Techniekwebshop.nl
Levertijd
Na bestselling van meerdere producten was een product niet op voorraad
na contact met klanten service om bestselling toch te versturen netjes en snel opgelost en spullen op tijd binnen top. -
Ed
Makkelijke website om een onderdeel te bestellen.
Goed op de hoogte gehouden qua levering. -
Hoe beoordeel je Techniekwebshop.nl?
Harry
Een betrouwbaar bedrijf, leverde binnen de vooraf afgesproken levertijd exact het product wat ik zocht tegen een zeer redelijke prijs.
Martin Rompelberg
Prima communicatie over levertijd en levering
Antwoord van Techniekwebshop.nlDank u wel voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie. Wij zijn u de volgende keer graag weer van dienst!
Jo Van Mieghem
Correcte, snelle levering! Een aanrader.
Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. We waarderen uw aanbeveling!
Bosch Areotwin ruitenwisser set voor Mini Countryman
Exact geleverd wat ik bestelde en ook na 3 dagen bezorgd!
Alleen de verpakking is waardeloos, ruitenwisser gewoon in een te kleine doos verpakt, en erin gepropt, zat gekneld in de doos...
Dus ruitenwisser verpakking aan bezig kanten gewoon ingedeukt en kapot!
Spijtig dat je hier geen foto's kan uploaden met de schade.
Voor de rest geen opmerkingen.Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd. Het spijt ons te lezen dat de verpakking niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerking serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.
Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, laat het ons gerust weten! -
Chris
Aanvankelijk was ik sceptisch omdat de levertijd van mijn bestelling steeds werd opgeschoven omdat 1 artikel niet leverbaar was.
Wilde na tweeënhalve week telefonisch navraag doen, maar kreeg geen contact. Dit is dan ook het enige verbeterpunt wat ik ze mee wil geven, want na een snelle reactie op mijn email is de bestelling direct verzonden en het niet op voorraad zijnde artikel meteen gecrediteerd.
En dit alles binnen anderhalve dag!
Chapeau, in de toekomst gaan we zeker vaker bestellen. -
Jeroen
Goede overzichtelijke website, prima prijzen en goede afhandeling.
Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u tevreden bent. We waarderen uw feedback!
Jeroen
Dit bedrijf licht zijn klanten gewoon op!. Ik heb iets terug gestuurd. Ten eerste is het retourproces zeer omslachtig. Ten 2e heb ik het artikel retour gestuurd (op eigen kosten) en kreeg gewoon geen reactie. Nadat ik hun mailde kreeg ik te horen dat ze het pakket nooit hadden ontvangen terwijl de trackandtrace gewoon aangaf dat het bezorgd was. Na heel veel mails, tijd en energie kreeg ik een bedrag terugbetaald dat niet voldoet aan Europese regelgeving. Ik heb recht op het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten. Dit schimmige bedrijf betaalde mij slechts het bedrag van het artikel terug en dan ook nog zonder btw terwijl ik als particulier kocht!!! Ook de verzendkosten hebben ze niet terug betaald. Dit noem ik nou gewoon je klanten besodemieteren!!!
Antwoord van Techniekwebshop.nlHet is zeker niet onze bedoeling om uw (retour)aanvraag op deze manier te behandelen. Om na te gaan wat er precies is gebeurd en om te kijken of ik hier nog iets in kan betekenen, ontvang ik graag het ordernummer van de betreffende retourzending. u kunt dit sturen naar mijn email adres maartje@techniekwebshop.nl
Hendrik
Oliefilters besteld. Helaas had tussenhandel de filters het zelfde nummer gegeven met totaal andere afmetingen en bevestiging. Probleem voorgelegd met duidelijke foto´s. Hierop kan ik de onjuiste heel gemkkelijk terug sturen via Dhl, een retour code voor Dhl zat in de mail. Echt heel eenvoudig. Alsnog de juiste filters onvangen. Heel goed geholpen.
Antwoord van Techniekwebshop.nl
Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat u de juiste filters hebt ontvangen! We zijn blij dat we het probleem snel konden oplossen en dat het retourproces soepel is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar! -
Pieter
Zeer tevreden!. Snel en keurig afgeleverd tegen concurrerende prijs!
Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de prijs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Jan
Precies wat ik zocht, gelijk 2 besteld omdat ze moeilijk te krijgen waren. Keurig geleverd
Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat u precies hebt gevonden wat u zocht en dat alles naar tevredenheid is geleverd. Veel plezier met uw bestelling!
Martin
Mijn hartelijke dank aan alle betrokken medewerkers die voor de juiste levering zorg hebben gedragen van een onderdeel wat we hier nodig hadden, we zijn prima geholpen.
Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat alles naar wens is verlopen. We staan altijd voor u klaar!
Mat
Snelle levering was zo aan huis!
Antwoord van Techniekwebshop.nl
Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens was. We staan altijd klaar om u weer te helpen -
Mario
Grote keuze in zeer uiteenlopende technische artikelen, eigen bereikbare klantenservice
Antwoord van Techniekwebshop.nl
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze brede keuze aan technische artikelen waardeert en dat onze klantenservice goed bereikbaar is. We staan de volgende keer graag weer voor u klaar! -
Richard
Vóórdat je een bestelling plaatst reageren ze snel op vragen en doen ze duidelijke uitspraken over levertijden die "realistisch" zouden zijn. Zodra je besteld hebt duurt het ineens erg lang voordat er gereageerd wordt en blijkt "realistisch" toch ineens te betekenen dat ze geen flauw benul hebben wanneer het komt. Ik heb gelukkig gekozen voor achteraf betalen, dus nog geen geld verloren, maar het is gewoon ontzettend vervelend dat juist als je vooraf navraag doet waar je op moet rekenen qua levering, dat je daar dus niet op kunt vertrouwen. Ik zie wel waar dit schip strand, maar vooralsnog in ieder geval niet voor herhaling vatbaar dit bedrijf.
Edit: na een week eindelijk reactie. Krijg je te horen dat je maar goed had moeten kijken, want bij het bestellen stond er in de webshop dat de levertijd onbekend was. Ja duh! Dat had ik gezien, dáárom nam ik contact met deze ordinaire dropshippers op om navraag te doen wat ik kon verwachten en toen werd mij verzekerd dat de levertijd echt realistisch was. Om dan te roepen; had je maar moeten kijken in de webhop, er stond levertijd onbekend, dat is echt extreem klantonvriendelijk en onbeschoft. Ik kijk naar jou Benny!
Edit 2: Het feit alleen al dat er na anderhalve maand eindelijk een keer wordt gereageerd op een slechte review geeft wel aan hoe "belangrijk" ze dit vinden. Gelukkig heb ik de onderdelen elder kunnen bestellen. Leveren duurde slechts 2 dagen, in plaats van de onbetrouwbare levertijd van deze webshop. Rare reactie ook van Maartje, dat ik de naam van de medewerker niet zou mogen noemen. Mijn naam staat er ook gewoon bij. En het vragen naar het ordernummer is ook onzinnig, dat heb ik opgegeven bij het plaatsen van deze review, juist zodat dit bedrijf precies weet over welke order het gaat.Antwoord van Techniekwebshop.nlDank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de communicatie over levertijden anders verloopt dan u had verwacht. Ons doel is altijd om onze klanten zo goed mogelijk te informeren, en we waarderen uw opmerkingen die ons helpen onze service te verbeteren. Het spijt ons dat u deze ervaring hebt gehad.
Wel willen we graag benadrukken dat we respectvol met elkaar omgaan, zowel binnen ons team als richting onze klanten. Het persoonlijk noemen van collega's helpt daar niet bij. We staan altijd open voor feedback en zoeken graag samen naar een oplossing. Om het een en ander voor u uit te kunnen zoeken en om dit mee te nemen in ons leerproces ontvang ik graag uw ordernummer. Deze kunt u sturen naar maartje@techniekwebshop.nl
Leo Aerts - Edegem
Exact geleverd wat ik bestelde en ook snel en degelijk bezorgd!
Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw 5-sterren review! We waarderen het enorm dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen.
Mark S.
Snel, compleet en ideaal omdat je het kunt afhalen uit een ‘afhaalkluisje’ bij hun filiaal in Hengelo.
Geen bezorgkosten, verloren bezorgtijd of onzekerheid wanneer je het kunt verwachten… 😉
Antwoord van Techniekwebshop.nl
Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze afhaalservice in Hengelo. We doen ons best om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder bezorgkosten of wachttijden. Hopelijk zien we u snel weer! -
Waardeloos Dropshipping Bedrijf zonder Enige Service
Ik heb een bijzonder slechte ervaring gehad met dit bedrijf. De foto's op hun website zijn ontzettend onduidelijk, dus ik belde om te bevestigen of het wel om het juiste artikel en de juiste aantallen ging. Na telefonisch contact besloot ik het product te bestellen. Tot mijn grote verbazing ontving ik slechts 1 stuk in plaats van de 12 die ik had besteld. En alsof dat nog niet erg genoeg was, bleek de prijs voor dat ene stuk 5 keer hoger te zijn dan de duurste prijs die elders wordt aangeboden.
Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik meteen te horen dat ze geen retouren accepteren van zakelijke klanten, wat ik volledig absurd vind. Vervolgens vroeg ik om het teveel betaalde bedrag terug te boeken, gezien hun zogenaamde laagsteprijsgarantie. Maar nee, dat was niet mogelijk. Ik moest het product op eigen kosten terugsturen. Door een vakantie was ik helaas een paar dagen vertraagd, en nu weigeren ze het product terug te nemen of het teveel betaalde bedrag terug te storten.
Kortom, wees gewaarschuwd: dit bedrijf wordt gerund door amateurs of zelfs oplichters die niets anders doen dan simpel dropshipping zonder enige klantenservice. Absoluut af te raden!
Slechte ervaring met dit dropshipping-bedrijf - geen enkele service
Ik heb onlangs een zeer teleurstellende ervaring gehad met dit bedrijf. De foto's op hun website zijn onduidelijk, dus besloot ik te bellen om te verifiëren of het om het juiste artikel en de juiste aantallen ging. Na telefonisch contact heb ik het product besteld, maar tot mijn verbazing ontving ik slechts 1 stuk in plaats van de 12 die ik had besteld. En dat ene stuk bleek 5 keer duurder te zijn dan de duurste prijs elders!
Toen ik het probleem aan hen voorlegde, kreeg ik te horen dat ze geen retouren accepteren van zakelijke klanten – volstrekt absurd! Vervolgens vroeg ik om het teveel betaalde bedrag terug te storten, zeker aangezien ze adverteren met een laagsteprijsgarantie. Maar nee, dat was niet mogelijk. Ik moest het product op eigen kosten terugsturen.
Helaas liep dit door een vakantieperiode enkele dagen vertraging op, en nu weigeren ze het product terug te nemen of het teveel betaalde bedrag terug te storten.
Wees voorzichtig, want je doet zaken met amateurs of zelfs oplichters die niets anders doen dan simpel dropshipping zonder enige service of verantwoordelijkheid.Antwoord van Techniekwebshop.nlBedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is niet de service die wij willen bieden. Kunt u ons uw ordernummer sturen naar maartje@techniekwebshop.nl? Ik kijk dan graag voor u na wat er mis is gegaan.
Alexander
Super service, snelle levering
Waarvoor dank !Antwoord van Techniekwebshop.nl
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en snelle levering. We helpen u graag in de toekomst weer verder