Tingieterij Holland
Johanna
Broche van een paardje ziet er mooi uit. Kleindochter was er heel blij mee.
Antwoord van Tingieterij HollandHeel hartelijk dank voor de prachtige beoordeling en leuk om te horen dat je kleindochter er heel erg blij mee is.
Pascal Van der ham
Tingieterij Holland zal echt wel zijn best doen om de klant koning te voelen maar post nl doet er al 4 dagen over om het pakketje te bezorgen. En de rode ster is voor post nl
Antwoord van Tingieterij HollandHoi Pascal,
Je haalt ons de woorden uit de mond. De service en verzendtijden van PostNL zijn ook ons een doorn in het oog. Daar waar een paar maanden geleden - mits op tijd besteld - het pakket vaak de eerstvolgende werkdag werd bezorg, duurt het nu 4 dagen tot zelfs een week. Heek irritant, want de minuten die PostNL bespaart besteden wij om onze klanten te managen en vragen van 'waar blijft mijn pakketje" te beantwoorden.
Vanzelfsprekend zijn we mede daarom heel blij dat je ons 5 sterren geeft!! Daar zijn wij echt heel erg blij mee.
Ingrid van Delden -
Hoe beoordeel je Tingieterij Holland?
Lynn Somers
Snel!
Antwoord van Tingieterij HollandHoi Lynn, Heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij zijn hier echt heel erg blij mee :)
Ruben Hoogeslag
Zeer snelle levering.
Antwoord van Tingieterij HollandRuben, Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wij zijn daar zeer blij mee.
Mees van de Burgt
snelle succesvolle bestelling
Antwoord van Tingieterij HollandHallo Mees,
Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier van je aankoop.
Team Tingieterij Holland / De Tinkoepel
Marcel Gerrits
Prima
Antwoord van Tingieterij HollandHoi Marcel,
Namens ons allen heel hartelijk dank voor de prachtige beoordeling. We wensen je fijne feestdagen toe :)
Team Tingieterij Holland | De Tinkoepel -
Jimmy Schell
Snelle levering van kwaliteit producten!
Antwoord van Tingieterij HollandGoedemorgen Jimmy,
Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Dat doet ons goed! -
L
Mooi product, netjes en snel verzonden.
Antwoord van Tingieterij HollandHeel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Daar doen we het voor!
Merijn van der Meer
Product snel ontvangen
Olga van Straaten
De Bedel was van goede vorm, kwaliteit en model.
Hans Goosen
Goede service en prompte afhandeling van de bestelling. Uitstekende kwaliteit materiaal.
Dirk Tump
Bestelling thuis gebracht. Goed contact.
kai evers
Product beter afwegen
R. Kreeft
Snelle service, duidelijke en overzichtelijke website.hier moet je zijn voor alles op het gebied van tingieten
Antwoord van Tingieterij HollandHeel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en het bijbehorende advies.
Daar doen we het voor :)
Mocht je nog vragen hebben t.a.v. je aankoop neem gerust contact met ons op. -
Peter geysen
Snelle levering, goede communicatie
Antwoord van Tingieterij HollandPeter,
Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling.
Team Tingieterij Holland -
Jesse Van Overmeeren
Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen.
Antwoord van Tingieterij HollandJesse,
Wij willen je heel hartelijk danken voor de 5 sterren beoordeling. Mocht je nog eens iets willen weten of advies nodig hebben ? Bel ons gerust, het kost niets en wij nemen daar alle tijd voor :).
groet,
Ronald en Ingrid van Delden
Tingieterij Holland |De Tinkoepel Tinnegieterij -
André Bogert
Verstand van zaken, duidelijk en snel
Antwoord van Tingieterij HollandHoi André,
Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Mochten we je nog eens ergens mee kunnen helpen en/of wil je advies/tips.... bel of mail gerust.
Ronald en Ingrid van Delden
Tingieterij Holland | De Tinkoepel Tinnegieterij -
ARP Versteege
Snelle service
Antwoord van Tingieterij HollandHoi,
Heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling :)
Daar zijn wij enorm blij mee
Familie van Delden en Blaauboer
Tingieterij Holland | De Tinkoepel Tinnegieterij -
Casper van Andel
Fantastisch! Snel, goed verpakt, helemaal fijn!
Antwoord van Tingieterij HollandHoi Casper,
Mogen wij je hartelijk danken voor de 5-sterren die je ons gaf :)
Daar zijn wij echt enorm blij mee !!
Ronald en Ingrid van Delden -
Irene
mooi assortiment en zorgvuldig en snel afgehandeld
Antwoord van Tingieterij HollandHoi Irene, Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Daar doen we het voor, en we zijn er ontzettend blij mee :)