Technim
Jenny
Snelle verzending, goede service en vriendelijk personeel.
Folkert Veltman
Top service
Hoe beoordeel je Technim?
Frans Verstraeten
Snelle en adequate service.
Jacob Drenth
Werkt perfect
Piet Kuipers
Een goed product tegen een scherpe prijs
Pim
Er wordt een goed product voor een goede prijs geleverd en de klantenservice reageert en snel ook. Prima.
Ashwyn Groot
Grote bestelling binnen 2-3 werkdagen compleet geleverd.
A van Eeuwijk
Snel en goedgeregeld.
Erwin B
Goede prijskwaliteit verhouding en snelle service
Henk Diasz
Bestelling vanaf de order to aan de bezorging correct op tijd naar tevredenheid uitgevoerd
Akaram Boulas
Aufdopp
Gerrit De Jong
Snelle levering tegen een goede prijs
Ramon Versteege
Goede service , snelle levering top bedrijf!!
Michael Rotman
Zeer snelle levering en tevens netjes aan de voordeur ontvangen op een pallet (cv ketel compleet met renovatie set)
Adri Van gelder
Snelle levering binnen 2 dagen in huis tegen een mooie prijs. Top.
Peter Wasser
Geen levering en geen communicatie daarover. Herhaaldelijke navraag (niet teruggebeld of gemaild worden) leert dat het product in backorder staat en binnenkort geleverd gaat worden. Dat gebeurt vervolgens niet en herhaaldelijk hetzelfde scenario. Altijd als klant zelf het initiatief moeten nemen voor contact. Bij laatste contact gevraagd om terugstorten van het aankoopbedrag. Dat was akkoord. Dat is nu een week geleden en ik heb helaas nog niets gezien. Voor mij is Technim = wel verkopen maar geen communicatie en structureel niet aan de afspraken houden. Niet bepaald klantgericht. Nu hoop ik maar dat ik mijn geld nog terug zie.
Inmiddels mail met excuus gekregen en het aankoopbedrag is teruggestort. Er kan altijd iets verkeerd gaan. Het is dan belangrijk dat je dan de verwachtingen over en weer goed communiceert. Dit was een slecht proces maar het is goed afgerond.Antwoord van TechnimGoedemorgen,
Dank voor uw bericht en review. Dit is inderdaad een slechte communicatie vanuit de fabrikant, en vanuit Technim naar u. Hiervan gaan we dan ook zeker een melding maken en dit meenemen voor het verbeteren van onze service! Mijn collega's hadden u direct op de hoogte moeten brengen, echter zie ik dat dit in eerste instantie niet bekend was.
Er is toegezegd dit bedrag te crediteren, dit is op 14-12-2024 ook reeds gedaan. De verwerking kan soms 1 of 2 dagen zijn vanuit de betaalprovider.
Onze excuses voor het ongemak! -
Aartjan Oudendijk
G Schenk
Mooie aanbieding, goed product. En snelle levering.
Ed
Goed contact, had het snel nodig en dat is zeer goed gelukt.
Gijs Verhoeven
Zeer snelle levering.
Goede prijs.
Kapot onderdeel zeer snel nageleverd