Talensshopinshop.nl door van Loenen
Metchel Jacobs
De bestelling wordt zeer snel geleverd. De prijs van de producten zijn zeer laag. Ik ga zeker vaker bij ze bestellen.
Katrien Eland
Keurig verpakte levering, met zorg gedaan. Zou er zo weer bestellen.
Hoe beoordeel je Talensshopinshop.nl door van Loenen?
Henk Baan
Mijn product heb ik na 4 dagen nog steeds niet ontvangen. Volgens DHL zou mijn bestelling pas aanstaande maandag bezorgd worden. Je bestelling de volgende dag in huis betekent in mijn geval een week. Dat is voor mij toch wel enigszins teleurstellend. Na dit eerste review heeft de talensshopinshop gereageerd door direct een nieuwe zending aan mij te sturen.
In dit geval is het dus niet de afzender die zijn belofte niet na komt maar de vervoerder die in gebreke blijft. Dat dit kan voorkomen snap ik helemaal. Talensshopinshop j. van Loenen verdient hier alleen maar pluspunten.
Ada Brokaar
Pria levering
Sabine Boogaard
Goede prijs, snel geleverd en prachtig product!
Ingrid Kuijpers
Zeer snelle service
Sandra T.
Snel geleverd en keurig verpakt, waardoor er geen deuken in de verftubes zaten. Fijne zaak.
Angelique Snelders
Snelle levering en je krijgt updates.
Corean van Kollenburg
Snel verzonden en echt top producten
Astrid Verhagen
Pakket van iemand anders ontvangen.
lex kieliem
De goedkoopste wat betreft Talens acrylverf en uitstekend ingepakt en opgestuurd.
Barthel Brussee
Goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima.
Debby
Snelle levering, netjes verpakt, helemaal naar tevredenheid!
Stefan Sutens
Degelijke verpakking, snelle levering en de kwaliteit van de produkten behoeft geen verdere uitleg, die is steeds top
By Jen Art
Echt heel erg tevreden, zeer snelle levering. Wat ze beloven, komen ze waar! Echt een aanrader!
Karin
Snel geleverd!
Daphne
Wat een leuke verrassing om een stuk brush & hand soap bij mijn bestelling te krijgen! En het was al zo'n goeie deal. Heerlijk om te ontvangen, ik werd er helemaal blij van :-)
jeanine Oosterhuis
Heerlijk om met deze verf mijn grenzen te verleggen! Dank !
Nienke
Snel en compleet!