Targetmart.nl
Roderik Quarles
Er was een probleem bij mijn bestelling, maar werd vriendelijk geholpen
Antwoord van Targetmart.nlBedankt voor de mooie 5-sterren beoordeling; we zijn dankbaar voor uw steun!
Dave Groos
Best lang gewacht op de bezorging, maar daar kan Targetmart waarschijnlijk niets aan doen. Maar de verpakking van de gedroogde garnalen was zeer slecht ,meer dan de helft lag los in de doos.
Hoe beoordeel je Targetmart.nl?
Martin De vreugd
Heel lang gewacht tot ik het eindelijk binnen kreeg waarna ik een ander artikel kreeg als dat ik had besteld. Moeilijk bereikbaar en uiteindelijk helemaal geen contact. Ik bestel hier NOOIT meer.
Barbara
Groot assortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding en super snelle levering.
Antwoord van Targetmart.nlThank you for the lovely 5 star review; we are grateful for your support!
Anwar Kamal
Very good
Antwoord van Targetmart.nlThank you for the lovely 4 star review; we are grateful for your support!
Patricia Silva
Im still wating for my order
Theresia
Mooi prijzen en goede service
Prayer Aguebor
Nicee
JESSICA IGBINOBA
I have not received MY order, my name is JESSICA IGBINOBA, please help me fine out, thank you.
Richard Foster-Dingley
Verkeerde produkt geleverd
Walter Veen
Product zoals beloofd, moest wel een extra mail sturen om te herinneren dat uit voorraad betekent: verzenden binnen 2 dagen …. Was nu een week :-(
Cor
Levering volgens omschrijving
Arnold
Snelle levering !!
Sophia Pokuaa
Hele goede service en product snel en goed geleverd
Peter v. A.
Later geleverd dan aangekondigd op de website. Geleverd product was echter uitstekend
Antwoord van Targetmart.nlBedankt voor de mooie 4-sterren beoordeling; we zijn dankbaar voor uw steun!
Yoenes El idrissi
Lekker drankje en snel besteld alleen is ice pop prime wel nep maar wel lekker
Tia Verhofstadt
Bij elke bestelling is er helaas wel altijd een artikel niet voorradig, waardoor het langer duurt vooraleer ik mijn bestelling heb :(
Diderick Woltering
Prima
Hayat Karroumi achlhi
Esta muy bien y recomiendable
Flo
Mijn avocado was verrot