ThreeDee

ThreeDee

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van 3D-geprinte ophangbeugels voor netwerkapparatuur en domotica. Onze ophangbeugels zijn ontworpen om perfect te passen bij de verschillende apparaten en zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen.

Naast onze ophangbeugels bieden wij ook een 3D-printservice aan. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën om een breed scala aan 3D-prints te produceren, waaronder prototypen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en meer.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige 3D-prints en oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en vereisten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten, en streven naar volledige tevredenheid bij elke transactie
9,7
Filter 550 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 418 met beschrijving

Taal

• -
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Great product and quick to arrive. Thnx!

• Marco Hofman
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Snel geleverd en goed product

• Hoe beoordeel je ThreeDee?

• Johann

Gute Abwicklung, schnelle Lieferung

• Dhr O
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Top service! Bedankt voor je geweldige maatwerkoplossing!

• Cees Van Rijn
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Snel geleverd, product is precies als op de website. Helemaal goed!

• Jan Groen
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Ja snelle levering en mooie geprinte unifi houder ben blij met deze aankoop

• Kalkman
    Review voor ThreeDee

Wallmount voor de Homey pro 23 gekocht, perfect passend en netjes, en snel geleverd. Ik ben er blij mee!

• Marcel Stiefelhagen
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Perfect! Snel in huis, past precies.

• Eddie Flohr
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Prima kwaliteit en snelle levering.

• Raymond
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Mooie prijzen en vriendelijke service

• Marc Bijl
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Fantastisch product. heb er inmiddels 10 gebruikt.. je kunt alle kanten ermee uit. Solide gemaakt en genoeg bevestigingsmogelijkheden. Zowel via schroeven, of als je dat niet wil ie er altijd de optie van bijv. Nano of Dubbelzijdig tape. Kortom zeer flexibele oplossingen mogelijk. Zeer snelle levering en prima prijs. Een aanrader voor een ieder die de Motion sensors goed en netjes op wil hangen.

• J. Riksma
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Snelle levering, product is zoals beschreven.

• Gerhard Marx
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Sauberer 3D Druck.Passt gut, wenn man auf die Platine ein wenig Druck ausübt. Dafür sitzt sie aber auch spielfrei und fest.

• Ron
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Hadden geen beugel voor KPN TV+, maar in samenwerking toch voor elkaar gekregen. Daarnaast mooie spullen en prima prijs!

• Gerry van de Geijn
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Kort samen gevat, Snel, vriendelijk goedkoop top product en kwaliteit. En tot slot een kleine attentie inbde doos erbij. (Ik kan dat heel erg waarderen) nog bedankt hiervoor.

• Anoniem

Snel en adequaat afgehandeld

• Roderik Diroen
    Geverifieerde klant van ThreeDee

De wallmount stelde zeker niet teleur. Ik heb mijn USW16 nu netjes kunnen ophangen.

• Paul Beugelsdijk
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Does exactly what you need it to!

• Thijs

Nette prijzen voor

• Wessel
    Geverifieerde klant van ThreeDee

Heel fijn bedrijf. Goede communicatie en snelle levering.