Tel Sell part of Mediashop
Hans
Product is niet wat er op tv gezegd wordt, het betreft kussen dan goed moet zijn voor je houding, maar dat kussen is een mini vergeleken op tv , het kussen is zeker 50 cm tekort om het tussen je benen te krijgen, dus totaal ondeuglijk , en tv reclame vervalsing.
Olga aleida
Misleiding op tv is het onjuiste aanbod dat je intermjmen mag betalen, echter je moet de factuur in een keer voldoen, wettelijk gezien, zijn er afspraken gemaakt, over betaalwijze, proberen consument over te halen, onder valse voorwaarden, ik ga de consuwijzer inlichten, wilt u dit ook doen, met vriendelijke groet.
Hoe beoordeel je Tel Sell part of Mediashop?
Anne-Mieke
De coating van het grillplaatje van de Multicooker XL liet los. Een enkele mail was genoeg; er werd keurig een nieuwe grillplaat opgestuurd. Zeer tevreden met de service. De multicooker is trouwens ook een aanrader😀
Antwoord van Tel Sell part of MediashopBeste Anne-Mieke,
Heel erg bedankt voor positieve feedback en reactie. Wij zijn blij dat u onze service en producten waardeert, wij zijn in ieder geval erg blij met uw review!
Groet,
Ferry
Gaf enkel door dat het product dat ik kocht een zwak punt had, dus geen kritiek. Ook niet met de bedoeling er een slaatje uit te slaan, want opbouwende kritiek is goed voor het product als de verkoop. Kreeg hierop een positief antwoord en dat niet alleen, ook het product kreeg ik opnieuw toe gestuurd. Dat is pas service, zie je niet vaak meer want meestal is verkoop het toverwoord.
Antwoord van Tel Sell part of MediashopBeste Ferry,
Onzettend bedankt voor uw positieve review. Wij hanteren een ruime en soepele garantie van 24 maanden en staan altijd open voor kritiek en feedback.
Tisha
Produkt kwam een vonk af en een brandlucht ontstond in de vloerwisser die op elektra werkt. Wij willen ons geld terug maar krijgen het niet
Antwoord van Tel Sell part of MediashopBeste klant,
Vervelend dat u heeft gekozen om via meerdere negatieve reviews op verschillende platformen uw klacht en daarbij de door u geeiste oplossing, die afwijkt van de wet- en regelgeving en onze voorwaarden (wat wij u uitgebreid gemaild hebben), te communiceren.
Op basis van uw eerdere mail waarin u uw klacht en gevraagde oplossing ons neer heeft gelegd met daarbij de vraag een uitzondering te maken op de wettelijke garantieregelingen hebben wij u uitgebreid gemaild met een keuze uit twee opties. Deze opties waren conform wet-en regelgeving en zelfs een stuk coulance waarbij u of een nieuw product kon ontvangen (wij hebben 24 maanden garantie op onze producten) of een deel van het aankoopbedrag retour. Dit ivm met de door u geschetste persoonlijike omstandigheden.
U heeft op deze mail niet meer gereageerd.
Voor de duidelijkheid, u heeft en behoudt uw garantie conform wet-en regelgeving en wij willen het mogelijk defecte product graag kostenloos voor u omruilen.
Team TelSell, part of Mediashop
Sjaak
Snel top
Antwoord van Tel Sell part of MediashopSuper bedankt voor uw feedback !
slechte produchten
mijn producht heeft het precies een keer gedaan heb geprobeerd het terug te brengen op het adres wat daar staat ze bestaan daar helemaal niet
Antwoord van Tel Sell part of MediashopVreemd, wij zijn nochtans niet moeilijk te vinden. Wel is het zo dat u niets bij ons langs kunt brengen. Onze logistieke processen zijn hiervoor niet ingericht. Logistiek en kantoor zijn twee verschillende dingen.
U had destijds bij uw bestelling ook een pakbon en een herroepingsformulier met alle relevante informatie.
Jantje
In termijnen kan niet ik bestel gelijk nooit weer
Agressief beleid
Ik moest keukenhulp betalen, kwam uit ziekenhuis en betaalde direct rekening van € 46.00. Week daarna ontving ik een rekening voor incassokosten. Gebeld dat rekening reeds betaald was, excuses werden aangeboden voor late verwerking betaling. Dag erop weer een mail dan ik 10 uur te laat betaald had en dat de incassokosten van € 22,00 gehandhaaft bleef.
Nooit zal ik meer bij tellsell bestellen. Never nooit meer. -
bBVerhagen
betaalt en nog steeds niets in huis flipover teruggestuurt en nog steeds geen geld terug.
mvg bart verhagen -
Resi erkelenz
Ik heb 2 keer moeten betaalen ik heb het pakket terug gestuurd en doch moeten betaalen schande
bep betjes GEB ... 03 11 1939
na een jaar begeef mijn motionciser het dus geen garantie meer dus ook geen hulp meer geen monteur niets zoek het maar uit of koop een nieuwe ja ,ik heb niet zomaar 200 euro liggen WAT EEN SERVICE HE