The BamBam Shop
Wij zijn het bedrijf waar u terecht kunt voor artikelen voor uw trouwe viervoeter. We zijn met name gespecialiseerd in producten voor de sterkere hondenrassen. Bent u opzoek naar een stevige, degelijke maar bovenal betrouwbare lijn voor uw hond, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan garant voor stevigheid, degelijkheid, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs. Ook vindt u bij ons heel veel artikelen gericht op de hondensport, spel en training, voeding en meer. We staan altijd open voor verbeteringen, goede feedback en nieuwe ideeën. Op ieder uur van de dag kunt u bij ons aankloppen voor advies, uitleg en hulp. Heeft u een dierenwinkel of een bedrijf in deze branche, dan kunnen we u onze producten leveren tegen een scherpe prijs voor wederverkopers en eventueel voorzien met uw eigen logo of bedrijfsnaam.
We heten u van harte welkom in The BamBam Shop van www.bambamdogtoys.nl
Alexander
Fijne prijzen en heel goede producten. Ik heb eerder lijnen besteld en ze gaan al jaren mee ondanks gebruik in water, modder en wat al niet meer. Stevig materiaal wat ook écht doet wat wordt beloofd. Verzending is ook nog eens snel, wat wil een mens nog meer :)
Petra Stevens
Snelle levering, goede kwaliteit, fijne service
Hoe beoordeel je The BamBam Shop?
Yvonne Dollé
Overzichtelijke webshop waar je heel gemakkelijk een bestelling kan plaatsen. Ik had nieuwe lijnen nodig en deze kan je helemaal zelf samenstellen. De 2 lijnen waren erg snel bezorgd. Helaas was 1 geen match voor ons, deze kon ik terug sturen. Ik heb contant gehad via de mail en er word een nieuwe custom lijn gemaakt, ook heb ik meteen nog 2 extra lijnen besteld. De kwaliteit is echt fantastisch en ik raad de producten van dit bedrijf iedereen aan!!
Patricia
Top service: reageren snel op vragen en leveren snel!
Bianca Hendriks
Leveren super snel en precies naar je eigen wensen aangepast. Super fijne service en nog nooit problemen gehad. Doen wat ze moeten doen en ik zou het echt iedereen aanraden bij deze shop te winkelen.
Hans Romers Romers
Prima service. Fijn meegedacht
Martine Androg
vooral
goede service en sterke producten. Dat zijn voor mij de belangrijkste punten. Prijs is voor mij daarin van ondergeschikt belang -
Wendy Dissen
Heel veel leuke artikelen en geweldige service!
Eva Mouws
Na uitgebreide uitleg met aan de telefoon een voor luna ideale tree tug gekocht.
Perfecte kwaliteit, snelle levering, vriendelijke mensen. Ik heb hier al eerder een breakstick besteld, ook toen eerst goed advies gekregen, top bedrijf dit -
Nanda Herbold
Snelle levering en bovenal heel mooi product
Esther Van Vuuren
Snelle levering, mooi spul!
Marjanne Hitsert
Super snelle levering !!
Lisette Oldenhuizing
Top kwaliteit lijn.
Ilona De koning
Heel blij met mijn hondenriem, mooie en sterke kwaiteit.
André Van der knoop
Geweldige producten en een geweldige persoonlijk contact gehad aanrader
Hans Romers
Gabriella Visser
Altijd snelle verzending en super vriendelijk contact
Wederom zeer tevreden -
marieke broeren
Snelle reactie op vragen, goed product
Eric
Snelle levering, de breakingstick is effectief en diervriendelijk bij hond dat bijvoorbeeld de bal niet wil lossen, goed product!
Melanie vd Steen
Goede spullen niet al te duur en snelmin huis...