The Dukes of Wine
Proeven = genieten!
Altijd een unieke kans op bijzondere wijn.
Junia Barends
Giede levering van onze
Mick Boogerd
Snelle levering. Stevig verpakt.
Hoe beoordeel je The Dukes of Wine?
Liese Franssens
Zeer goede service.
Vlotte levering -
Mike Tenholter
Bestelling correct ontvangen en goede communicatie
Ger Venema
Austria leito lopez
You are the best in service and in price , pleasure to talk to you .Thank you verry much .
Marleen Segers
Goede service en keurig netjes verpakt!
Pascale van der Velden
2 flessen alcoholvrije bubbels besteld. Deze werden geleverd in een oude, beschadigde kartonnen doos en de flessen waren verpakt in oude kranten.
Niet bepaald een goede eerste indruk! -
Daniel Collin
Jammer genoeg ging er meteen bij men eerste bestelling iets fout. Pakket was 'vergeten' opgehaald te worden en niemand die het zag tot ik erachter vroeg waardoor mijn bestelling enkele dagen vertraging op liep.
Ger Venema
Prima service en snelle levering
Ruud Hendriksen
Moet lang wachten op mijn bestelling en zijn nog niet binnen
Reinier Bulder
Ik heb 12 flessen besteld en gekregen, de 2 kadoflessen werden nageleverd!
Angelique Toussaint
Geweldige service
ursula
Goede wijnen, leuke prijzen!
Willem
Prima service, vlotte levering dus een tevreden klant.
Rachel
Erg tevreden over de bestelling. Door een fout op de website was niet duidelijk dat ze met vakantie waren en dus dat de bestelling pas later zou aankomen. Ter compensatie kreeg ik er een gratis fles wijn bij, top! Flessen kwamen mooi verpakt aan. Blij mee! Communicatie ging soepel.
Wolter
Last minute bestelling gedaan, op hoop van zege dat deze op tijd zou komen voor ons feestje. En ja hoor, mooi op tijd en keurig verpakt.
E Konink
Prima levering, met een extra verrassing in de vorm van een gratis fles rosé, wat leuk !!
Dick Rohof
Eerste levering gehad, ging helaas iets verkeerd maar is heel snel opgelost. Snelle levering en prima service.
Marc Thienaert
Mooie prijzen en kwaliteit