Techweise
Bianca Schuijren
Prima product alleen jammer dat je lastig onder stoel , kast of bank kunt dweilen. Omdat het stuk plastic waar de dweil mee uitgewrongen wordt over de vloer komt, waardoor je niet plat met de dweil kunt dweilen onder iets in. Vind ik wel 1 min punt. Voor de rest prima.
Stoomreiniger NV286 gekocht, goede service, snelle reacties!
Problemen met leveren, buiten de schuld van Techweise om, heel netjes opgelost door Ruben van de klantenservice.
Het product van het weekend gelijk getest en hele mooie resultaten weten te behalen.
We gaan heel veel plezier hebben van de stoomreiniger -
Hoe beoordeel je Techweise?
Patrick Naert
Goede service en uitstekend product, aan te bevelen
Theo Coppers
Goede en snelle service. Goed product.
Roel
Alles goed en snel geleverd.
Isaias Ramos
Top service
JH Barneveld
Goed product en snel geleverd
Christiane Goossens
Vlugge levering.
Alex Kaerts
Snelle levering. Jammer dat de borstels van slechte kwaliteit zijn. Nu 2x gebruikt en beide borstels zijn al kapot.
André Janssen
Snelle en correcte levering
Fred v Ginkel
Ik heb hem voor mijn vriendin haar verjaardag gekocht en ze is hier heel eerg blij mee
Roeland Kloeck
Prijs kwaliteit is goed en een lichtgewicht om lekker te gebruiken.
Evis Pepa
Rabia Akdogan
💯💯🫵
Marijke van Gaal
Snelle levering!
Ilse Loozen
Geweldig product zowel de swiffer als de raamwisser ik ben 3 x sneller klaar dan anders top
Kortenhorst
Product doet prima, maar is niet krachtig genoeg om aangekoekte vuiligheid te verwijderen. Ook lekt het met de trekker veel water dus het ramen wassen heeft niet veel zin.
B.
Wat een fantastisch apparaat!! Hier is echt heel goed over nagedacht. Alles klopt en is heel handig. En dan het schoonmaken zelf: wat enorm satisfying :)). De keukenkastjes, oven, wasemkap, koelkast, deuren, plinten, vloeren, ramen, muren, etc etc.... moeiteloos (!!!) brandschoon. Maakt mij niet uit dat je het waterniveau niet kunt zien, ik ga door tot de tank leeg is ;)
vivian lems
Handige site en snel geleverd
Nancy Walravens
Product voldoet aan verwachting, bezorgtijd door PostNL niet helemaal correct.