Bij Thuistuinieren.nl hebben we een passie voor het ondersteunen van jouw groene levensstijl.
We streven ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die bijdragen aan een bloeiende en duurzame tuin.
Onze focus op kwaliteit, klantenservice en duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor tuinliefhebber
9,3
Filter 914 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 913 met beschrijving

• Stefan
    Review voor ThuisTuinieren.nl | De snelste, goedkoopste en beste leverancier van regentonnen en benodigdheden.

Uitstekende service! Niet vaak meegemaakt. Snel, heel vriendelijk en netjes.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van ThuisTuinieren.nl | De snelste, goedkoopste en beste leverancier van regentonnen en benodigdheden.

Prima levering. Goed verpakt.

• Hoe beoordeel je ThuisTuinieren.nl | De snelste, goedkoopste en beste leverancier van regentonnen en benodigdheden.?

• Edwin

Snelle levering, prima product en prijsstelling.

• Marco Claassen

Snelle levering, en degelijk verpakt

• Kees Kemper

Netjes te woord gestaan bij telefonische navraag bestelling, daarnaast prima product

• Hans

Snelle levering, goed verpakt.

• Janine

Product als omschreven. Je krijgt netjes bevestiging van bestelling en bericht wanneer ze het verstuurd hebben.

• Theo Hoeben

Goede passende spullen voor een goede prijs

• Kees Huizer

Snelle en correcte levering

• Jaap

Groot assortiment met regentonnen en toebehoren. Daarnaast nog meer dingen voor de tuin. We hadden een hele mooi regenton gekocht, maar bij aankomst was het toch groter dan gedacht en paste het niet in onze tuin qua formaat. Na een belletje met Thuistuinieren.nl werd er alles geregeld voor een retour (met kleine eigen bijdrage) en konden we een nieuwe regenton uitzoeken. Het geld werd snel teruggestort.

• Chris Rutjes

Prima, snel geleverd

• Ellen Post-Wiegmans

Snelle service!

• M Janssen

Bestelt, fijn snel geleverd en een snelle, pro-aktieve reaktie op mijn vragen. Top!

• Meabha Gaffney

Excellent service.

• Albert van Osch

Goede prijzen, en vlotte levering.

• JM van Dongen

snelle service

• Robert Heine

Snelle levering!

• Ben Hermens

Snelle en correcte levering!

• Broer

Zeer snelle levering en alles compleet!

• Gerard Tijman

Snelle levering; goede service.