TAC Academy
Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan op het gebied van automotive en techniek.
Wij bieden onder andere de volgende cursussen en praktijktrainingen:
- Motormanagement
- Fietsenmaker
- Cilinderkop revisie
- Klassieke auto techniek
- En nog veel meer!
Daarnaast bieden wij in onze webshop verschillende boeken gericht op techniek en management. Onze specialiteit is automotive en autotechniek.
Guus
Prima service goede instructie en tijdens de cursusdag wordt je volledig verzorgd.
Marcel
Helder contact en goed geregeld
Hoe beoordeel je TAC Academy?
Etienne en Jeffrey
Deskundig, vriendelijk en gezellig
Dennis
Alles tot op de puntjes geregeld. Cursus is duidelijk en rustig gegeven. Gewoon een aanrader!
Jessie
Goede cursus, goede uitleg en zeer goed verzorgd
Lisa
Goede training
Renate
Hele fijne en goede opleider! Alles fantastisch verzorgd. Dikke aanrader!
Jarosław Danowski
Was fijne cursus wielen spaken, voldoende theorie en genoeg ruimte praktijk te oefenen
Carin
Een goed onderbouwde 'hands-on' training. Goed opgebouwd en voldoende mogelijkheid om alles zelf te leren en uit te voeren. Kundige en onderhoudende trainer en betrokken medewerkers van TAC.
Ook de pauzes waren prima verzorgd, voor elk wat wils! Echt een prima opleidingsinstituut! Ik ben in ieder geval heel tevreden met wat ik hier heb mogen leren. -
Marnix
Hele mooie faciliteit met erg goede service en verzorging rondom de cursussen. Persoonlijk contact en een heel uitgebreide lunch, wat niet onbelangrijk is bij lange dagen. De cursussen inhoudelijk zijn doordacht en nuttig. Echt een aanrader.
Sen
Cursus van 3 dagen gehad (electro). Prachtige leerzame dagen met geweldig fijne opleiders. Cursus en locatie zitten prachtig in elkaar.
Hugo
Top service en heldere uitleg, zowel practisch alsmede theoretisch, zeer vakkundig personeel, enige puntje is een extra instructeur op een groep van 6 personen, dit zodat de mede cursisten niet te lang hoeven stil te staan maar lekker bezig kunnen blijven met het praktijkdeel.
Verder zeker aan te raden! -
John
Prima cursus op schitterende locatie!
Minze
wat betreft opleiding, gekregen wat ik had verwacht, fijne sfeer, prettige plek.
zeker voor herhaling vatbaar. -
Ruud
Goede cursus waarbij veel ruimte was voor praktijk. De verzorging is zeer goed! Een aanrader!!
Rolf en Quinn
Alles was top geregeld en veel geleerd, zeker een aanrader.
Jaap en Johan
Goede training! Erg Leerzaam!
Alper
Hele fijne trainingen gehad! Erg mooie locatie en nuttige trainingen. Chanel en Carlo zijn toppers!
Remco
Heel goed geregeld
Rico
Alles goed geregeld vriendelijke mensen.