Tjilla
Sandra Hoornweg
Snel en prima service
Antwoord van TjillaKort maar krachtig, bedankt voor de 5 sterren review!
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren review!
Inge
Prima Robotstofzuiger
Antwoord van TjillaSuper bedankt voor de 5 sterren!
Hans Alphertd
Geweldig apparaat
Antwoord van TjillaSuper goed om te lezen dat de robotstofzuiger goed bevalt!
Nick Schreuder
Super! Snelle service en conform product. Snelle hulp.
Antwoord van TjillaHartelijk dank voor de mooie 5 sterren review!
Inge Lodewyckx
Super content van deze robotstofzuiger!
Antwoord van TjillaHartelijk dank voor de mooie 5 sterren review!
Marlon Akkerman
Goede stofzuiger en goede service
Antwoord van TjillaHartelijk dank voor de 5 sterren review!
Remco Prins
Snelle levering. Goed product. Open communicatie.
Antwoord van TjillaHartelijk dank voor de 5 sterren!
Muriel
Goede klantenservice. Het enige wat ik zou aanbevelen is dat als een artikel niet op voorraad is dat je het dan ook niet kan bestellen. Maar alles goed opgelost. En ben blij met mn Tjilla
Antwoord van TjillaHartelijk dank voor de mooie review!
Simone T.
Als stofzuiger vind ik het een top apparaat! Laat nagenoeg niks liggen en ik heb een hond en een kat. Super tevreden. De dweilfunctie vind ik wel echt treurig. Hierover contact gehad en een filmpje gestuurd waarom te zien is dat er 2 streepjes vocht te zien zijn als spoor en dat is het. Dit is de normale manier van dweilen volgens de medewerker op de app, dat vind ik erg tegenvallen en heeft dus echt geen meerwaarde. De dweilfunctie zal ik ook niet gebruiken verwacht ik. De app is opzich oke maar hij is wel vaak de map kwijt en moet dan weer opnieuw scannen. Hidde aan de telefoon is een topper
Antwoord van TjillaBedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het stofzuigen zo goed werkt. Jammer dat de dweilfunctie minder naar wens is. Ik raad u aan om de tips die ik per e-mail heb gestuurd nog even te proberen; daarmee zou de robot meer water moeten afgeven.
Wat betreft de kaartfunctie: zou u de recente update willen uitvoeren? Dat zou het probleem moeten verhelpen. Laat ons gerust weten of het is gelukt! Mocht u er niet uitkomen, neem dan even contact met ons op via 085-0022287.
Diana G
Topproduct en goede service! Nu 1 wk de robot C200 in gebruik. Alles werkt automatisch en mijn marmeren vloer glimt weer. Heb er geen centje pijn van en had dit veel eerder moeten doen.
Antwoord van TjillaSuperleuk om te lezen! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven!
m. van den Heuvel
Gooede service. Er werd de tijd genomen om mijn vraag te beantwoorden. Product (robotstofzuiger c150) doet wat het moet doen met minder geluid en duidelijk meer finetuning dan de vorige editie (c100).
Antwoord van TjillaBedankt voor de 5 sterren! Fijn om te lezen dat de c150 en c100 goed bevallen.
CM
Hele goede service ,je kan gewoon app sturen of bellen krijg altijd reactie .
Ideaal !! Probleem goed opgelost .
Antwoord van TjillaHartelijk dank voor de 5 sterren!
A Meijers
Goede kwaliteit en service!
Antwoord van TjillaBedankt voor de 5 sterren review!
Tina VA
Snelle levering, klantendienst heel vriendelijk et vlot bereikbaar voor vragen en advies. De werking van de app is wel wat zoeken. Er is niet echt een handleiding hoe je de kaarten van de kamers en de instellingen moet gebruiken. Maar eens je dat gevonden hebt is het wel prima! Je kan no go zones ingeven zowel voor stofzuigen als dweilen. Net wat ik zocht. Heel tevreden dus 😊
Antwoord van TjillaGeweldige review, super bedankt dat u de tijd hebt genomen om dit te delen!
Daniel De fauw
De bestelling werd correct en snel uitgevoerd. De klantendienst is opvallend goed bereikbaar voor het opvragen van info. Het toestel voldoet tot heden zeker aan de verwachtingen. Enige bedenking tot heden: de app kan toch wel gebruiksvriendelijker worden gemaakt.
Antwoord van TjillaSuper bedankt voor de 5 sterren review, goed om te lezen dat u blij bent met onze klantenservice, we zullen de gebruiksvriendelijkheid van de app zeker mee nemen bedankt voor de feedback!
Elja van den Berg
Mijn vraag werd duidelijk en vlot beantwoord.
Verzending ging vlot en product bevalt goed.Antwoord van TjillaSuper om te lezen! Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven u helpt ons hier mee vooruit :)
Kees Sturkenboom
attente zinvolle service
Antwoord van TjillaBedankt voor de review!
H.J. Schuurman
Goede service. Je kan het ook na contact afhalen. Top!
Aleen jammer dat ik het niet voorelkaar krijg om de stofzuiger te koppelen met Google Home.
Bedankt voor de video het is gelukt. Alleen is het ook nodig om een scène aan te maken in google home anders werkt het nog niet.Antwoord van TjillaBedankt voor uw 5-sterrenreview!
We hebben een gedetailleerde video beschikbaar die uitlegt hoe u uw robotstofzuiger kunt koppelen aan Google Home. Als u ons een bericht via WhatsApp of e-mail stuurt, zorgen we ervoor dat de video direct naar u wordt verzonden.
Ilke de Greef
Wat een uitkomst, een super aankoop! De robotstofzuiger is opvallend stil, veel stiller als de normale stofzuiger.
Antwoord van TjillaKort maar krachtig, bedankt voor uw 5 sterren review!
R Heins
Accu vervangen na 3 jaar (accu was achteraf al veel langer defect).
Snelle service voor versturen van accu, was binnen 4 dagen, incl. weekeinde, binnenAntwoord van TjillaBedankt voor de mooi review!
Tjilla.nl