Supply Service B.V.
Garage Aktif
Bestelling geplaats van een sticker printer, bij installatie heb ik moeite gehad en contact opgenomen. Ze hebben ruim de tijd genomen en goed opgelost op afstand.
Kortom top service zeker aan te raden -
Long Nguyen
Fijn bedrijf en een top service!
Hoe beoordeel je Supply Service B.V.?
Anonymous
Everything went as expected. This was my first time ordering and I am completely satisfied. Stickers arrived on time; acceptable price; they stick and look nice. )))
CT
Snelle service
Ellen Janssen
Makkelijke website, snelle levering, en mijn vraag over het product na levering werd ook heel snel en uitgebreid beantwoord.
Femke
Snelle reactie op mijn vragen die ik had. Goede website.
JINGDONG LOGISTICS (NETHERLANDS) B.V.
fast delivery and good quality
Ilse Sap
Snelle service!
Max Chang
Good product.
Vogel en DSZ Geldof
goede en snelle levering
Miranda
Een super ervaring met dit bedrijf! Snelle leveringen en persoonlijke service. Ze denken graag met je mee om het juiste product te vinden of zelfs op maat te ontwikkelen. Deze klantgerichtheid en flexibiliteit maakt hen tot een meer dan waardevolle partner.
Bruno De Leersnyder
Correcte prijzen en een vlugge service
Adwar Kasem nasser
Goed product. enkel later dan beloofd bezorgd met dus onnodige kosten gemaakt voor een snelle bestelling
Lena
Goede service. We vonden hier producten die we niet bij andere leveranciers konden terugvinden. Een snelle en vlotte levering.
AUTORAMA NV
Bestelling vlot en correct uitgevoerd. Waarvoor dank.
Chesron Hawker
Mooie prijzen en snel geleverd!
Matthew
goede service snelle levering
inge janssens
snelle levering, alles was dik in orde!
Sander
Super geholpen op het moment dat de bestelling niet door ons was afgehaald omdat wij de mail hadden gemist. Een dag later was de bestelling alsnog binnen
Jarke Kooistra
Goede en snelle afhandeling. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug.