TCG Winkel
Patrick
Mooie prijzen en goede service
Antwoord van TCG WinkelBedankt voor je geweldige review, Patrick! 😊 We zijn blij dat je onze prijzen en service waardeert. We doen ons best om dit altijd zo te houden. Tot de volgende keer! 🎉
Alain Tackaert
impeccable rien a dire !!! merci
Antwoord van TCG WinkelMerci beaucoup pour vos gentils mots ! Nous sommes ravis de savoir que vous êtes satisfait(e). Si vous avez des idées sur ce que nous pourrions faire différemment pour offrir une expérience 5 étoiles, n’hésitez pas à nous le faire savoir. 😊 Merci encore !
Hoe beoordeel je TCG Winkel?
André van der Starre
Zeer behulpzame service, top
Antwoord van TCG WinkelBedankt voor je geweldige review, André! We zijn blij dat je onze service als behulpzaam hebt ervaren. Tot de volgende keer!
Annemarie Jongen
Snelle levering. Goed verpakt. Heel blij ermee.
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je mooie review, Annemarie! Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering en onze verpakking. We hopen je snel weer te mogen helpen!
Denise
Ik heb onlangs een Pokéball en gekocht en ik ben er absoluut dolblij mee! Het ontwerp is mooi. Hij is lichtgewicht en eventueel gemakkelijk mee te nemen. Het was goed verpakt en snel met de levering!
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je enthousiaste review, Denise! Super om te horen dat je zo blij bent met de Pokéball. We besteden veel zorg aan het ontwerp en de verpakking, dus fijn dat je dat waardeert. Veel plezier ermee, en we hopen je snel weer te zien!
Ananda van Oordt
Altijd tevreden hier! Goede prijzen en snelle verzending :) Zat ook een lekker chocolaatje bij
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je leuke review, Ananda! We zijn blij dat je altijd tevreden bent met onze service. Fijn dat je de prijzen, snelle verzending én het chocolaatje waardeert. Het is misschien even geleden, maar we waarderen je positieve woorden nog steeds enorm. Tot de volgende keer!
Maddie
Snelle levering en zelfs met een chocolaatje bij de bestelling, erg attent & lekker! Top service !
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je fijne review, Maddie! Wat leuk om te horen dat je onze snelle levering en het chocolaatje zo waardeert. We doen ons best om er altijd iets bijzonders van te maken. Hopelijk mogen we je snel weer blij maken!
Sonja
Geweldige service, mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoord en het pakket werd snel geleverd en was met zorg en leuke extra’s ingepakt.
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je mooie woorden, Sonja! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de zorgvuldige verpakking. De leuke extra’s maken het helemaal af, toch? Tot de volgende keer!
Marlinde Sondervan
Hele goede en persoonlijke service! Mooie producten! Echt een aanrader…
Antwoord van TCG WinkelBedankt voor je mooie woorden, Marlinde! We zijn blij dat je onze service en producten zo waardeert. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Tot snel!
Pepijn van Doorne
Wat een topservice! Perfect verpakt en zeer snelle verzending. Hoog aanbevolen! 5☆-waardig.
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je enthousiaste review, Pepijn! Super om te horen dat je onze service en verpakking als top ervaart. Jouw 5-sterrenwaardering maakt onze dag. Tot de volgende keer!
Rianne
Dit was de eerste keer dat ik hier iets heb besteld, helaas iets misgegaan. Maar dit mocht de pret niet drukken. Ik raad iedereen aan om hier te bestlen. Snelle levering, leuke goodies, en top service wat betreft klantenservice!
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je mooie review, Rianne! We vinden het fijn dat je ondanks een kleine misser zo tevreden bent met onze service. We doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Tot snel!
J.A.B
Snelle levering, met goede service.
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je review, J.A.B! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en goede service. Hopelijk mogen we je snel weer helpen!
Satish
snelle service.
Pakket was goed ingepakt.
Mijn luck minder goed 😂.Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je leuke review, Satish! Goed om te horen dat je tevreden was over de service en de verpakking. Hopelijk brengt je volgende bestelling meer geluk! 😄 Tot de volgende keer!
Marleen kuiper
Goede service kom zeker terug
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je mooie woorden, Marleen! Super om te horen dat je onze service waardeert. We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien!
Seppe
Snelle levering, eerlijke pre - orders. Zeer aantrekkelijke prijzen. Ik kom zeker terug
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je geweldige review, Seppe! Fijn dat je tevreden bent met onze levering en prijzen. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer terug te zien!
Jeffrey
Toffe webwinkel, leuke producten en snel geleverd. Aanrader!
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je positieve review, Jeffrey! Fijn om te horen dat je blij bent met onze producten en snelle levering. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons. Tot snel!
Michael
Duidelijke communicatie over de bestelling en heel netjes geleverd! Het was een leuke beleving om het uit te pakken thuis.
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je fijne review, Michael! Super dat je onze communicatie en nette levering zo waardeert. Hopelijk zien we je snel weer terug!
Jasper
Goede prijs en een super snelle levering
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je 5-sterrenreview, Jasper! We waarderen het enorm en hopen dat je bestelling helemaal naar wens was. Tot de volgende keer!
Brent Van Acker
Super snelle levering, dag na de bestelling al binnen. Super goed verpakt en correcte tracking! Echt een aanrader!
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je mooie review, Brent! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de snelle levering en zorgvuldige verpakking. Hopelijk tot snel!
Fabian
Snelle levering en mooi aanbod met eerlijke prijzen. Geen gesjoemel ook met geopende producten zoals bij zoveel aanbieders deze dagen.
Antwoord van TCG WinkelDank je wel voor je uitgebreide review, Fabian! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons aanbod en de eerlijke prijzen. Geen gesjoemel hier – alleen topkwaliteit! Tot de volgende keer!