TCGCenter.nl
Matthieu Mallinus
Perfect customer service, very fast answer, same for shipping and products were perfectly packed and protected, 5/5 well deserved, thank you very much again !
Bruno Silva
top seller and store 🙌🏼🫡
Hoe beoordeel je TCGCenter.nl?
Jacco Benthem
goede service
TV
Top. Klantvriendelijk, eerlijke prijzen.
Corina De pijper
Tyronn Daal
Snelle service en eerlijke prijzen
P. de Bruijn
Uitstekend, zoals altijd.
Rutger
Prima prijzen en vlotte levering.
Stefan
De service is echt buitengewoon goed!
Zou iedereen deze webshop aanraden! Hele aardige eigenaar is bereid om voor je op zoek te gaan naar items die je zoekt als deze binnen handbereik zijn. Voor mij een van de weinige (3) waar ik kaarten vandaan haal.. zeer betrouwbaar en zeker een vaste klant bij! -
Sander
Goed verpakt en Snel geleverd! Zoals gewoonlijk :-)
Dieuwertje
Geweldig, goed verpakt, levering op tijd. Wel jammer dat het via GLS gaat sinds die een stuk minder/aparte ophaalpunten hebben
Casper de Beus
Mooie prijzen en goede service
marco van der valk
Ze houden echt rekening met de klant. In mijn geval ging er iets mis met een pre order, maar dit is netjes opgepakt.
kartal gurcan
fast delivery
Eimantas Kausakys
Smooth!
Carlos
Geweldige winkel, mooie prijs en geweldig personeel!
Sinan Tuncbilek
Mocht alleen iets sneller geleverd worden was pas laat ingeleverd bij postnl
Jordy
Ik bestel al een langere tijd bij de heren van TCGCenter. Al behoorlijk wat Pokemon en Lorcana producten mogen ontvangen. Vragen worden altijd snel beantwoord, producten worden netjes ingepakt en ook keurig afgeleverd.
Ook zeer tevreden over pre-orders. Producten altijd op releasedatum binnen. Heel erg bedankt en tot de volgende bestelling! -
Jeroen
Goede prijs en hele snelle bezorging
Jeroen
Erg snelle service, netjes verpakt en uitstekende prijzen.