Teakea
Luc Faelens
Mooi product en goede service
Gerard
Goede kwaliteit en prijs
Hoe beoordeel je Teakea?
Peter B
Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.
Marianne Voorn
Karen Kromwijk
Een uitbreiding op mijn keuken laten maken, nadat de muur was verwijderd. Maatwerk: een bar met daaronder een hoekkast en ladekast. Vakwerk! Heel precies en netjes gewerkt en ik ben er superblij mee.
Marlène
Mooi handdoekenrek en snel geleverd!
Steef Bouw
Ziet er goed uit
Tomasz Miller
Mooie service en goede service!Groetjes
Dominik Declercq
Teak tuinbank
Niek de Leeuw
Precies wat ik nodig had.
Ger de Knegt
Mooie en stevige tafel om de Kerstboom op zetten en uitvouwbaar zodat je deze makkelijk op kan bergen zonder deze in de weg staat.
Jeroen van mierlo
Zeer tevreden over het meubel en levering!
Arjan Hendriks
Het bestellen liep vlot, de communicatie was uitstekend en we hebben een mooie tafel ontvangen. Helaas ging de levering niet zo vlot doordat ipv de gekochte tafel in het magazijn een grotere variant voor ons was klaargezet. Omdat de gekochte maat er niet meer was, mochten we de grotere maat nemen voor dezelfde prijs of kregen we ons geld terug. De grotere tafel staat nu prachtig op ons terras, heel blij mee!
Els Maes
We moesten even langer wachten voordat het geleverd werd maar wat een mooi en praktisch bijzettafeltje!
Henk Dinkla
Mooi teakhouten terras tafeltje gekocht.
Goede prijs en snelle levering.
We zijn er blij mee !
Rob van Noorden
mooie prijzen en prima service
Hein Kroeze
Prima bedrijf met kwalitatief goede en mooie producten. Heb ook ervaring met hun zeer goede after sales/service!!
ingrid Kolstein
Goed verpakt en snel geleverd , top
Harry Booi
Een top product service kon niet beter en de bezorging kon ook niet beter dus een zeer tevreden klant
W.
Zeer mooie ladder, past heel goed in mijn badkamer.