Sunflake
Simon.
Snel geleverd.
Arjen
Snelle levering en het product is precies als beloofd.
Hoe beoordeel je Sunflake?
Elroy Lionarons
Goed geprijsd en snel geleverd.
Bianca Groenwold
H.T. Vogel
Op het eerste gezicht een perfecte koel/rugtas. In gebruik moet deze rugtas zich nog gaan bewijzen.
Daryl
Op 1 oktober heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb twee items besteld, namelijk de Sunflake Compression Packing Cubes - Set van 4 - zwart en de Sunflake Kabel Organiserer Operbergtas voor 10.5" iPad Pro / Air.
Dezelfde dag kreeg ik nog bericht dat het pakketje door DHL zou worden verstuurd vanaf een Fullfillment bedrijf. Ook kreeg ik netjes een bevestiging van afronding met mijn factuur.
De dag daarna 2 oktober, mooie dag (mijn verjaardag) kwam het pakketje binnen, alles op tijd en netjes geleverd door DHL.
Tot mijn verbazing was de helft van de order geleverd. Alleen de Sunflake Compression Packing Cubes - Set van 4 - zwart.
De Sunflake Kabel Organiserer Operbergtas voor 10.5" iPad Pro / Air zat hier niet bij.
Dezelfde dag heb ik nog een e-mail gestuurd naar de info en service mail adres. De volgende ochtend had ik meteen 's ochtends vroeg een reactie van de eigenaar Bas. Hij zou dit product nasturen met same day delivery. Hij zou deze opdracht doorgeven bij de Fullfilment center.
Echter de dag erna had ik geen bevestiging van verzending doch een pakketje ontvangen. Waarna ik Bas op 3 oktober in de middag een mail heb verstuurd waar mijn pakketje bleef. Helaas geen reactie op mogen ontvangen. De avond van 3 oktober nog een mail verstuurd naar de info mail richting Bas. Ook wederom hier geen reactie op mogen ontvangen.
Vervolgens bleef het heel lang stil, radiostilte, geen contact meer over de mail te leggen.
Ik besloot maar te gaan bellen de volgende dag. Hier kreeg ik vrij snel een medewerker aan de lijn. Die gaf aan dat het product ineens op was en niet meer verzonden kon worden. Lekkere administratie en verwacht als de eigenaar het de zelfde dag nog zou sturen dat hij ook wel netjes zen administratie zou checken of het product er uberhaupt nog is. Ik had hem tenslotte nog de optie geboden in de mail "als het je niet lukt of product er niet is en deze snel te leveren, ik graag mijn geld retour wou hebben".
Medewerker gevraagd dus gezien ik binnenkort met vakantie ga het bedrag zo snel mogelijk terug te storten zodat ik dit bij de concurent reismonkey kon bestellen. Medewerker gaf aan dat hij dit niet zelf kon regelen, vreemd, simpel in de betaalportal en retour optie aanklikken en elke betaalprovider stort het vrij snel terug. Maar hier had hij de authorisatie niet voor en moest dit weer bij een ander collega leggen. Lekkere klantenservice, die geen retouren kan verwerken, maar goed, klein bedrijf ergens kan ik hier nog mee leven.
Vervolgens zijn we nu weer 5 dagen verder en heb ik nog geen bevestiging van retour doch mijn geld terug en de tijd begint te dringen.
Vandaag weer gebeld en ook nu weer netjes en snel iemand aan de lijn, die kon eigenlijk ook vrij weinig voor mij betekenen.
Nu zijn we bijna een week verder, en zijn de volgende fouten gemaakt:
- voorraad stond niet goed in het systeem, je kan dus dingen bestellen die er niet zijn. Er wordt vervolgens geen backorder gemaakt maar versturen het gewoon niet en zetten ze de order op compleet en verstuurd.
- Je moet zelf achteraan dat iets niet compleet is, ze vinken het dus blijkbaar af en versturen het niet.
- Vervolgens geen goede administratie en niet nauwkeurig gecheckt.
- Vervolgens niet aan afspraken houden en dingen die beloofd zijn nagekomen, zowel nazending als retour betaling.
-Continue blijven contacten en niet verder zijn, geen compensatie en ook geen geld terug.
As we speak zijn we nog steeds bezig hier mijn geld af te halen, thank god dat ik dit met een creditcard heb betaald en over een paar dagen zelf de creditcard maatschappij ga bellen en het geld terug te laten boeken.
Ik zou iedereen afraden hier iets te kopen! Slechte communicatie en service. Geen afspraken worden hier na gekomen en de eigenaar reageert niet op zijn mails.
***UPDATE 09-10-2024***
Na het schrijven van deze review en ook een klacht bij de geschillen commissie te hebben ingediend heb ik reactie mogen ontvangen van Bas, de eigenaar van Sunflake. De reactie kwam per e-mail.
Bas heeft in een vrij lange mail uitleg gegeven over de situatie, dit verder op een keurig nette manier.
Het bleek dat Bas dus op vakantie was en daardoor niet kon reageren. Hij had mijn issue net voor zijn vakantie opgepakt en probeerde het snel te regelen met de fulfilment per whatsapp. Hij liet mij ook screenshots zien van het gesprek dat hij heeft gehad. De wil was goed bedoeld.
Bas heeft laten zien dat hij echt moeite heeft gedaan en de fulfilment hem in de steek heeft gelaten. Hij heeft ook het een en ander uitgelegd over de interne processen.
Ik heb hem daarop ook aangegeven dat bepaalde processen niet handig zijn geweest en erkend hij ook en zal dit meenemen om in de toekomst te verbeteren.
Alles bij elkaar is een ongelukkige samenloop van omstandigheden geweest. We zijn er samen gelukkig uitgekomen en hebben het gelukkig net op tijd nog opgelost.
Ik ben op dit moment toch blij met hoe het verloop is gegaan en vandaar ook de update op deze review. Ook is de beoordeling van 1 naar 4 sterren gegaan. Bas heeft dit op een zeer nette manier opgelost en heb begrip over de situatie die hij heeft uitgelegd, daarnaast is er een prima oplossing geboden.
----------------------------------------------------------------------------------Antwoord van SunflakeBeste Daryl,
Bedankt voor je review en je feedback. Het was inderdaad een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Ik ben blij dat we het toch samen hebben kunnen oplossen na mijn vakantie.
We blijven continu bezig met het verbeteren van onze processen, dus ook voor ons is dit erg leerzaam. Veel plezier nog op je reis!
Met avontuurlijke groeten,
Bas van Dijk -
Carla van der Poel
Mooi product. Ik heb het al meerdere keren cadeau gedaan.Mensen weten niet wat ze missen 😉
Hans-Peter Gorny
Bin zufrieden und genieße es ihn zu benutzen
Youri
Perfect!
Christel Asselman
zeer snelle levering
Miriam Piket
Snelle levering en tot nu toe toppie product.
Janet
Snel en netjes afgeleverd
Marja Van Kooij
Snelle levering, netjes verpakt. Verrassend ruim en ziet er stevig uit.
Joan
Zeer snel geleverd, geweldige producten, top!
Anke van Geffen
Bestelling helaas niet naar wens maar nette oplossing geboden en fijn+snel contact
Bianca Groenwold
Zondag besteld, en maandag al in huis.
Kelly Devuyst
Top producten en goede service
Heel snelle levering. -
Edith Mes-Simons
Snel geleverd, heel handige compressie set… past echt zoveel in, echt heel fijn!
PJ
Top deal en snel geleverd
Mieke Willems
Snel behandeld en snel geleverd. Top👍