ToffeSokken.nl
Tgm
Bestelling correct,zoals beloofd
Diane Denekamp
Erg leuke sokken om uit te kiezen, kun je nergens anders vinden en gelukkig ook goed te betalen!Snelle levering , dus ik kan niets vinden wat niet goed is aan Toffe Sokken.Hopelijk blijft het zo!
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je supertoffe review!
groeten van Stijn & Leonieke -
Hoe beoordeel je ToffeSokken.nl?
Marjon
Top!!
Antwoord van ToffeSokken.nlFijn!!
Tr Repriels
Snelle levering en leuke sokken 😀🧦
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je review!
Anita
Mooie sokken, zakken niet af als ik mij Docs draag. Snel in huis, netjes!
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je review Anita! Have fun met onze toffe sokken en met jouw Docs natuurlijk.
Peace out! -
Bianca K
Groot assortiment, goed te filteren op de website en na bestelling echt supersnel geleverd.
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je uitgebreide review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het filteren.
Toffe groet van Stijn & Leonieke -
Marjolein Kars
Super mooie en originele sokken! Snelle levering.
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je positieve review. Fijn dat je tevreden bent!
Mieke Maertens
De allerleukste sokken, prima kwaliteit én super snel geleverd.
Antwoord van ToffeSokken.nlSupertof dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je review!
Patricia van Tergouw
Goede kwaliteit sokken én fantastische service! DHL had het pakketje bij een verkeerd adres afgeleverd. ToffeSokken heeft direct nog een paar sokken gestuurd. Absoluut top!
Antwoord van ToffeSokken.nlHoi Patricia, heel graag gedaan! En fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit. Groeten van Feikje, Held op Sokken van de Klantenservice :-). En natuurlijk van Stijn & Leonieke.
Marga Menkehorst
Speciale sokken voor speciale gelegenheden.
Antwoord van ToffeSokken.nlEn natuurlijk ook voor alledag ;-). Bedankt voor je review
Greet Dobbinga
Super leuke sokken, snelle levering.
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt! Stijn & Leonieke
Monique
Snelle levering goede kwaliteit
Stefan Visser
Snelle levering. Erg leuke sokken. En nog betaalbaar.
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je fijne review Stefan! Heel veel plezier met jouw toffe sokken!
Marijke van Bijnen
Super leuke sokken en een hele snelle levering
Antwoord van ToffeSokken.nlFijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je toffe review!
Marianne Moes
Lovely
Antwoord van ToffeSokken.nl👍🏼
Sabine Heij
Snelle levering en super sokken!
Antwoord van ToffeSokken.nlWe zijn blij dat je blij met ons en onze sokken bent! Groeten van Stijn & Leonieke
Marianne Schrijnemakers
Sokker waren op verkeerde adres geleverd. Het werd snel opgepikt en rechtgezet.
Antwoord van ToffeSokken.nlGraag gedaan. groeten van Stijn & Leonieke, en Feikje
Thea
Keurig en snel geleverd, Rein was er blij mee.
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je review!
Debbie Kolsteren- van Ginneke
Gewoon toffe sokken!!!
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je review!!! ;-)
Rita
Leuke sokken met leuke prints en snel (netjes ingepakt) geleverd
Antwoord van ToffeSokken.nlFijn dat je blij bent met de sokken en met hoe ze ingepakt zijn. Bedankt voor je review!