TS Pokécards
Kaj
Binnen 1 dag na bestelling geleverd het is echt super goed!
A. El Bazi
Na mijn eerdere bestelling en review, wil ik nogmaals mijn ervaring delen. Weer besteld bij Tspokecards en ik kijk ernaar uit, want ik verwacht opnieuw mooie hits… zoals altijd! De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam, en ik heb de pre-order voor Surging Sparks gedaan, samen met nog wat andere leuke items.
Ik kan nu al niet wachten op de pre-order van de Prismatic Set – die belooft echt geweldig te worden!
Ondertussen ben ik een vaste klant geworden. Wil je goede service, duidelijke communicatie en betrouwbare bestellingen, dan zit je hier op de juiste plek. Afspraken worden nagekomen, de service is top, en de hits zijn fantastisch!
Veel succes verder! -
Hoe beoordeel je TS Pokécards?
Elisa
Snelle levering, fijne service en producten waren keurig verpakt
A. El Bazi
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik had een bestelling geplaatst bij TS Pokecards die helaas niet was aangekomen. Dit was natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig hebben we samen een goede oplossing kunnen vinden. De communicatie verliep vlot en vriendelijk, en de service die geboden werd, was echt top! Het is duidelijk dat ze er alles aan doen om hun klanten tevreden te stellen, zelfs wanneer er iets misgaat buiten hun controle, zoals een verloren pakket bij PostNL.
Wat ik ook erg waardeer, is dat ze ondanks dat ze nog maar net begonnen zijn, al zulke goede service leveren. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze alleen maar beter zullen worden.
Al met al een zeer positieve ervaring en ik zou zeker opnieuw bij TS Pokecards bestellen! -
Roan van Tuil
Geweldige service!
Antwoord van TS PokécardsBedankt voor uw review!
Danielle Klooster
Hele snelle service, goed verpakt!
Stephan
Bestelling netjes en tijdig geleverd.
Top👍.Antwoord van TS PokécardsBedankt voor uw review, goed om te horen dat de bestelling goed is aangekomen.
Devon bijdevier
Snelle levering, top geregeld
Antwoord van TS PokécardsBedankt voor uw review, goed om te horen dat de bestelling goed is aangekomen!
Irma D
Mooie prijs, snelle levering, goed verpakt
Antwoord van TS PokécardsBedankt voor uw review, goed om te horen dat alles goed is aangekomen.