Toesebol kaarsen
Annette Sedoeboen
Snelle levering, heerlijke geuren, betaalbaar en altijd netjes geleverd met een klein kadootje. Super webwinkel👌
Pascale Van der Have
Ik ben weer blij met de knetterkaarsen, heerlijk, tot de volgende keer Nienke. Grtjes, Pascale
Hoe beoordeel je Toesebol kaarsen?
Annette Sedoeboen
Heerlijk ruikende produkten, fijne kaarsen en super service met een persoonlijke tintje.
Pascale Van der Have
Ik koop altijd de knetterkaarsen antiek sandelhout, heerlijke geur, hoop dat er ook smeltparels in die geur komen!
Antwoord van Toesebol kaarsenOntzettend bedankt voor al je mooie bestellingen en reviews🤗. Ik heb de scoopie wax melts in jouw favoriete geur antiek sandelhout gemaakt en je kunt ze bestellen via de webshop!
Liefs, Nienke -
Pascale Van der Have
Ik ben een beetje verslaafd aan de geur van antiek sandelhout, heerlijk, krijg er altijd een warm gevoel van, echt genieten!
Pascale Van der Have
Ik heb altijd de knetterkaarsen, antiek sandelhout, als ik de woonkamer binnen kom, of mijn slaapkamer, heerlijk, geniet ik van!
Annette Sedoeboen
Snelle en nette bezorging en altijd met een persoonlijke kaartje erbij
Hilde Desmedt
Snelle levering. Zeer mooi verpakt en leuke attentie gekregen
Monique van Es
Leuke en goede kwaliteit van de artikelen en altijd een klein presentje en een lief kaartje 🥰
Kevin
Snel geleverd, mooi ingepakt en leuke kaarsen! Top!
Sylvia Maria Van Esschoten
Geweldige service
Yvonne Wolters
Super snelle levering
Bauke
Leuke producten. Persoonlijke aandacht en service.
Anouk
Heel tevreden. Snelle levering, heerlijke kaarsen en super leuk verpakt. Is echt aandacht aan besteed
Katja Vervoort
Superservice en tevreden klanten in onze winkel TOOKE met de spulletjes van de Toesebol!
Margrietha
Vlotte levering, leuke accessoires.
Sylvia Vogelzang
Goede kwaliteit, prijs verhouding. Netjes verpakt, vriendelijke communicatie.
Tooke
Prachtige tuinfakkels, ook onze klanten zijn enthousiast.
Ageeth Stegeman
Klantvriendelijk, meedenkend en snelle levering.
Suzanne Helms-Hensels
Veel keus en snel opgestuurd, met 2 dagen binnen! Lief presentje erbij.