We streven ernaar hoogwaardige producten aan te bieden die bijdragen aan een bloeiende en duurzame tuin.
Onze focus op kwaliteit, klantenservice en duurzaamheid maakt ons de ideale keuze voor tuinliefhebber
Peter
Had een probleem om met Bancontact te betalen via de website, maar via what’s app vonden we een goede oplossing. Jammer dat de teflon tape van de messing kraan niet werd meegeleverd.
P HEKMAN
Prima afhandeling
Hoe beoordeel je ThuisTuinieren.nl | De snelste, goedkoopste en beste leverancier van regentonnen en benodigdheden.?
Sjoerd
Website biedt voldoende informatie en de producten zijn keurig op tijd geleverd. zeer tevreden ermee.
Evert
Mooie regenton. Ziet er stevig uit. Er ontbrak een onderdeel wat kan gebeuren. Na telefonisch contact meteen nagestuurd en de volgende dag al in huis. Telefonisch goed te bereiken. Goede service.
Harry Mos
Mooie prijzen en een goede service! Onze muurtank is snel geleverd.
Nick Vos
Super fijn losse onderdelen kunnen bestellen en snelle levering
Onno Adriaans
Voldoet exact aan de verwachtingen. Geen opmerkingen.
Greet
vlotte levering
Bea van Schaaijk
Snelle levering en de bezorger bracht de regenton netjes achterom op mijn verzoek.
Gv
Snelle levering!
Emile Schellen
Levering niet conform aangegeven binnen een dag en ook geen info tijdens het transport
Rene
Duidelijk website, verzending duurde enkele dagen maar had er ook geen haast mee. Goed verpakt, alles aanwezig en mooie producten.
R.Hellinga
Betrouwbaar
Marc
Wellicht kan de communicatie met de klant iets verbeteren.
Gerard Pennings
De regenton is goed afgeleverd
Ben er heel blij mee
Ziet er mooi uit en stevig uit -
Lia Van den Oever
Mooi product, snelle levering. Omdat het ergens anders afgeleverd moest worden miste ik wel de trac en trace
Ronald Zuiderwijk
De regenton is snel en conform de bestelling geleverd, helemaal compleet met een goede beschrijving erbij. Ook op YouTube is er nog het een en ander te zien.
A Dankers
prima prijs, prima product en snel geleverd!
may
voordeelset Wave regenton antraciet 240L met bloembak -
jwd
duidelijke communicatie, snelle levering, ga zo door!