TOP-Lijnlaser.nl

9,3
Filter 2774 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1563 met beschrijving

• H Koonstra
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Geweldige service, en een fantastische medewerker.
    Nadat het pakket bij dpd was zoek geraakt, konden we een nieuw pakket, buiten kantooruren afhalen.
    GEWELDIGE.

• Zeer tevreden
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Goede service. Professioneel antwoord op mijn vragen. De Futech 3D 18V laser is echt klasse, je kan gebruik maken van jouw bestaande accu's van diverse merken. Zeer krachtige laserlijn. Ophangbeugel zeer degelijk. Komt in praktisch opbergkistje

• Hoe beoordeel je TOP-Lijnlaser.nl?

• Viktor Hemmerlé
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Ik heb de TLS-250 PRO Statief gekocht. Zeer goede kwaliteit en snel geleverd.

• Gerard van Teeffelen
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Kwalitatief goed product van eigen merk. Set is met de bijgeleverde accessoires zeer compleet en praktisch in gebruik. Informatieve website met toelichting en belangrijkste specificatie van de aangeboden producten. Het aanbod betreft een voorselectie van wat er op de markt beschikbaar is. Dan kun je er van uit gaan dat het zowiezo goede keuzes zijn. Redelijk snelle en concrete responses op e-mails met vragen. Al met al zeer aan te bevelen.

• Sip
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Prima service en de bezorging precies zoals het was vermeld.

• C Onstwedder

prima service

• Pascal Huisman
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Na telefonisch contact, het juiste product aangeraden. Goede services bedankt.

• Wim Mortier

Alles vlot verlopen en 100% correct, 👍🏻

• EG Brendel

prima, duidelijk, snel

• G.A Gijben
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Scherp geprijsde lasers en zeer snelle levering

• John Pico
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Snel geleverd, correcte prijs.
    Wij hadden niet gezien dat bij de laser een statief inclusief was en hebben dus een statief besteld. Nu hebben we twee dezelfde statieven.... Beetje jammer.

• Joep
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Zeer snelle levering van een paal t.b.v. kruislaser.

• Robert Korosec
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Helpful and professional support. Fast delivery

• Anton Kohnken
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Ik ben tevreden over het gekochte product

• UMB
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Duidelijke communicatie en snellere levering dan verwacht.

• Joris Van Nimmen

• William
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Na wat onderzoek besloot ik een handontvanger te bestellen voor mijn laser, in de hoop dat deze mijn werk een stuk gemakkelijker zou maken. Toen het pakket arriveerde, wilde ik meteen aan de slag. Maar helaas, al snel bleek dat de handontvanger niet compatibel was met mijn laser. Frustrerend, want ik had gedacht dat dit de perfecte oplossing zou zijn.

Dus nam ik contact op met de klantenservice van Top-Lijnlaser.nl. Daar werd ik echt goed geholpen. Ze luisterden naar mijn situatie, gaven me uitgebreid advies en legden geduldig uit waarom mijn huidige laser niet geschikt was voor deze handontvanger. Ze stelden voor om te wachten op een nieuw model dat binnenkort beschikbaar zou zijn. Dit nieuwe model zou wel compatibel zijn en precies aan mijn verwachtingen voldoen.

Dus stuurde ik de handontvanger terug, zoals besproken. Maar begonnen de problemen. Na een paar dagen ontving ik een bericht van de vervoerder, DHL: mijn retourpakket was spoorloos verdwenen. Pakket weg, geld weg. Het was een flinke domper, want ik zat nu zonder zowel product als geld.

Ik besloot het probleem te melden bij Top-Lijnlaser.nl, hoewel ik wist dat zij hier niets aan konden doen. Hoewel zij officieel niet verantwoordelijk waren voor het verloren pakket, boden ze toch aan om me een kleine korting te geven op mijn volgende aankoop. Dat was een gebaar dat ik enorm waardeerde. Ze hadden geen verplichting, maar toonden hiermee dat klanttevredenheid voor hen belangrijk is.

Hoewel het pakket nooit gevonden is en ik wat geld heb verloren, maakte hun persoonlijke aanpak het verschil. Soms gaan dingen mis, maar een bedrijf dat met je meedenkt en je niet zomaar laat zitten, maakt een groot verschil. Nu heb ik het nieuwe model laser en handontvanger waar ik uitermate tevreden over ben.

• Bram
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Alles duidelijk omschreven, netjes geleverd. Kwaliteit goed

• Ruud
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Uitstekende service en snelle levering.

• dominique van endert
    Geverifieerde klant van TOP-Lijnlaser.nl

Schappelijke prijzen voor een hobbyist.