The Fashion Label
Merel
Zo blij met mn laarzen 🥰
Marloes
De sluiting van het magneetje, het leertje zag eruit alsof het al vaak gebruikt was. Maar ik vond het tasje zo leuk dat ik hem gehouden heb. Nu een paar keer gebruikt en de sluiting was dus al kapot. Zelf iets eraan gemaakt maar dit werkt helaas ook niet, ik zal hem niet nog een keer bestellen helaas ondanks dat t een erg leuk tasje is!
Hoe beoordeel je The Fashion Label?
Miranda Jacobs
snelle levering en schoenen zijn mooi!
Astrid Deguelle
Maxime
Snel geleverd en helemaal naar wens!
Linda Bremer
We kregen de laarsjes heel leuk verpakt en met een tractatie voor onze kleindochter binnen. Kleine meid helemaal blij mee, ziet ze er leuk uit voor het feestje van opa die 60 wordt.
Annick
Alles top verlopen. Snelle verzending. Heel mooie laarsjes en passen perfect👌
Sabrina Hendrickx
Super
saskia konings
Mijn pakketje werd leuk ingepakt bezorgd. Of ik een cadeautje kreeg. Erg leuk!!
Annemieke Fernandes
Fijne winkel. Mooie armbanden. Verzending duurde alleen iets langer.
Elly Koen
Super leuke cowboylaarzen gekocht, schattig verpakt, snel geleverd
Linda Ripson
Snelle levering en super leuk verpakt! Het was echt feestje voor mijn dochter om uit te pakken.
Cherry-Ann Gardt
Voor een mooie prijs super leuke laarsjes voor me dochter gehaald. Wat is ze blij!
Zuzu
Super snelle levering. Ik had de Monique boots al in het zwart gekocht twee jaar geleden en nu in beige. Snelle en goede service. Met een klein cadeautje in het pakket. Bedankt!
Marjolijn
Super leuke laarzen voor m’n dochter, helemaal hip
Lilly
Super, snel, netjes, zo leuk ingepakt! Mijn dochter vond het een feest haar laarsjes te "unboxen" wij komen hier zeker terug!
Angelique
Keurig verpakt en heel attent met een cadeautje erbij. Zeer sympathiek!
Selina
Super leuke boots!
Tamara Mulders-Aerts
Super snelle en leuke levering. Mooi in cadeaupapier, handgeschreven kaartje erbij én nog een lekker mini cadeautje erbij. Voelde mij ineens jarig. Ik ga hier vaker bestellen!
Warenka van der Heijden
Goede snelle levering. Mooie kwaliteit spullen en leuk persoonlijk bericht bij de bestelling!