ToffeSokken.nl
eknisd lonra
Leuke selectie, snel geleverd
kris
Super service en schitterende kwaliteit 👍
Antwoord van ToffeSokken.nlSuperbedankt voor je positieve review!
Hoe beoordeel je ToffeSokken.nl?
Geen
Een enorme keus aan sokken
Antwoord van ToffeSokken.nlVinden we zelf ook best tof. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop :-)
Lida Van Agthoven-Vergeer
Snel en mooie sokken 12 paar besteld
1 paar voldeed niet aan de verwachting label was er al afgeknipt en zat er los bij
Antwoord van ToffeSokken.nlDat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb je een mail gestuurd om te vragen om welk paar het gaat, zodat ik dat opnieuw kan sturen of dat ik je geld voor dat paar retour kan storten.
Vincent Polak
Leuk initiatief
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je review!
Marijke Kors Rakers
Snelle levering, leuke sokken!
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je toffe review Marijke. Hier worden wij weer blij van.
Corien Verhoeven
Snelle levering ondanks drukke periode
Antwoord van ToffeSokken.nlWij zijn ook erg tevreden over de inspanningen van de bezorgdiensten!
Miriam Peute
Goede kennismaking. Snel geleverd. Goed verpakt. Geweldige sokken van let's do goods en mooi dat 1 paar gedoneerd wordt per gekocht paar sokken!
Antwoord van ToffeSokken.nlWij zijn ook erg blij dat we Let's do Goods in ons assortiment hebben!
Anja Heskes
Hele leuke sokken..Redelijke prijs... en de volgende dag al in huis!Super!
Antwoord van ToffeSokken.nlFijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je review!
Mieke Maertens
Super snel geleverd. Echt de allerleukste stokken. Ik heb er al heel wat vrienden en familie dolblij mee gemaakt en mezelf ook.
Antwoord van ToffeSokken.nlTof om te lezen!
Marc
Snelle levering en goede kwaliteit. Heel tevreden!
Antwoord van ToffeSokken.nlSuperblij dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review!
Greet Dobbinga
Super leuke sokken. Snel geleverd. Prijs, kwaliteit uitstekend
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je toffe review!
Gert
Snelle levering en uitstekende kwaliteit
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt. Doen we het voor!
Willeke Oosterbaan
Groot assortiment en een snelle levering
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je positieve review. Ons assortiment verandert regelmatig, dus hopelijk zien we je snel weer eens terug in onze webshop!
Mary
Leuke sokken. Bestellen simpel. Snel in huis. Top!
Antwoord van ToffeSokken.nlBlij me je review! Top!
Yvonne
Superleuke en originele sokken, snelle levering. Ik verheug me al op de gezichten wanneer de sokken worden uitgepakt.
Antwoord van ToffeSokken.nlJammer dat wij die gezichten niet te zien krijgen ;-). Bedankt voor je review!
Jacqueline Scheepers
Super leuke sokken ! Snelle levering 👌
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je positieve review!
Marianne
Super leuke en toffe sokken. Je wordt er helemaal blij van!!
Antwoord van ToffeSokken.nlEn wij worden blij van jou als klant!
Margot Van Andel
Leuke sokken.
Antwoord van ToffeSokken.nlBedankt voor je review!
Wytske
Zeer snelle bezorging ondanks Sinterklaasdrukte!
Antwoord van ToffeSokken.nlJa, ik zag dat ze nog ruim op tijd bezorgd waren. Fijn!
Groeten van Feikje (Held op Sokken van de Klantenservice)