Thuispaneel
Audrey Middelkamp
Mail gestuurd na mijn bestelling om 2 stalen toe te voegen, nooit antwoord ontvangen.
Antwoord van ThuispaneelGoedemorgen Audrey Middelkamp,
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak.
Wij hebben u een e-mail teruggestuurd, maar het is mogelijk dat deze in uw spambox terecht is gekomen. We helpen u uiteraard graag verder met uw vraag over de extra stalen.
Normaal gesproken kunnen wij echter geen stalen meer toevoegen als de bestelling al bij u is afgeleverd. In dat geval kunt u het beste een nieuwe staalbestelling plaatsen.
Mocht het voorkomen dat u langer dan een dag op een reactie wacht vanwege drukte, dan kunt u ook altijd direct contact met ons opnemen via de livechat op onze website of ons bellen. Op die manier kunnen we u sneller van dienst zijn.
Alvast bedankt voor uw begrip!
Thuispaneel -
WB
We hebben marmerlook panelen besteld bij Thuispaneel. Levering van de panelen ging niet helemaal zoals gepland. Gelukkig hebben ze ons een passend oplossing aangeboden om toch het beste service aan de klant te leveren. Bedankt!
Hoe beoordeel je Thuispaneel?
Thijs van Vliet
Mooie panelen voor een erg goede prijs. Mooi thuis afgeleverd volgens afspraak. We zijn zeer tevreden.
Jan Roelofs
Goede service panelen werden op maat gezaagd geleverd perfect. Bij dit bedrijf kun je prima kopen denken met je mee
Shant
Mooie panelen! Makkelijk te verwerken in de woon en badkamer. Heel anders dan die pvc troep! Deze panelen kun je gemakkelijk buigen. Kortom super handig!
Sophie
Strak paneel, makkelijk te monteren. Super!
Isara de Vos
De panelen laten monteren door het montage team. In 1 middag de hele woonkamer voorzien van de panelen. Ziet er geweldig uit! Een keer iets anders dan simpel behang.
Maarten Verhagen
Binnen een week in huis en aan de muur. kortom top geregeld.
Annelien Dijksman
Het montage team was erg vriendelijk en heeft de panelen snel opgehangen. Ik ben er super blij mee.
yousef
Geweldige kwaliteit. Snelle levering!
Henk Kraaij
Onlangs heb ik de panelen van Thuispaneel gekocht voor mijn badkamer, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Het installatie team was erg fijn. Ze kwamen 's ochtends vroeg en hadden mijn hele badkamer al in een uur voorzien van de panelen.