Tinytoo.nl
Bianca Te brake
Mooie fijne site, fijne communicatie voor vragen, snelle verzending.
Per ongeluk kwam ik met het zoeken naar makrado op deze super vrolijke site.
Duurzaam verpakt met een leuke kaart erbij.
Het is aan te bevelen hier een aankoop te doen! -
Leonie
Het is erg fijn dat ik een webshop heb gevonden waar ik voor al mijn wensen terecht kan. Het is binnengekomen met een leuke verpakking en een persoonlijk kaartje met een kortingscode, super fijn dat je online bestelt maar wel het persoonlijke contact ervaart. Ik kom hier zeker terug en beveel Tinytoo iedereen aan.
Hoe beoordeel je Tinytoo.nl?
Jurriena Kuilman
Mooie kleding
Anna de Vries
Geweldig
mooie kwaliteit kleding en zoveel keuze! Levering binnen een dag. Wij zijn helemaal blij met Tinytoo! -
Brian
Snelle levering, goed verpakt en het artikel
Is van hoge kwaliteit! -
F. Wes
Fijne service, snelle levering.
LilS
Leuke kleding voor alle kinderen, duidelijke site en snelle levering.
Iris
Snelle levering, fijne prijs en een mooie overzichtelijke website. Ik bestel hier vaker.
Sanne
★★★★★
Snelle levering en topservice! Helaas was een lijmpomp defect, maar na snel en vriendelijk contact werd meteen een nieuwe opgestuurd. Super service en zeer tevreden! -
Caroline
Fijn contact en team denkt met je mee. Bestelling naar buitenland geen probleem en snelle levering!
Henriette Avenhuis
Snelle levering.
Geraldine
Mooi assortiment, snelle service
Pasqual Lunshof
Snelle levering, met een leuk persoonlijk bericht! Top bedrijf!
Antoinette Spoolder
Top service, had een vraag over een broekje, hierbij snel geholpen! Producten netjes en mooi verzonden!
Wesley
Stoere en mooie kinderkleding voor een leuke prijs! Erg tevreden over de kwaliteit van de kleding. Het werd snel verzonden en ook nog eens mooi verpakt.
Ilse
Geweldige service en top kwaliteit van de kleding. Mijn dochter is heel blij met het leuke jasje van Name It. Koop hier zeker vaker!
Denise
Goede service, artikel was na kort gebruik kapot gegaan. Na een mail kreeg ik nieuwe wantjes, zonder gedoe. Dat is heel fijn!
Mariet Mateboer
Snelle service, ruime keuze en leuke betaalbare kinderkleding.
Angelique
Hele fijne service, leuk ingepakt en snelle levering. Echt een aanrader!
Roelien
Ik was eigenlijk een beetje te laat met bestellen maar na telefonisch contact te hebben gehad met Tinytoo hebben ze echt uitstekende service geboden. Mijn zoontje heeft het cadeau op tijd ontvangen en ze hadden het ook nog eens leuk ingepakt! Echt heel tevreden en ik kom zeker terug!