Time to Watch
Ursula
Prima service.
Jacqueline
Ik heb een Deja Vu tas besteld met sierringen. De service was top. Ik had per ongeluk 2x dezelfde ring besteld. Na telefonisch contact kon ik een andere ring uitzoeken. Daarnaast was alles met zorg ingepakt. De communicatie was ook prima.
Dank Time to Watch, tot de volgende x.
Hoe beoordeel je Time to Watch?
Petra
Fijn dat dat je ergens horlogebandjes kan kopen aan 1 stuk. Ruime keuze, leuke prijzen en erg prettig contact met de medewerker.
Eline
Duidelijke , snelle reactie op vraag per mail. Mooie website en de bestelling snel en netjes geleverd.
Froukje
Fantastische winkel je wordt op de hoogte gehouden als het evt iets uitloopt de levering.
Maar alsnog keurig op tijd verzonden -
Mirjam
Veel keuze. Goede service.
Ik vind het wel altijd moeilijk om de juiste kleur te bepalen op het computerscherm. De kleuren van de horlogebandjes waren iets feller dan verwacht.
Mathilde
Mooie artikelen en goede service.
Lily
Leuke site met oneindig veel keuze.
Snelle verzending en goed en leuk verpakt. -
Krista
Super tevreden over de leveringen en service 👍
Ml
Heel goede communicatie en snelle service. Helder en duidelijk.
kolonel
levering:prima,communicatie:prima,afhandeling retourzending:prima
Rizziebizzie
Goede service. Snel contact nadat bleek dat een item niet direct geleverd kon worden. Dit is prima opgelost. De spullen werden snel geleverd en zijn erg mooi. Ze voldoen aan alle verwachtingen.
Anne-Marie Moors-Hammans
1 artikel was niet voorradig via de mail een alternatief aangeboden.
Pauline Lansman
Prachtige ringen voor mijn horloge
Marja
Goeie levering, niet te lang moeten wachten. Mooie attributen
Ans Thielen
Snelle levering. En teveel betaald is onmiddelijk terug gestort.
Waarvoor dank. -
Kitty Hermsen
Mooi bandje en nieuwe ring! Weer een compleet nieuw horloge!
Gina
Ben helemaal blij met deze horloges , leuke is dat je steeds kan veranderen dus de denken steeds dat je een nieuwe horloge draagt
Rubi Hendriks
Mooie collectie nieuwe banden in nieuwe kleuren zoals paars, rose, etc. Idem de ringen. Goede persoonlijke service.
Herma
Een fijne webwinkel, ik bestel er al jaren en nooit problemen. Er wordt serieus meegekeken met je bestelling. Ik had 2 dezelfde banden besteld en er kwam een vriendelijke mail met de vraag of dat wel klopte. Heel attent!