Tante Moon | Damesmode & Accessoires
Marjan Hartevelt
Snelle en nette levering, prachtige kleding tegen een eerlijke prijs.
Marjolein
Hoe beoordeel je Tante Moon | Damesmode & Accessoires?
Petra Wijnands-Nowak
Super verzorgd en snelle levering!
Caroline
Geweldige service,snelle antwoorden en verzending
Gerdi Deijk
Nette service en snelle levering
Brigitte van Schalm
Altijd snel geleverd en voor een aantrekkelijke prijs ik kom hier zeker vaker
Patricia Snel
Snelle levering, de prijzen van T
Anja Dorresteijn
Snelle levering! Altijd goed service🌲
Antwoord van Tante Moon | Damesmode & AccessoiresWat lief dank je wel x
Vd Ploeg
Zeer slechte ervaring met deze verkoop winkel, heb hier een jas besteld en kwam keurig optijd netjes verpakt binnen, na het uitpakken van de jas bleek dat ik perongeluk de verkeerde maat heb besteld in al mijn vluchtigheid. Hierna heeft mijn vriend via app contact opgenomen met de verkoopster. Waarop hij heeft aangegeven graag de jas te willen ruilen met de passende goeie maat. Hierbij ook aangegeven dat ik zelf de verzendkosten wou betalen. Dag later kreeg ik een gebrekkig antwoord dat ik de jas alleen kan wisselen in de winkel. Hierbij heb ik een reactie gegeven dat wij niet uit de buurt van de winkel komen en dat we alsnog graag via de post wilden wisselen. Gezien dit natuurlijk ook wettelijk verplicht is. Helemaal als je als verkoper zakelijk handel draait. ook is hier wettelijk geen afstand van te doen . Dit netjes vermeld waarop ik gelijk geblokkeerd. Wat ik als koper zeer onprofessionele reactie vindt erg klant onvriendelijk.
Johanna
Mijn bestelling ondanks de black friday was zo thuis
DL
Marly van der Linden
Mooi aanbiedingen; bedankt tante Moon. Alles was perfect 😍
Charlotte Schreuder
Mooie service, snel en prima product
dieny schouten
zeker goed geprijst en mooi.
Jeannette Van Gurp
Goede leuke webwinkel ,zeer goede service !
Karen Wanningen
Snel thuis,snelle reactie op mail. Zou zeker vaker bij deze webshop bestellen!
Lia
Mooie website, duidelijk voorwaarden, snel verzonden, goede levering, met track en trace te volgen, vrolijk ingepakt (een cadeautje voor jezelf)
Fausta Fendeu
Geweldig snel goed ingepakt
Anne-Marie Schulte
Mooie kleding En goede service
Amber
Goede vriendelijke service, bestellingen altijd op tijd en in orde ,kom ook graag in de winkel