TomosOnderdelenZeeland
Stan Barthen
Goede prijs kwaliteit verhouding + snelle levering!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Stan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Peter Bolier
Goede prijzen, goede service, ze denken hier echt met je mee!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Peter! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?
Tamara
Snel bezorgd, goed verpakt .
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Tamara! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Frank T
Met een late bestelling op het einde van de middag, kon de levering niet meer de volgende dag geregeld worden, een heel net belletje van dit mooie bedrijf, met excuses, wat niet eens had gehoeven👍🏼💪👍🏼
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Frank! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We staan graag in contact met onze klanten en hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Mike Leyen
Top!, zoals altijd
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Mike! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jens Brunekreef
Was er super snel
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jens! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Arnold Doppenberg
Goede producten voor een mooie prijs.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Arnold! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Theo de Zeeuw
Goede service , snelle en complete levering
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Theo! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
mcj marinus cornelis johannes vd putten
zeer snelle verzending , volgende dag alle bestelde artikelen al in huis , topservice , en daarbij ook nog veel lagere prijzen dan de meeste online aanbieders .
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Cornelis! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Willem van der Heijden
Prima
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Willem! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Henry
Snelle levering. Indien je vragen hebt worden deze snel beantwoord via WhatsApp. Top bedrijf!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Henry! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Joost van Heukelom
Super service
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Joost! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Dick Van Bemmelen
Hele snelle verwerking en bezorging dus!Daar kunnen de andere nog een puntje aan zuigen!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Dick! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Ed Takes.
Goede service en supersnelle levering, dus kon weer snel, a/d slag
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Ed! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jens De leeuw
Goede service en niet duur
Floris Van kasteren
Snelle levering top klantenservice komt met goede oplossing
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Floris! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Lieuwe
Art. Zoals gewenst,
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Lieuwe! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
aron de visser
Snelle levering , bestelling was zo thuis . aanrader
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Aron! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Theo Gerritsen
Lds
Producten geleverd zoals besteld , en snel 👍
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Leon! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!