T-Toys
De specialist in agrarisch speelgoed. Traptractors en miniaturen. Met verkooppunten door heel Nederland en Belgie.
8,8

• W Ras

Uitstekend

• Ans
    Geverifieerde klant van T-Toys

Geweldige service en snelle en correcte bezorging.

• Hoe beoordeel je T-Toys?

• F Vlaar

snel en goed

• william lokerse
    Geverifieerde klant van T-Toys

Er was een stukje van het gekochte af

Antwoord van T-Toys

Hallo,
    Wanneer er iets niet goed is aan het product, dan kunt u dat beter via de mail aan ons laten weten (het liefst met foto's). Die bekijken we dagelijks. De review bekijken we niet dagelijks, daarom is dat ook niet de meest handige plek om aan te geven dat er iets niet goed was.
    Als u wilt dat we hier naar kijken, kunt u een mail naar ons toesturen, samen met foto's van het artikel, de verpakking (zodat we kunnen beoordelen of het tijdens het transport beschadigd is of niet) en uw ordernummer.

• L.Schilder
    Geverifieerde klant van T-Toys

Super snelle levering, zondagavond besteld,
    dinsdag al in huis.

• Benchie Hereschop
    Review voor T-Toys

Voor mensen die iets kopen bij T-Toys Renswoude: wees gewaarschuwd. Hoewel de website aangeeft dat je contact moet opnemen met de winkel voor een oplossing, wordt er in werkelijkheid niet naar een oplossing gezocht. Bij mijn telefoontje werd ik doorverwezen om het product terug te sturen, en ik moest ook nog eens zelf de retourkosten betalen.

Ik had een trekker ontvangen met sterk kromme banden. Toen ik hierover belde, werd ik te woord gestaan door een onvriendelijke medewerker die geen enkele vorm van medeleven toonde. Ondanks dat de website een oplossing belooft, werd er niets ondernomen. Het enige advies was om het product te retourneren als ik ontevreden was. Wat een tegenvaller van de 'service'.

Antwoord van T-Toys

Hallo,
    We zijn inmiddels enkele weken verder, we hebben de tractor nog steeds niet retour ontvangen. Blijkbaar valt het toch wel iets mee met de banden van de tractor. Het is in ieder geval niet ernstig genoeg om het artikel retour te sturen. Want zoals aangegeven, als het artikel niet aan uw wensen voldoet, mag u deze gewoon retour sturen en ontvangt u uw geld terug.

• Ronald
    Geverifieerde klant van T-Toys

Snelle levering, product zoals omschreven

• Bé Van der Heide
    Geverifieerde klant van T-Toys

Labrador hondje gekocht. Grootte viel wat tegen, en met de verzendkosten erbij, eigenlijk te duur. Maar zag er wel gedetailleerd uit.

• Henk de Vos
    Geverifieerde klant van T-Toys

Kon mijn bestelling snel ophalen.

• J van de Kant

Mooie prijzen

• Carina
    Geverifieerde klant van T-Toys

Goede prijs, snelle levering, goede voorraad

• Johan Snijders

Prima

• Henk-Jan

het is kansloos

• Jenske Meijs
    Geverifieerde klant van T-Toys

Snelle levering en leuke en goede producten

• Nicole Reijnders -Govaerts
    Geverifieerde klant van T-Toys

Super snel geleverd en fantastisch verzorgd

• Jos Teunissen

Snelle en correcte levering. Topzaak

• Ton Appels
    Geverifieerde klant van T-Toys

Snel en netjes, pakket ook makkelijk te volgen. Super service

• Jennifer Rovers

Top Service!

• Vmm Bleeker
    Geverifieerde klant van T-Toys

Duidelijk, overzichtelijk site, makkelijk te bestellen en telefonisch contact gehad en gelijk kunnen ophalen. Dit ondanks drukke kerstperiode.

• Steven
    Review voor T-Toys

We hadden een extra batterij besteld. Tijdens transport is het omhulsel beschadigd en gevraagd om een oplossing. Reactie van de klantendienst: 'het blauwe plastic is beschadigd en de accu zelf niet, dan heeft de blauwe bescherming z'n werk gedaan.' De blauwe plastiek maakt deel uit van het product (gebruiksbescherming + handvat). Daarom nog eens opgevolgd bij de klantendienst maar jammer genoeg geen reactie meer mogen ontvangen. We begrijpen dat dit een drukke periode is en hebben daarom ook de tijd gegeven. Het kon worden opgelost door een blauw omhulsel na te sturen, maar is niet gebeurd.