Thermal Tubs
Jan
Het badje werd zeer snel geleverd en is van top kwaliteit, ik heb er al een aantal keer in gezeten en het beviel me heel goed. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
Dang
Snelle levering, goed product. Klantenservice
Hoe beoordeel je Thermal Tubs?
Jacob Zijlstra
Snel geregeld en snel thuis
Anneke Van Der Helm
Snelle en correctie levering, product voldoet volledig aan de wensen.
Willy
Snelle en goede service. Product voldoet aan de omschrijving.
H Stammes
Product beloofd veel, is qua uitvoering inferieur. Je krijgt het niet hard opgeblazen omdat de opblaas gaten te groot zijn. Duidelijk een ‘made in verwegistan’ product. Product teruggestuurd en geld terug ontvangen.
Antwoord van Thermal TubsBedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.
We hadden u graag willen helpen voordat u besloot het product terug te sturen en deze review te schrijven. Onze klantenservice staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en gebruikstips te geven. Een snelle vraag aan ons team had mogelijk een oplossing kunnen bieden.
Thermal Tubs -
Bas
In de avond besteld en de volgende dag in huis! Het opzetten de Tub is easy. Vullen met water en de volgende dag de eerste plunge. Ik ben erg tevreden, nu de derde week dat ik hem gebruik. Het e-book is helpend en voldoende informatief (al heb ik een paar jaar geleden wel een workshop van de Wim Hof gehad). Met warm weer is het koelen van het water wel een aandachtspunt om het effect goed te houden.
Ga vooral zo door Thermal Tubs 💯🥇 -
Matthew Buys
Snelle levering. Makkelijk op te zetten en geweldige kwaliteit.
Inge
snelle levering,snel antwoord op mijn aanvraag,vriendelijke service
Sander Bakker
goeie kwaliteit voor een goeie prijs
Anita
Snelle levering. Gemakkelijk op te zetten. Mooi formaat, heerlijk om in te dompelen. Erg tevreden.
S.E.
Leuk cadeau voor mijn vriend. Hij is er erg blij mee!
Bo van Bemmelen
De thermal tub is een stevige tub die het water koel houdt bij warm weer of het water warm houdt bij koud weer. Echt goed geïsoleerd!!
Willem W
Goede kwaliteit van de buitenlaag, voelt stevig aan. Zeer complete set.
Marly G.
Snelle levering! Fijn badje :)
Hub Janssen
Gewoon snel en voldoet prima, blij mee
Taske72
Mooie aanbieding, snelle levering, makkelijk op te zetten, Kwalitatief lijkt het goed