The wool family
Jayne
snelle levering
Ruth
Snelle levering en mooi product.
Hoe beoordeel je The wool family?
Fabienne Backer
Hele goed communicatie via de app! En snel verstuurd 😃 De muis is superleuk geworden.
Marian
Snelle levering. Mooi zoals het pakketje al in kerstsfeer ingepakt is.
Marjolein Weber
Zeer attente actie en reactie, nadat mijn pakket kwijt cq te laat kwam. Inmiddels is het enorme leuke pakket er. En kan ik heerlijk handwerken en iets nieuws leren.
Jantina Kautz
Serieus? €40 voor twee plukjes viltwol, een paar friemeltje vilt, 3 pijpenragers en een paar plastic oogjes? Oh ja, en 2 viltnaaldjes..
Een viltmatje kon er niet af?In plaats daarvan een jute zakje dat je zelf mag vullen met rijst( stof!) en dichtbinden met een touwtje?
Een verwijzing naar you tube filmpje was zeker handig geweest. Deze set is bedoeld voor beginners.
Ik ga kijken of ik het pakketje terug kan sturen.Antwoord van The wool familyBedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen. We begrijpen dat de inhoud van de set misschien niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Om een goed beeld te geven van wat er in onze sets zit, hebben we de materialen nauwkeurig omschreven op onze website. De keuze voor de jute mat is bewust gemaakt als duurzaam alternatief voor de schuimplastic matten die doorgaans worden gebruikt. Deze mat kan hergebruikt worden en sluit aan bij onze wens om milieuvriendelijke materialen te gebruiken.
Mocht u extra tips of begeleiding nodig hebben om het project succesvol af te ronden, staan we altijd voor u klaar! Retourneren is uiteraard ook mogelijk, en de retourvoorwaarden vindt u op onze website. -
Marjolijn Postma
Prachtige materialen en keurig verpakt. Snel verzonden
Antwoord van The wool familyDankjewel Marjolijn, veel plezier met vilten!
Hetty
Hele duidelijke instructie en compleet pakket. Ik heb er zin in om ermee te beginnen!
Antwoord van The wool familyBedankt Hetty, veel plezier met vilten!
Jos Fortunati
bij het open maken van het pakketje moest ik wel even lachen, wat zijn die pakketjes duur,vergeleken met wat je krijgt, echt een lachertje maar nooit meer voor mij
Antwoord van The wool familyBedankt voor uw eerlijke reactie! We begrijpen dat de inhoud van het pakket misschien niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. Onze startersets zijn niet alleen samengesteld met zorgvuldig gekozen materialen, maar zijn ook bedoeld om u stap voor stap te begeleiden in het leerproces van het vilten. De uitgebreide instructies helpen u om op een toegankelijke manier kennis te maken met deze leuke techniek.
We hopen dan ook dat het maken van de kit, ondanks de eerste tegenvaller, u nog veel plezier biedt. Mocht u vragen hebben tijdens het proces, staan we uiteraard klaar om u te helpen. En retourneren is natuurlijk mogelijk, de voorwaarden hiervoor kunt u vinden op onze website. -
Lies
Mooi pakketje en snelle levering.
Antwoord van The wool familyDankjewel Lies, veel plezier met vilten!
Suzanne
Fijne en snelle hulp. Denken goed mee. Snelle bezorging. Een aanrader!
Antwoord van The wool familyBedankt Suzanne, veel plezier met vilten!
Anneke Wijlhuizen
Alles keurig gegaan,heleleuke verpakkjng ,nog bedankt
Antwoord van The wool familyGraag gedaan Anneke, bedankt voor je leuke review. Veel plezier met vilten!
M de Voogd
Leuke pakketjes besteld voor Kerst alvast;) Ziet er prima uit.
Antwoord van The wool familyBedankt! Veel plezier ermee :)
Thyra van der Veer
Duidelijke instructie met een schattig resultaat.
Antwoord van The wool familyBedankt Thyra, ik ben benieuwd hoe het is geworden!
Hilde Koole-Mussche
Patroon werd meteen gemaild. Blij mee.
Marianne Tobben
Aantrekkelijke presentatie, ik heb echt zin om te gaan beginnen. Alles ziet er mooi en goed verzorgd uit. Razendsnelle levering.
Antwoord van The wool familyWat een leuke review, dankjewel Marianne! Heel veel plezier met vilten.
Debby
Super service! En goede beschrijving,heel leuk resultaat!
Antwoord van The wool familyDankjewel Debby! Ontzettend leuk om jullie resultaten te zien.
Miriam Kuiper
Mooi pakket, compleet.
R. Roode
Snelle afhandeling en precies als de omschrijving!
Antwoord van The wool familyBedankt voor de leuke review, veel plezier met vilten!
Rob
Leuke hobbywinkel