Tonerzone.nl
Wij steken veel tijd en inspanning in het doen van kwaliteitsonderzoeken en het testen van nieuwe cartridges en toners. Dit betekend dat u altijd kunt profiteren van een uitstekende kwaliteit en tegelijk kan besparen op uw printkosten.
Tonerzone.nl is een professionele organisatie die zich richt op 100% klanttevredenheid. Door snelle en zorgvuldige levering van alle internetbestellingen en maximale service. In de regel worden bestellingen op werkdagen binnen 24 uur overal in Nederland geleverd.
Alf
Goed en snelle service.
Ruud
Concurrende prijzen, en snelle bezorging. Nog geen ervaring met printkwaliteit.
Hoe beoordeel je Tonerzone.nl?
C.J
Hou dit vol. In de tijd van slechte webwinkels is dit een uitzondering. Makkelijke website, goede prijzen en snelle verzending met goede berichtgeving over de levertijd. Helaas nog geen tijd gehad om de cartridges al te gebruiken maar ze zien er goed verzorgt uit. Dank U.
W van Zutphen
Nette prijs, snel en netjes geleverd. Over de kwaliteit of aantal prints kan ik nog weinig zeggen, maar de eigen merk cartridge past in mijn Samsung printer en lijkt het goed te doen.
Frank
Snelle levering en zeer goed verpakt. Goed product.
AD-factor
Goede prijs, snel geleverd!
Klant
Niet bereikbaar via telefoon
Harry Jansen
Sinds jaar en dag bestel ik bij Tonerzone, gelukkig nog dezelfde contactpersonen. Superservice en prijs kwaliteit prima
Marc Jochems
snelle levering - correcte service
E. Omar
Goede afhandeling
Ton
snel geleverd, prima
L. Verschoor
Zeer correcte en snelle afhandeling van mijn order.
Uitstekende prijs, zal hier zeker weer bestellen. -
Esmee Levison
Bestelling kwam keurig op tijd binnen en alles past in mijn
Canon printer. Inkt is van goede kwaliteit. -
Nol
Goedkoopste aanbod, snelle levering en toners doen het prima in mijn canon printer.
Ellie Geerlof
Mooie prijs, goede kwaliteit en hele snelle levering. Echt een aanrader!
Anja
Geweldige service! Snelle levering.
jf. vrolijk
hij is duurder dan andere inkt zaken bij een bepaalt product
maar niet met alles maar wel met samsung MLT D 101 S Toner
Harry Jansen
Een verademing dit bedrijf waar ik al sinds jaar en dag mijn inktcartridges bij koop. Altijd prima service en ook makkelijk bereikbaar voor een vraag.
Rene G.
Toner is prima van kwaliteit.
Flavio
Zeer tevreden van mijn aankoop bij Tonerzone.nl