TRUUSK.com

TRUUSK.com

TRUUSK is een home and living webshop die zich richt op het aanbieden van hoogwaardige producten tegen lage prijzen, met een geweldige klantenservice.
home & garden home accessories home improvement
7,9

• Franc

Goede prijs, snelle levering

• P Kraak
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

De tent lekt bij de ritsen, dus ik ben ontevreden over het product, nu zeggen ze; niet goed, geld terug. Maar dat klopt niet, want ik moet weer de tent opzetten,omdat ze foto's willen

• Hoe beoordeel je TRUUSK.com?

• Eline Rammers
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Levering netjes. Bankje iets minder stevig dan ik dacht.

• Heinz Van der Donk
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Mooie producten en goede prijzen.

• Dilsen stokkem
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Wel betaald, niks ontvangen.

• Malin Jean-Pierre
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Hondenbench is van goede kwaliteit groter dan ik verwacht en Natcho heel blij met zijn nieuwe slaapplaats

• Joop Beyer
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Prettige service en afhandeling.

• Daan

Netjes en snel geleverd👍

• Harma Smink

Wordt niet op de afgesproken dag bezorgd 4 dagen later als afgesproken

Beste Harma,

Wat jammer dat je ons een 1 ster review geeft over het feit dat je bestelling 4 dagen later bezorgd zou worden. Je bestelling is op vrijdag 11 oktober geplaatst. Wij verzenden de eerste volgende werkdag ( dit is de maandag 14 oktober). Jouw bestelling is op woensdag 16 oktober geleverd, dit is binnen de gestelde termijn die wij hanteren voor het bezorgen. Wij vinden het dan ook erg jammer om hiervoor een 1 ster review te krijgen, terwijl wij netjes op tijd geleverd hebben. Dit staat ook overal aangeven!

• Gertjan Meijer
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Snelle levering en product met duidelijke omschrijving. 3 sterren omdat normale heren schoenen niet echt passen. Dames schoenen en kinder schoenen passen wel

• Wout
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Snel geleverd mooie kwaliteitmsimpele montage!

• Tatyana Kozlova
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Super comfortable sofa! You can have it open in 3 sizes: just sit, 2/3 and full lay. Perfect to have it in front of tv:) very easy & smooth to change opening positions. Comfortable to sit/lay. Looks stylish and elegant. Im very happy with this sofa. And with this: it was delivered next day (!!!) And it's super easy to set it up!

• Marcel
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Goede kwaliteit product tegen scherpe prijs

• Leontien
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Fantastische klantenservice! Korte lijnen en er wordt aardig en geduldig omgegaan met vragen en opmerkingen van mij, als klant. De 5 sterren gaan dan ook naar de klantenservice. De 1-ster review gaat naar het terugstuurbeleid en het feit dat met DPD wordt samengewerkt. Ja, het is gratis retourneren, maar als je 4 pakketten hebt met in totaal 3 m3 en er wordt van een klant verwacht dit zelf naar een DPD punt te brengen, dan is dit ondoenlijk! Kortom; ik zou graag nogmaals bij Truusk bestellen, maar durf het niet meer aan. Jammer!

• Esmee Adriaansz
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Bed besteld met de verwachting dat het 1/2 dagen later zou aankomen. Niet het geval. Uiteindelijk hebben ze hem opnieuw moeten bestellen nadat ik voor de zoveelste keer had gebeld. Zelfs toen duurde het nog 4 dagen. Eindstand 1 maand gewacht terwijl het bed op voorraad was en direct geleverd zou moeten worden. Nieuwe slaapkamer voor mn dochter haar verjaardag kon dus niet gerealiseerd worden. Evlrg

Beste Esmee,

Bij ons heb je geen bed besteld. Deze review is dut niet voor ons bedoeld. Ik zie namelijk dat je bestelling binnen 2 werkdagen aan huis geleverd is.

Fijne avond!

• Beata P.
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Ordered was processed and delivered quickly. My armchair was delivered without any damages and not missing any assembly parts. I’m very happy with my purchase!

• Astrid Reyntiens

Levering afgehaald

• Natascha Bär
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Mijn bestelling werd op tijd geleverd maar voldeed niet aan wat werd aangeboden. Na contact met de klantenservice werd alles geteld en werd na een aantal dagen het geleverde opgehaald en het geld teruggestort. Zeer goede service

• R Sieperda
    Geverifieerde klant van TRUUSK.com

Volgende keer een mailtje sturen wanneer het word geleverd ook makkelijk voor de bezorger.

Antwoord van TRUUSK.com

Wij hebben je een mail gestuurd met de verzendbevestiging van je bestelling. Controleer alsjeblieft ook je SPAM mail box.

• Marian Van dongen

We hebben nu 1x besteld
    Een stoel ziet er mooi uit en snelle levering