Top Sigarettenmakers
Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor een gratis advies en reparatie van handmatige en automatische sigarettenmachines zoals de Zorr Powermatic Serie.
Shaun
Mooie prijzen en correcte afhandeling.
Ayla B.
Bestelling is heel snel geleverd. Top product. Ik ben heel blij dat ik hiervoor heb gekozen. Ik twijfelde tussen 2plus en 4. Uiteindelijk toch de 4 gekozen. Tot nu toe absoluut geen spijt. Verkoper, u ook bedankt voor uw snelle service! Echt top!
Hoe beoordeel je Top Sigarettenmakers?
Bob
Really satisfied. The seller responds fast and the cigarette maker is the best i ever had.
Önder Gençer
Hızlı teslimat siparisim kısa sürede elime ulaştı
ROGER
Zeer snelle levering.
Villeken
Machine blokkeerd regelmatig en werpt soms lege hulsen
Lydia
Werkt goed en snel geleverd
frans
Goede sigarettenmachine Prima.
Sjan
Hij stroopt de hulzen steeds op en er komen er geen 5 achter elkaar uit zoals in de beschrijving. Jammer.
Louise van Hagen
Ongeveer 5 jaar geleden heb ik de PowerMatic 2 + gekocht.
We gebruikten hem best veel en hij heeft het altijd heel goed gedaan maar op het laatst hoorde je dat hij na 5 jaar , aan het verslijten was .
We hebben toen die met die tuit gekocht , de 4 . maar daar ben ik echt zo blij mee, wat een geweldig apparaat, Heel stil en zeker super snel , ben er echt super blij mee -
Perfect
Super fijn aparaat
Boonen louis
Zeer snelle sevice
te Pas
Geweldig apparaatje
Gertia
Snelle levering, vragen worden snel en goed beantwoord
Marcel
Goed product en snelle levering . Top .
Lilian
Snelle levering mijn bestelling was zo in huis.
Emre
Snelle levering. Ondanks feestdag.Thanks
goede dienstverlening
snelle levering en goede kwaliteit, zeker geen namaak
Monique
Zeer vlotte levering. Woensdag besteld - vrijdag reeds geleverd. Fantastisch en dank daarvoor.
Hans
Niet voldoen aan beloofde levertijd