TomosOnderdelenZeeland

TomosOnderdelenZeeland

Wat begon met sleutelen in de garage wat op een gegeven moment uit groeiden tot een volwaardige webshop / werkplaats met een paar tweedehands onderdelen, maar al snel uit uitgebreid moest gaan worden met een volledig assortiment aan onderdelen in een webshop, maar ook met een fysieke winkel in Goes.
9,8
Filter 417 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 251 met beschrijving

• Stan Barthen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede prijs kwaliteit verhouding + snelle levering!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Stan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Peter Bolier
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede prijzen, goede service, ze denken hier echt met je mee!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Peter! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?

• Tamara
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snel bezorgd, goed verpakt .

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Tamara! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Frank T
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Met een late bestelling op het einde van de middag, kon de levering niet meer de volgende dag geregeld worden, een heel net belletje van dit mooie bedrijf, met excuses, wat niet eens had gehoeven👍🏼💪👍🏼

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Frank! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We staan graag in contact met onze klanten en hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Mike Leyen

Top!, zoals altijd

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Mike! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Jens Brunekreef

Was er super snel

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Jens! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Arnold Doppenberg
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede producten voor een mooie prijs.

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Arnold! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Theo de Zeeuw
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede service , snelle en complete levering

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Theo! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• mcj marinus cornelis johannes vd putten
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

zeer snelle verzending , volgende dag alle bestelde artikelen al in huis , topservice , en daarbij ook nog veel lagere prijzen dan de meeste online aanbieders .

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Cornelis! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Willem van der Heijden

Prima

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Willem! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Henry
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snelle levering. Indien je vragen hebt worden deze snel beantwoord via WhatsApp. Top bedrijf!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Henry! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Joost van Heukelom

Super service

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Joost! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Dick Van Bemmelen
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Hele snelle verwerking en bezorging dus!Daar kunnen de andere nog een puntje aan zuigen!

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Dick! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Ed Takes.
    Review voor TomosOnderdelenZeeland

Goede service en supersnelle levering, dus kon weer snel, a/d slag

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Ed! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Jens De leeuw
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Goede service en niet duur

• Floris Van kasteren
    Geverifieerde klant van TomosOnderdelenZeeland

Snelle levering top klantenservice komt met goede oplossing

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Floris! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Lieuwe

Art. Zoals gewenst,

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Lieuwe! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• aron de visser

Snelle levering , bestelling was zo thuis . aanrader

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Aron! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!

• Theo Gerritsen

• Lds

Producten geleverd zoals besteld , en snel 👍

Antwoord van TomosOnderdelenZeeland

Bedankt Leon! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!