Sybshop.nl

Sybshop.nl

Sybshop.nl heeft een compleet technisch assortiment voor zeer scherpe prijzen! Wij streven er na om producten van een goede kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden en dit tegen de beste service! Wij verkopen onze producten middels onze webshop, maar ook in onze winkel in Winsum (Frl.). Met een vast assortiment van meer dan 4000 verschillende artikelen -die wij op voorraad hebben in onze winkel- hebben wij altijd een oplossing voor uw klus! Mist u iets in ons assortiment? Neem contact op en wij gaan voor u op zoek!
9,6
Filter 2145 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1098 met beschrijving

• M.A.R Oudhof

Super snel geleverd

• Dirkjan Doeser
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Goed snel redelijke prijs.

• Hoe beoordeel je Sybshop.nl?

• Jerry
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Snelle levering! Goede prijs kwaliteit verhouding!

• Ferry Toersen
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Snelle levering voor een uitstekende prijs.

• K-r Bakker
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Snelle en correcte levering, artikel voldoet aan de beschrijving.

• Tom
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Product snel ontvangen, bijgeleverde kabel erg kort en moeilijk draadloos te maken ( is mij wel gelukt) geen reactie op email

• G.J. Oostveen
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Goede en zeer snelle levering

• Gert Ramaker
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Prima levering..wel iets duurder dan de concurrent..maar daar was het even niet op voorraad

• Ronald
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Volgens de website was het artikel voor handen, vandaag besteld morgen in huis. Twee dagen later een bericht dat het pas over twee weken leverbaar is. Jammer dat de voorraad niet actueel is op de website.

• Niko Bel
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Verloopnippel had een beschadigde schroefdraad en ging niet op mijn reduceer. Lijkt een gebruikt exemplaar. Met een vijltje opgezuiverd en passend gemaakt.

• Huub Steenbekkers
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Snel en wat ik besteld had

• Rudi Jaspers
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Bij sybshop.nl wordt de bestelling steeds sneller geleverd.fijne zaak ik kan het iedereen aanraden

• Rien den Arend
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Voldoet prima aan mijn verwachtingen en is vlot geleverd!

• Han

goede producten, snel geleverd

• heer Frank Groothuis
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

service is zeer goed daar, gemakkelijk te vinden op de webshop.top bedrijf, ook netjes ontvangen

• Ben Diepeveen
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

snelle levering en goede communicatie naar de klant!

• Ries
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Goed gereedschap voor 'n mooie prijs.

• Joos Jobse
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Goede service en prima materiaal voor scherpe prijzen. 1 onderdeel ontbrak mail gedaan en snel antwoord gekregen. Gaan ze in orde maken.daar kan ik op vertrouwen ik ga hier zeker meer bestellen. Nog echte mensen met het hart ♥ op de juiste plaats en inzet voor de klanten.

• Richard Bakker
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Nette prijzen, beschikbaarheid goed aangegeven en snel geleverd

• Ruud
    Geverifieerde klant van Sybshop.nl

Razend snelle bezorging en kwalitatief goede spullen communicatie met de bezorgdienst was top en uiterst vriendelijk.