TegenTeken
Sis
Doen wat ze beloven
Antwoord van TegenTekenBedankt!
Christien Schilp
Duidelijk, snel en probleemloos!
Hoe beoordeel je TegenTeken?
Raymond
Snel levering en lasso pen is makkelijkste manier om teken weg te halen.
Loes Vogelaar
Inderdaad een snelle levering, bedankt!
Clasina Jansen
Luciënne Schuurman
Snelle levering en kwaliteit
Sjef Füss
De bestelling werd snel geleverd maar zonder begeleidend schrijven of gebruiksaanwijzing. De verpakking bood weinig bescherming aan de tekenlepetjes die los in de bubbeltjesenvelop zaten.
Antwoord van TegenTekenDag Sjef,
Als ik het goed begrijp, had je graag een papieren gebruiksaanwijzing willen ontvangen bij de tekenlepels. Om papier te besparen verzenden wij de tekenlepels standaard zonder papieren gebruiksaanwijzing en kan je deze online vinden op onze website. Als je toch een papieren versie zou willen, kan ik je deze nasturen.
Alle bestellingen worden verder geleverd in een bubbeltjesenvelop om de producten te beschermen tijdens het transport. Mocht een van de geleverde producten toch beschadigd zijn, dan horen wij dit graag per mail of telefonisch. Dan sturen wij u een nieuw product toe.
Als wij iets kunnen doen om je klanttevredenheid te vergroten, dan horen wij graag van je.
Iris van Zomeren -
Karin
Goede producten en duidelijke site
Antwoord van TegenTekenBedankt voor de mooie review!
Merijn
Erg goede prijs en snelle verzending.
Antwoord van TegenTekenBlij te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor de mooie review.
Guus Smid
Snel geleverd!
Yvonne
Supersnelle levering van goed product
Robin van der Ark
_. _
N Van Leeuwen
Precies zoals afgesproken!
Engeltje
Handige site, behulpzaam informatief, betaalbaar.
Ad Van der Leer
Sneller kan niet Top gedaan!!
M Warrink
Goede beschrijving van alle producten! En een bijzonder goede uitleg over het hoe en waarom de beste manier is, om teken weg te halen. Ook een snelle verzending, maar dat is niet het belangrijkste.
A. de Rouw
Mooie prijzen en goede service
Janny Bozua
snel levering mijn bestelling was binnen dag binnen
Margit Berg
Gewoon een goede webwinkel.
derk
Dit is nou een site waar mijn hart van overslaat. In de goeie zin.
Alleen maar eerlijke producten, slechts 'n paar uitsluitend relevante producten, niet te hoog geprijsd, en zonder verzendkosten. Die laatste had ik graag voor m'n rekening genomen. Deze site, dit initiatief is niet commercieel opgezet, het is ideeel! Wow.Antwoord van TegenTekenDag Derk, bedankt voor je ontzettend mooie bericht! Dit waarderen wij enorm.
Hopelijk tot ziens.