TAC Academy
Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan op het gebied van automotive en techniek.
Wij bieden onder andere de volgende cursussen en praktijktrainingen:
- Motormanagement
- Fietsenmaker
- Cilinderkop revisie
- Klassieke auto techniek
- En nog veel meer!
Daarnaast bieden wij in onze webshop verschillende boeken gericht op techniek en management. Onze specialiteit is automotive en autotechniek.
Pepijn
zeer leerzame en inspirerende dag gehad.
Henri
Ik heb het als zeer leuke en leerzame dagen ervaren. Goede uitleg, goede docent en we hadden een hele leuke groep. Goede uitgebreide lunch. Aanbevelings waardig
Hoe beoordeel je TAC Academy?
Marc
Vanaf de inschrijving, ontvangst tot en met het certificaat 1 en al lof.
Bijzonder prettig team bij TAC. Verzorging een 10+!
Carlo die de cursus gaf....chapeau!
TAC is een ieder aan te bevelen, die daar nog over zou twijfelen. -
Martijn
Zeer goed verzorgde en leerzame cursus
Madelon
Vriendelijk, betrokken en echt gericht op de praktijk.
Lahoud
Omid
Goede aanpak en professioneel!
Ruthie
Locatie is makkelijk te vinden, gastvrije ontvangst. Doordat de groep bewust klein gehouden wordt kan professionele cursusleider Carlo (van Multapply Signman) veel persoonlijke tijd een aandacht besteden en er zo voor zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Gedurende de dag wordt je erg goed verzorgd, onbeperkt drinken en iets van koek of chocolade is beschikbaar. De lunch is in buffet vorm en heeft een ruime keuze en voor elk wat wils (iets uit de frituur, yoghurt, broodjes, soep, huzarensalade, fruit)
Echt top! -
Dennis
Het waren een aangename en leerzame 3 dagen cursus en ik ga zeker mijn kennis nog uitbreiden bij TAC academie.
Daniel
Heel goed
Rian
Omdat het een kleine groep was, was er genoeg persoonlijke aandacht. Ook heel fijn dat Carlo ons hielp met tips, voor in de voor ons straks komende dagelijkse activiteiten.
Ronnie
Training motorfietstechniek gevolgd, waardevol voor zowel praktische tips als de daaraan achterliggende theorie.
Milan
Top bedrijf en degene die die de cursus gaf legde alles perfect uit👌🏼
Bilal
Ik heb veel geleerd tijdens de cursus auto poetsen en polijsten bij Ton van der Ven. De uitleg was duidelijk en direct toepasbaar, waardoor ik nu met meer vertrouwen aan de slag kan. Wat ik erg fijn vind, is dat ik Ton na de cursus altijd kan bellen voor vragen. Zijn kennis en begeleiding maken deze cursus echt een aanrader voor iedereen die zijn vaardigheden in autoverzorging wil verbeteren!
John
Zeer tevreden over de cursus alles was duidelijk!
Joyce
Fijne uitleg maar wat ook fijn is , is dat je het zelf meerdere keren mag proberen
Nabil
Alles was top geregeld!
Sjaan
Heb een super saaie cursus leer reparatie-vervolg gehad. Docent Ricardo heeft een erg vrouw onvriendelijke uitstraling. De dames in het gezelschap werden meteen als hobbyist aangemerkt. Eerste uur werden we ook meteen meegenomen in zijn galblasverwijderingsoperatie en zijn rookverslaving. Inhoud van de les viel ook tegen. Basiscursus veel interessanter. IPV al dat geklets was het wellicht aardig geweest om nog een korte herhaling te doen van de basis. Twee saaie grijze stoelen waar de reparatie met een vergrootglas moest worden gezocht werden als leer object gebruikt. Niet echt een uitdaging.
Antwoord van TAC AcademyBedankt voor je reactie. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en gaan dit intern oppakken.
Met vriendelijke groet, TAC Academy. -
Ellen
Het is een fijne plek om nieuwe skills te leren, of om wat kennis en vaardigheden op te frissen. Fantastische verzorging voor de inwendige mens en fijne korte contact lijnen. Echt een aanrader wat mij betreft!
Sercan
Het was goed georganiseerd. Vragen werden goed beantwoord. Voldoende aandacht vanuit de leraar voor alle cursisten. Lunch was goed geregeld. Geen spijt dat ik voor TAC academy heb gekozen. Op naar de volgende cursus.