Tegelcenter
Eric van Gorkom
Snelle levering, goede communicatie
Monique Bos
Bestelling was vlot binnen, netjes aangekomen. Via de app zou iets eerder gereageerd kunnen worden.
Hoe beoordeel je Tegelcenter?
Andrea Groot Kormelinck
Bestelling opgehaald en zeer vriendelijk geholpen.
EY S
de snelste verzending
Fam. Van Roode
Goeie prijs, snelle levering met prima aankondiging/bezorging. Genoeg keus! Aanrader
Vanessa Campos
Fantastische service! Meedenkend en proactief, goed te bereiken, snelle service én uitstekend after-sales garantie!
Dat allemaal voor een prijs dat geen rib uit je lijf kost.
Een aanrader, zeker weten. Echt! -
Arthur Doets
Snel geleverd.mooie tegeltjes
Gastenverblijf Het Gouden Plekje
We hebben bij Tegelcenter Rijssen voor de 2 x tegels gekocht en weer viel de prijs mee. Er werd met ons mee gedacht en het is fijn dat ze in alle prijsklasse tegels aanbieden.
Snelle levering!
Koeriersdienst Rijssen/Regio-Transport nam een avond van de voren contact met ons op en gaf heel correct (een richtlijn) tijd door.
Heel fijn overleg van te voren.Antwoord van TegelcenterHartelijk dank voor de mooie woorden. Heel veel plezier met de tegels!
Frank Hardus
Snelle levering.
Esmeralda
Snelle service, fijn meegedacht en prettige communicatie!
Ralph
Ze stuurden de verkeerde tegel. Het was een nabestelling. Leek erg veel op wat ik besteld had. De tegelzetter ontdekte het op tijd. Wij zijn toch doorgegaan met de verkeerde regel omdat we net bij een nieuw stuk muur begonnen. En ik dacht de de meeste mensen het verschil nooit zullen zien. En ik had geen zin om die pakken tegels opnieuw 2x omhoog dn omlasg te sjouwen. Maar wel kwalijk.
Tom Schoenaker
Precies de juiste kleur voegmiddel snel geleverd.
Dat vind je bij de bouwmarkt niet. -
P.K.
Top!!!
Alet kors
Prima verzending maar aantal tegels bleken kapot.
Maaike
Fijn geholpen via de telefoon. Met Kai super aardig mooie tegels voor mij uitge
Zocht ( had ze niet gezien ). Uitstekend!!!! -
Dave
Vakkundig personeel en een goede/snelle service, echt een aanrader!
Antwoord van TegelcenterHartelijk dank voor de mooie beoordeling Dave. Succes met de tegels!
Liza
Goed geholpen, vriendelijk personeel.
Antwoord van TegelcenterHartelijk dank voor de mooie beoordeling Liza!
Ronny
Erg goed en snel geholpen, precies de tegels die we zochten gevonden voor een mooie prijs. Overzichtelijke webshop en ook een prachtige showroom, zeker een aanrader!
Antwoord van TegelcenterHartelijk dank voor de mooie beoordeling Ronny. Veel plezier met de tegels!
Vincent
Erg goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Heb de badkamer en keukentegels beide erg snel ontvangen. Super :)
Jansen
Mooie zaak.prachtige tegels en deskundig personeel dat met je meedenkt.