Syrian Cotton

Syrian Cotton

Syrian Cotton’s webshop provides the finest underwear, towels, bathrobes, and other Cotton textiles in addition to complementary goods at affordable prices. after all, we do say in Syrian Cotton "Who said luxury should be expensive!".
Our products are made of high-quality Egyptian, Turkish, or Syrian Cotton by experienced hands and modern designs.
Our Corporate Responsibility business model is based on importing high-quality Cotton products mostly from displaced famous Syrian manufacturers who fled from the brutal war in Syria and started again in Turkey or Egypt. By opening new markets for them in The Netherlands, and Europe, we are participating in increasing the quality of life and sustainable income of these producers and their skilled Syrian refugee workers as well.
And with this, we are both helping refugees to start a new stable and decent life in their new homes and at the same time bringing to you luxurious Cotton products at affordable prices with the wonderful service you deserve.
9,6

• Mogep
    Review voor Syrian Cotton

perfect

• Nicole
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Mooi ondergoed én tegelijkertijd duurzaam en steunend aan de syrische ambachtslieden. Helemaal top!!!

• Hoe beoordeel je Syrian Cotton?

• Ahmad Hejazi

Mooie Prijzen en goede service

• Berry Haverkamp
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Snelle levering en heerlijk geurend pakket

• frans puts
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

2 Zwarte heren boxers besteld ,krijg ander model als op foto,s en 2 verschillende Kleuren Blauw ,is gewoon niet goed ,contact gehad met Syrisch Cotton ,fout kan gebeuren .is netjes opgelost , heel goede service
    Groet Frans

• Mirjam
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Vlotte bestelling, sierlijk ingepakt met een extraatje eraan!

Antwoord van Syrian Cotton

blij dat u het leuk vond 🤩💚

• Alex Cusmir

Good customer service!

• Salam Fit

Goed kwaliteit

• Douaa
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

snel levering, luxe kwaliteit en erg mooi verpakt met geurzeep erbij. Is aanrader. Superblij met wat ik gekocht heb.

Antwoord van Syrian Cotton

when we receive such a kind review from an amazing customer, all our tiredness disappears, replaced by happiness and satisfaction.
    Thank you 🙏🏽

• A Goedhart
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, goede en vlotte service, fantastisch ondergoed. ik hoop dat ik nooit meer zonder hoef.

Antwoord van Syrian Cotton

dank u meneer, uw lieve woorden geven betekenis aan ons werk en onze energie.

• Zeinab Almahrajee

Excellent quality!

Antwoord van Syrian Cotton

happy that you liked it 🤩

• Sanem Alicli
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Great products and very kind service

Your kind words mean a lot for Syrian Cotton
    Thank you 🙏🏽

• Peer
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Snelle service. Goede kwaliteit en leuke attentie erbij

• Mohamed Aboudan

Heel goed product

• Walid Alhammdou

Top kwaliteit

• Rama Maher
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Hoge kwaliteit katoen! Het pakket is heel leuk verpakt en ze hebben snelle service. Ik raad het iedereen aan.

Beste Rama:

Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze katoenen producten en onze service!
    We verpakken elk pakket met zorg en liefde, speciaal voor u.
    Uw aanbeveling betekent veel voor ons.

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring

• Anita
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

App contact helder.Mooie produkten.En een prachtige verrassing erbij.Dit verklap ik niet,is niet leuk om al te weten!

Beste Anita:

Wat een geweldig compliment, hartelijk dank! We zijn ontzettend blij te horen dat onze katoenproducten van hoge kwaliteit naar wens zijn. Het verheugt ons ook dat onze verpakking en service positief zijn ontvangen. Jouw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd.
    We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Syrian Cotton!

• Midia Bouzan

Zeer zacht en mooi.
    Uitstekende kwaliteit!
    100%tevreden
    Ik raad het aan voor iedereen

Beste Midia:

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze katoenen producten en de verzorgde verpakking.
    Uw aanbeveling betekent veel voor ons.
    We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Syrian Cotton.

• Karin Lent
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

Geweldige service en snelle afhandeling en een mooi product

Beste Karin:

Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! We zijn blij te horen dat onze katoenen producten en de kleine verrassing goed zijn ontvangen. Uw tevredenheid en aanbeveling betekenen veel voor ons. Blijf genieten van de kwaliteit en comfort van Syrian Cotton!

• marianne mooijman
    Geverifieerde klant van Syrian Cotton

snelle levering., perfecte kwaliteit , verrassend ingepakt, niets dan lof, wel een maat groter bestellen dan je gewend bent

Dear Marianne:

For a high-quality cotton package, your satisfaction and recommendation mean the world to us! Thrilled to hear you've enjoyed the quick service and special packaging. Your support encourages us to maintain our high standards. Thank you for choosing us and looking forward to serving you again!