TheFreeFromShop
van glutenvrije en andere dieet
producten. Fysieke winkel met
webshop
Peter Hinfelaar
Service van dit bedrijf is uitstekend, dat is bij sommige andere bedrijven soms niet aanwezig en communiceer je met een computerstem of een nepshop. En de kwaliteit van hun vers gebakken glutenvrij brood heerlijk.
Arnoud
uitstekende broodmix voor GV brood, die mooi rijst en heerlijk smaakt. En die prima werkt in de broodbak-machine. Eindelijk een goede broodmix voor het hele gezin. Ook het Flammkuchen pizzadeeg is een aanrader. Lekker dunne stevig-knapperige bodem, helemaal glutenvrij.
Hoe beoordeel je TheFreeFromShop?
Ellen Bijkerk
fijne glutenvrije producten en prima service
Saïda
In principe prima, alleen de koel producten waren niet goed ingepakt en de houdbaarheid van een van de producten was nog maar 2 dagen.
Antwoord van TheFreeFromShopDag Saida,
Vervelend dat je een product hebt ontvangen met een te korte houdbaarheid. Dat had niet gemogen, excuses. Waarschijnlijk hadden we geen langere datum op voorraad, in dat geval hadden we het gratis moeten leveren. Als je even laat weten om welk artikel het gaat crediteer ik het.
Het niet goed ingepakt zijn kan ik zo niet beoordelen. Dat doen we altijd op dezelfde manier, met folie en icepacks.
vr gr Emile -
Lianne Cleijsen
Snelle service en goed en netjes verpakt
Moon Faris
Brood voelt goed aan, dat is al een pluspunt.
Miep Schuphof
De bestelling was keurig op tijd,,,Het brood had ik besteld om te proberen, en dat was lekker- en stevig, brood met inhoud. Geen maismeel. Ben wel een klant maar geen vaste ,ben ook wel een paar keer in de winkel geweest,,maar woon te ver weg ...vriendelijke groeten miep
Ada
Goede service, netjes verpakt. Goede communcatie.
Sonja
Service is zo geweldig
Lia Van Weenen
Geweldig
Ria Adriaansen
Altijd snel bezorgd en zeer tevreden over bestelde producten!
MJ van Delden
Top service! Altijd met zorg alles verpakt zodat diepvriesproducten goed aankomen.
Thea
Nooit gedacht dat het mogelijk was om diepvries producten de volgende dag thuis bezorgd kon krijgen ! Top !
Mathin Jaspers
Op tijd geleverd en heel goed verpakt!!!!
Matthias de Groot
T beste gewone glutenvrije brood dat ik tot nu toe ontdekt heb.
Mariët
De service bij deze winkel is erg goed, ze zijn vriendelijk en denken mee. Ze hebben een ruime keuze in glutenvrije producten. Het verse brood is goed van kwaliteit, blijft lang houdbaar en is lekker.
Wendy
Snelle levering en prima product
Antoinette van Dongen
Geen koolhydraten op de verpakking.
Kan dus niks met de producten want ik moet de koolhydraten uitrekenen voor mijn insuline die ik in moet voeren in de pomp!Antwoord van TheFreeFromShopDag Antoinette,
Ik snap dat je teleurgesteld bent dat de informatie niet beschikbaar is en je ze niet kan gebruiken. Van nagenoeg alle artikelen op onze website geven we de voedingswaardes weer. Van enkele hebben we dat niet beschikbaar. Helaas heb je net die uitgekozen.
We geven wel van ALLE artikelen aan of ze koolhydraatarm of suikerarm zijn. De door jou bestelde artikelen zijn dat niet.
Vr gr Emile -
Bertha Westerhuis
Heerlijke producten en goede service
Michiel van Zoest
Diepvries altijd correct en bevroren bezorgt