TONI HOMI
Op zoek naar een robotstofzuiger die dit huishoudelijke klusje uit handen neemt? Met de ToniHomi Robotstofzuiger nemen wij deze dagelijkse klus van je over!
9,6

• TW van Pelt
    Review voor TONI HOMI

Snel binnen zoals beloofd en prima apparaten.

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat alles snel binnen was en je tevreden bent met de apparaten. Veel plezier ermee!

• Alina

Snel luistert goed

Bedankt voor je review! 😊
    Fijn om te horen dat alles snel gaat en dat hij goed “luistert” — precies zoals het hoort!

TONI HOMI | Klanteservice.

• Hoe beoordeel je TONI HOMI?

• Willy

Zoals beloofd

edankt voor je review! 😊
    Fijn om te horen dat alles precies zoals beloofd is verlopen — daar kun je op rekenen!

• Willem
    Review voor TONI HOMI

Ik heb vorige week de robot stofzuiger nageleverd gekregen omdat ze op waren. Dat snap ik want is top apparaat. Verbinden met de app lukte niet ook niet met hulp van chat gpt. Op zondag mail gestuurd en die werd direct beantwoord dat ik op maandag contact op kon nemen met de klantenservice. Dat gedaan. Top geholpen probleem opgelost. Top bedrijf en product

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je uitgebreide en superpositieve review! 🙌
    Wat fijn om te horen dat je ondanks de nalevering toch snel je robotstofzuiger hebt ontvangen — en geweldig dat je hem een topapparaat vindt!

Ook heel mooi dat je onze klantenservice zo goed hebt ervaren:
    Zondag meteen reactie,
    Maandag direct geholpen,
    En het verbindingsprobleem helemaal opgelost.
    Daar doen we het voor! 😊

Dank je wel voor het vertrouwen in ons bedrijf én in het product. We staan altijd voor je klaar mocht je nog vragen hebben.

• An Lippens
    Review voor TONI HOMI

De Toni Homi robotstofzuiger maakt echt een wereld van verschil: hij zuigt krachtig, navigeert slim en laat geen enkel stofje liggen. Ik vind het vooral handig dat hij superstil werkt en automatisch terugkeert naar zijn laadstation. De app is duidelijk en laat me alles makkelijk instellen. Kortom, een verrassend goede robotstofzuiger die elke dag voor een perfect proper huis zorgt.

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je prachtige en uitgebreide review! 🙌
    Wat geweldig om te horen dat de Toni Homi robotstofzuiger zo’n wereld van verschil maakt bij jou thuis. Dat hij krachtig zuigt, slim navigeert en geen stofje overslaat — precies dáár is hij voor ontworpen. 😊
    Super fijn ook dat je de stille werking en het automatisch terugkeren naar het laadstation zo waardeert. En dat de app alles duidelijk maakt en makkelijk laat instellen, maakt het plaatje compleet.
    Kortom: jouw ervaring beschrijft precies wat we onze klanten willen bieden. Dank je wel voor het delen!

• Paul

Topsevice!

Bedankt voor je review! 🙌
    Super om te horen dat je onze service als top ervaart — daar doen we het voor! 😊

• RvH
    Review voor TONI HOMI

Na contact met de servicedienst is een bug in de software opgelost.
    de Tonihomi Q8 in gebruik genomen en zeer tevreden over alles. Vooral de kaart die op diverse manieren kan worden aangepast is erg goed en eenvoudig te bewerken.

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je fijne review! 🙌

Wat goed om te horen dat de bug na contact met onze servicedienst snel is opgelost. Super dat je de ToniHomi Q8 nu volledig in gebruik hebt en er zo tevreden over bent.
    De aanpasbare kaart is inderdaad één van de sterkste punten van de Q8 — duidelijk, flexibel en heel eenvoudig te bewerken. Fijn dat dit voor jou ook zo goed werkt! 😊
    Mocht je nog vragen hebben of extra tips willen, we staan altijd voor je klaar.

• Annett H
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

Snelle levering en tot nu toe is mijn ervaring geweldig met het bedrijf en de robot stofzuiger. Had ik veel eerder aan moeten schaffen! Misschien dat ik de steelstofzuiger ook bestel voor de stukjes die ik zelf nog niet doen waar de robot niet bij kan.

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je geweldige review! 🙌
    Wat fijn dat de levering snel was en dat je ervaring met zowel ons bedrijf als de robotstofzuiger nu al zo positief is. Dat gevoel van “had ik dit maar eerder gekocht” horen we vaker — en het blijft een fantastisch compliment. 😊
    En ja, de robot doet heel veel, maar voor kleine plekjes waar hij niet bij kan, is de steelstofzuiger inderdaad een perfecte aanvulling. Mocht je daar vragen over hebben, dan denken we graag met je mee!

TONI HOMI | Klanteservice.

• Ivonne Gerits-van der Zouw
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

Nette bezorging, goed produkt.

Bedankt voor je review! 😊
    Fijn om te horen dat de bezorging netjes was en je tevreden bent met het product.

• An Biesmans
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

Na anderhalve week te wachten kreeg ik telefoontje van hun dat er iets mis gelopen was en omdat het cadeau van mijn dochter er niet optijd was sturen ze me extra producten op wat een topservice. Zeker een aanrader om hier te bestellen en dat de robot goed gaat zijn twijfel ik niet over als je al de goede reviews leest bedankt tonihomi

Hi An,

Goed u even gesproken te hebben net over de telefoon. Helaas is het niet helemaal goed gegaan. We zullen een accessoires pakketje nasturen!

TONIHOMI | Klantenservice

• Sven

Fantastische robotstofzuiger!
    Ik ben enorm tevreden over de Tonihomi robotstofzuiger. Vanaf de eerste dag maakt hij mijn huis merkbaar schoner zonder dat ik er zelf nog naar hoef om te kijken. Het toestel is stil, krachtig en navigeert verrassend slim door de kamers. Zelfs langs muren en onder meubels pakt hij vuil op dat ik zelf vaak oversla.

De batterijduur is uitstekend: hij haalt makkelijk een hele schoonmaakbeurt zonder tussendoor op te laden. Ook het leegmaken van het stofreservoir is heel eenvoudig en hygiënisch. De bijhorende app werkt gebruiksvriendelijk!

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je fantastische en uitgebreide review! 🙌
    Wat geweldig om te horen dat de Tonihomi robotstofzuiger vanaf dag één een merkbaar verschil maakt in jouw huis. Dat hij stil, krachtig en slim navigeert, zelfs op plekken die je zelf vaak overslaat, is precies waar hij in uitblinkt — mooi dat jij dat ook zo ervaart! 😊
    Fijn dat de batterijduur ruim voldoende is voor een volledige schoonmaakbeurt en dat het legen van het reservoir eenvoudig en hygiënisch gaat.
    En super dat je de app als gebruiksvriendelijk ervaart — dat maakt het dagelijks gebruik zó veel makkelijker.
    Wij zijn heel blij dat je zo tevreden bent! Als je nog vragen hebt of extra tips wilt, staan we voor je klaar.

• Dave Van nieuwenborg

Heel fijne service

Bedankt voor je review! 😊
    Fijn om te horen dat je onze service als heel fijn ervaart — daar doen we het voor!

• Betty Buyssens
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Doet precies wat hij belooft

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat je veel plezier hebt van je Toni Homi!

• Nadine

Zeer correcte klantenservice

• Frans
    Review voor TONI HOMI

Prima apparaat. Doet alles wat het moet doen. Als je thuis komt is de vloer schoon. Ideaal met huisdieren.

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn dat het apparaat doet wat het moet doen en je thuiskomt in een schoon huis – zeker met huisdieren is dat echt ideaal. Geniet ervan!

• Svetlana
    Review voor TONI HOMI

Zeer tevreden . Door de email de Nederlandse instructie gevraagd en onmiddellijk gekregen

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en de Nederlandstalige instructie snel hebt ontvangen. We helpen je altijd graag verder!

• Francois Mintjens
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

Nog te vroeg voor een beoordeling. Pas vandaag aangekomen

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je bericht! 😊 Fijn dat je bestelling is aangekomen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt zodra je ermee aan de slag bent gegaan – veel plezier alvast met je Toni Homi!

• Elke
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

Heel snel geleverd, duidelijke gebruiksaanwijzing. Toni (Q8) poetst de benedenverdieping, Tina (G20) poetst de bovenverdieping. Beiden leveren bijzonder vlot en netjes werk af! Zeer tevreden, had ik al veel vroeger moeten aanschaffen... Combi Deal met Black Friday Actie was echt een héél mooi aanbod.

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat leuk dat Toni en Tina elk hun eigen verdieping hebben – een topteam in huis! Fijn dat alles vlot werkt, duidelijk was én dat je hebt kunnen profiteren van de Black Friday combideal. We horen vaak: “had ik dit maar eerder gedaan” – en dat zegt alles! 😄

• Jimmy Casters
    Geverifieerde klant van TONI HOMI

mooie prijzen en correcte service

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en service. Daar doen we het voor!

• Michiel
    Review voor TONI HOMI

Snelle levering van de Toni Homi stofzuig dweil robot. De Robot was eenvoudig te installeren, te koppelen aan de App op twee telefoons en na even opladen direct de robot de kamer's laten scannen/in kaart brengen. Sindsdien draait de robot op verzoek zn stofzuigronde. Dat kan door op de app hem in te schakelen of te programmeren. Dan draait hij bijvoorbeeld 's-nachts zn ronde. Het stofzuigen gaat redelijk snel en je kunt gewoon televisie kijken of een boek lezen (het geluid is zeeer beperkt). Een heel fijn apparaat, fijne gedachte dat het apparaat 'uit Nederland komt' in geval van ooit?garantie

Antwoord van TONI HOMI

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn dat de installatie en koppeling met de app zo soepel verliepen en dat de robot direct goed z’n werk doet. Super dat je ook het stille geluid en de flexibiliteit waardeert. En inderdaad: het is een geruststellende gedachte dat we gewoon in Nederland zitten voor service of garantie. Veel plezier met je Toni Homi!