TomosOnderdelenZeeland
A.C. Krijgsman
TOP , op tijd geleverd.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Krijgsman! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
ans van Nistelrooij
super bedrijf
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Ans! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Hoe beoordeel je TomosOnderdelenZeeland?
Ad Kleinveld
goede service snel geleverd.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Ad! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
M.K.
Geweldige service, aftersales service en deskundigheid.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt M.K.! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Joop Oldenburger
Perfect bedrijf voor uw bestelling.. zeer tevreden met de prijs en het snelle bestellen en de volgende dag thuis bezorgd...
Gr. Joop.OldenburgerAntwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Joop! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Jaap
Leveringen worden altijd vlot geleverd.
Prima winkel voor je Tomos onderdelen.Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Jaap! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
tijn verbunt
👍👍👍👍👍
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Tijn!
Nanne Valk
Snel geleverd voor een goede prijs
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Nanne! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Peter Van den brink
Geweldige service, snelle levering prima
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Peter! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Hayo Bartlema
Super corret en snel.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Hayo! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
G.beek
Mooie prijzen goede service en mee denkend! Top!!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Beek! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
erik
Goede service en ze helpen je goed.
Zeer vriendelijk en goedkoop vergeleken met andere tomos winkels!Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Erik! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Hans Wagenmakers
Product snel ontvangen. Voldoet aan verwachting.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt hans! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Mike Leyen
Altijd top geregeld!!
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Mike! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Stephan
Goede snelle levering, prima prijs.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Stephan! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Peter Bolier
Zoals gewoonlijk weer super snel verzonden, super goed verpakt en altijd bereid om mee te denken!
W Theeuwen
snelle en correcte levering......
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Theeuwen! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
CF
Leuke webshop voor tomosonderdelen. Hadden de spullen die ik zocht en op tijd binnen.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt CF! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Rene vd Ham
Snelle levering. Goede en vriendelijke communicatie.
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Rene! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!
Lev de kleine
Waren iets vergeten en direct opgelost zeer tevreden en super gast vrij
Antwoord van TomosOnderdelenZeelandBedankt Lev! voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer zo van dienst te mogen zijn!