The Art of Interior
Elke
Prettige webwinkel. Vooraf kreeg ik een preview hoe het schilderij zou zijn in onze zithoek. Goede communicatie, netjes bezorgd, geen verbeterpunten te bedenken! En, het is echt een mooi doek, heel blij mee.
Roni Voss
Kwam niet optijd binnen en is helemaal niet zoals op de foto
Antwoord van The Art of InteriorBeste Roni,
Sorry om te horen dat het schilderij niet is zoals je verwacht. Kan je een foto met ons delen? Dan kunnen we kijken of de print wellicht te donker is geprint. Je kunt ons mailen op roy@theartofinterior.nl. We helpen je graag! -
Hoe beoordeel je The Art of Interior?
Fredo Batens
Peters
Zeer tevreden over het eind resultaat! Snelle verzending en levering bedankt voor de goede service!!
Alexander Freund
Schönes Bild. Gut verarbeitet und sicher geliefert.
jessica van Seeters
Wat een prachtig schilderij en fijn dat ze meedenken over de aflevering. Echt top! Niet twijfelen, gewoon bestellen.
Marcel Lievaart
Goed advies, zeker gezien onze ervaringen met XI-ART. Keurig geleverd
Esromee
Schilderijen zijn prachtig en precies zoals op de site. Bezorging ging volgens plan. Echt een aanrader.
Mieke Sadée
Goede service, goed verzorgd, bijzonder vriendelijk!
Nicole
Superblij met mijn kolibrie glasschilderij! Fijn contact met de verkoper en snelle, nette levering! Super tevreden!
Pascal Springer
Wij hebben de kolibrie besteld en die is vorige week geleverd , wij zijn super blij ermee. Het kwam zeer netjes verpakt aan en de kwaliteit is top.
Willy
Goed advies en snelle levering.
Keurig geregeld. Blij met onze keuze.
Ruth Lent
Inmiddels al meerdere kunstwerken gekocht bij The Art of Interior. Altijd een feestje als er weer een nieuwe wordt bezorgd. Super kwaliteit, blijft mooi qua kleurstelling, goede klantenservice en snelle levering. Echt een aanrader!
Rob van Oers
Twee aangekochte foto’s op plexiglas waren donkerder weinig diepte en helderheid , niet conform als op de site !
Antwoord van The Art of InteriorJammer om te lezen Rob. Bij donkere foto's op plexiglas kan het voorkomen dat bij veel zon- of daglicht er veel reflectie is waardoor de helderheid minder lijkt. Daarnaast zijn kleuren op een beeldscherm vaak helderder dan een printer kan printen als het beeldscherm op een hoge lichtsterkte staat. Wij werken met de meest kwalitatieve printers en de kleuren kunnen achter plexiglas niet meer helder dan je hebt ontvangen. Geef bij een volgende bestelling even een sein, dan kijken we hoe we tegemoet kunnen komen.
Nathalie
Inmiddels de derde aankoop aan de muur. Dat zegt genoeg over de tevredenheid. Zowel in de woonkamer als badkamer genieten we dagelijks van de mooie fotokunst van The Art of Interior.
André B
Aflevering was zeer goed en kunst is super!
Irene van Zijl
Betrokken bij keuze en aanpassingen! Snelle levering en goede service
Ingrid den Oude
Hele goede service. Bij een foutje wordt het gelijk rechtgetrokken!
Ad en Annemiek van Marrewijk
De bestelling werd snel geleverd was zeer nauwkeurig verpakt en het artikel voldoet zeker aan onze wensen. Met andere woorden: een aanrader.
lindsey laquiere
Topservice, superblij met mijn aankoop 👌