Toolsvoordelig.nl
Peter
Krijg een mail met de vraag hoe het produkt bevalt, lullig want ik heb na 2 weken nog niets ontvangen. Krijg wel een lading mailtjes om maar vooral opnieuw een bestelling te doen. Wat mij betreft geen webwinkel waar ik graag mij spullen bestel.
CS
Pakket wordt niet zoals de site vermeld direct geleverd, ondanks dat het artikel op voorraad was. Klantenservice is wel goed bereikbaar, dat is een pre, waardoor het pakket een paar dagen later alsnog is afgeleverd. Vervolgens is de koffer stuk aangekomen door waarschijnlijk DHL. Direct op gereageerd met foto's. Na retoursturen lege koffer en ontvangst bij Toolsdirect is het een paar dagen later. Het is mij nog niet duidelijk wanneer er een goede koffer retour wordt gestuurd. Had wat meer snelheid verwacht. Door goede bereikbaarheid van Toolsvoordelig is dit wel een partij waar ik vaker bij terug zal komen.
Hoe beoordeel je Toolsvoordelig.nl?
Chantal Dekker
Snel geleverd, goed verpakt, mooi product
Monika Lechniak
👍👍👍
onduidelijke levertermijn en op een adequate reactie op mijn vraag!
Bestelling gedaan na 4 werkdagen, niks gehoord te hebben gebeld nate zullen navragen omdat de levering al verwacht had kunnen worden. Na een aantal uren wachten bleef ook dat antwoord uit en de zaak dus maar geannuleerd. Ik weet niet waar die 8,8 waardering vandaan komt maar ik geef een dikke onvoldoende.
h Hadders
Levering Bestelling duurde erg lang komen lever datum niet na
Robin
Bouwradio besteld waar hij stond 'binnen 4 werkdagen geleverd' na 5 werkdagen zelf even contact opgenomen aangezien het een verjaardagskado was. Blijkt de bouwradio niet op voorraad en gaan ze nu pas contact opnemen met de leverancier. Een week later nog steeds niks gehoord. Weer contact gezocht maar ze konden me niet verder helpen. Bestelling maar geannuleerd.
Antwoord van Toolsvoordelig.nlBeste Robin,
Hartelijk dank voor de review. Enorm jammer om te vernemen dat de afhandeling van de order niet naar wens is geweest. Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kan ik aan de hand van de bekende gegevens of informatie vanuit de review de order niet vinden. Omdat ik graag even meekijken waar dit mis is gegaan, zou ik je willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@toolsvoordelig.nl. Dan hebben we direct ook een kleine goedmaker voor je.
Teun van Toolsvoordelig.nl -
Ben Vogelaar
Moest overal veel te lang op wachten
Antwoord van Toolsvoordelig.nlBeste Ben,
Hartelijk dank voor uw review. Enorm vervelend om te horen dat u te lang op de order heeft moeten wachten. Als ik de order bekijk, zie ik inderdaad dat de levering vanuit de leverancier (te) lang op zich heeft laten wachten. Onze excuses voor het ontstane ongemak en de evt. vertraging welke dit heeft veroorzaakt.
Om te bewijzen dat dit een incident was en wij u uiteraard graag nogmaals verwelkomen in onze webhop, ontvangt u in de mail een kleine goedmaker.
Desondanks, wensen wij u veel werkplezier met het aangekochte artikel.
Teun van Toolsvoordelig.nl -
Jan van Jeveren
Perfect echt alles👍
Antwoord van Toolsvoordelig.nlHoi Jan,
Dank voor de fijne review!
piet peeters
Niet de juiste aankoop en de creditering duurde zes weken wat ik veel te lang vindt.
Martijn
Mooie prijzen en een goede service.
Antwoord van Toolsvoordelig.nlHi Martijn,
Thanks voor je fijne review! Veel plezier met de aankoop!
Stucadoorsbedrijf Mahit Mahit
Prima, niets op aan te merken
Alles ging soepelAntwoord van Toolsvoordelig.nlHi Mahit,
Dank voor de fijne woorden! Veel klussucces met de aangekochte artikelen!
Mirjam Noordam
Super snelle levering, product zoals besteld
Antwoord van Toolsvoordelig.nlHij Mirjam,
Thanks voor de fijne woorden, daar doen we het voor!
Prettig weekend!
Pierre Van de Meerssche
alles verliep volledig naar wens
Antwoord van Toolsvoordelig.nlHoi Pierre,
Dank voor de fijne woorden! Daar doen we het voor!
Prettig weekend!
Jan Osinga
met moeite de bestelling na 3 weken geleverd maar wel adverteren met 2 a 3 dagen. tja dus geen volgende keer
Antwoord van Toolsvoordelig.nlBeste Jan,
Hartelijk dank voor de review. Jammer om te horen dat de levering niet naar wens is geweest. Onze excuses daarvoor. Als ik de order bekijk, stond er ten tijden van bestellen een aangepaste, langere levertijd bij het bestelde artikel weergegeven en werd er niet gesproken van een levering binnen enkele dagen.
Desondanks de negatieve ervaring, zouden we u graag willen aantonen dat dit een incident is geweest, vandaar ontvang je in de mail een kleine goedmaker.
Huisman
De webshop pretendeert op werkdagen 22:00 uur besteld de volgende werkdag Bezorgd. Met die gedachtegoed, het staat immers op de site en bij de bestelde artikelen, heb ik besteld. Alle componenten waren op dat moment (zondagavond) voorradig en dus verwacht je de producten op dinsdag in huis. Op einde dinsdagmiddag even telefonisch contact gezocht om duidelijkheid te krijgen (wachten op leverancier is niet een status waar de klant iets mee kan als de producten voorradig zijn…) want de producten zijn niet geleverd. Enig communicatie was op prijs gesteld want naar blijkt is 1 onderdeel vertraagd, dit had je op maandag prima kunnen ondervangen door een mailtje te sturen met de oplossing wachten of bestelling splitsen. Dat laatste, het splitsen, heb ik telefonisch uiteindelijk wel geregeld gekregen. Waarop het laatste product (notabene het goedkoopste product) een aantal dagen later ook bezorgdis. Dus je bestelling komt wel maar de productstatus is niet accuraat waardoor de verwachting met de slogan niet (altijd) kan worden nagekomen.
Antwoord van Toolsvoordelig.nlBeste Gert-Jan,
Hartelijk dank voor uw review, enorm vervelend om te vernemen dat er een vertraging onderweg is ontstaan. Ik heb even meegekeken en zie dat ons magazijn - helaas en overhoopt - een voorraadverschil op een van de artikelen heeft gemeld. Uiteraard zetten ons gehele team zich dagelijks in om dergelijke situaties voor te zijn en balen wij er destemeer van als dit tóch voordoet. Vandaar ontvangt u, in de mail zodadelijk een kleine goedmaker. Zo hopen wij u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen om te bewijzen dat dit een incident was.
Dik de Groot
Ze konden de verwachting niet helemaal waarmaken voor 22:00 besteld volgende dag bezorgt .
Maar volgende dag toch in huis .
Antwoord van Toolsvoordelig.nlBeste Dik,
Hartelijk dank voor uw review, enorm vervelend om te zien dat er een vertraging bij DHL is ontstaan. Onze excuses daarvoor. Desondanks, wensen wij je alsnog veel klussucces met het aangekochte artikel.
Vd Weerd
Pakket na een week nog niet geleverd, wordt geen nieuwe toegezonden of geld terug voordat het pakket wat ergens bij dhl ligt bij hun terug is. Wij zijn nu 2,5 week verder en ik heb mijn gereedschap nog steeds niet!
Antwoord van Toolsvoordelig.nlBeste Yannick,
Hartelijk dank voor de review. Enorm vervelend om te vernemen dat het bestelde artikel niet tijdig geleverd is geweest/vertraagd is geraakt bij DHL. Ik heb de order erbij gepakt en zie inderdaad dat de order (terecht of onterecht) een retourscan heeft ontvangen. Op het moment dat een artikel retour komt vanuit DHL, zijn wij genoodzaakt te wachten op deze zending. Dit om de reden dat ook de retourscan, een foutieve scan kan zijn en ervaring ons leert dat pakketten met dezelfde scan alsnog worden geleverd bij de klant.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak wat deze situatie heeft veroorzaakt. Desondanks wens ik u alsnog veel klussucces met het aangekochte artikel.
Marco Angelo
Despite they claim that they deliver the product on the following day, I still did not receive it after more than a week, also after contacting the costumer service for 3 times. After I sent an email to complain about this, they respond with an email asking me to review their service. I usually do not leave bad reviews, but since they insist...
1e levering vlot verlopen, maar verkeerd geleverd product.
Verkeerd geleverde product retour gestuurd welke ontvangen is door toolsvoordelig. Echter blijft de communicatie achter, geen duidelijke update over wanneer het juiste product geleverd wordt. Inmiddels een maand verder en nog geen product geleverd. Weer gevraagd om een update over de levering...