Tales from Nature
Een prachtige eyecatcher van glas of een mooi kaartje? Neem eens een kijkje op mijn website!
Merel Sitter
Geweldige ervaring! Natasja heeft speciaal voor mij nog een schattig glas in lood egeltje gemaakt. Het contact verliep perfect en het eindresultaat is schitterend geworden inclusief een leuke verpakking, dankjewel!
Inge
Prachtig egeltje! Heel blij mee. En zo ontzettend leuk verpakt met een mooie kaart erbij, heel attent!
Hoe beoordeel je Tales from Nature?
Sterre Hagen
Prachtige glas in lood creaties gebaseerd op de natuur! De ontwerpster Is heel vriendelijk, en alles wordt met zoveel zorg tot in detail gedaan. Van het kunstwerk maken, tot het verpakken. Echt geweldig! Ben helemaal blij met mijn egel. Binnenkort komen er kleintjes bij voor kennissen. De vleermuis staat ook nog op ons wensenlijstje.
Sandra de Jong
Bestellen was heel makkelijk. Alles was heel en snel aangekomen. De producten zijn handgemaakt in kleine oplage, dus je hebt altijd iets unieks. Mijn bestelling was ook nog eens mooi ingepakt. Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten.
Van Laar
Super! Erg mooi en een goede service!
Leo van As
Prima service en keurig verpakt. En ook belangrijk, de hermelijn ziet er geweldig uit.
Noortje
De verkoper is heel aardig en reageerde snel. Ik heb de vleermuis gekocht en hij is echt van goede kwaliteit! Zeker aan te raden!
Sabine Wolters
Fantastische service en de kaarten zijn ontzettend mooi.