Styletone
Tijd om jezelf een verwenmoment te geven. Onze 100% dierproefvrije beautyboxen met acht beautyproducten zijn elke keer weer een feestje! Bestel jouw beautybox en geef jezelf deze verwennerij cadeau! En het leuke is: je mag hem zelf helemaal samenstellen. Dus geen producten waar jij niks aan hebt.
9,8

• Greet Verhage
    Geverifieerde klant van Styletone

Vlotte bezorging en prima producten

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle bezorging en producten. En mocht je tips hebben voor producten weet je ons te vinden. Tot de volgende keer!

• Chntl

Prima

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je positieve review! Geniet van je producten.

• Hoe beoordeel je Styletone?

• Alyssa

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je positieve review, fijn dat je tevreden bent over de service. Mocht je een tip hebben hoe we voor jouw de ervaring 5 sterren kunnen maken laat het ons weten!

• Susan
    Review voor Styletone

Een paar maanden geleden ontdekt, deze geweldige boxen en sindsdien al een aantal besteld (: Zo fijn dat je zelf je box samen kan stellen en het geen vast abonnement is. Altijd de volgende dag al bezorgd en ontzettend mooi verpakt! De doos en het interieur ervan, inclusief handgeschreven kaartje maken het heel speciaal en een feestje voor mij om het uit te pakken. Een kado voor jezelf! Ik ben fan.

Antwoord van Styletone

Wat een fantastische review, dankjewel! 💕 We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze boxen en de ervaring eromheen. Het is onze missie om iedere bestelling als een feestje te laten voelen, dus jouw enthousiasme maakt onze dag helemaal goed! Veel plezier met je toekomstige boxen.

• Angela Tromp
    Geverifieerde klant van Styletone

Mooie producten, netjes verpakt en snel verzonden. Als het aanbod goed varieert, kom ik zeker nog eens terug!

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. We doen ons best om het aanbod gevarieerd en verrassend te houden, dus we hopen je snel weer terug te zien!

• Yvonne Van Dam

Heerlijke huidverzorging

Antwoord van Styletone

Fijn dat je geniet van de fijne huidverzorging die we hebben. In het nieuwe jaar komen er weer mooie huidverzorgingsproducten aan! Bedankt voor je positieve review.

• Sylvia
    Geverifieerde klant van Styletone

Was sceptisch maar geleverd zoals besteld. Snelle levering!

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Veel plezier met je bestelling en we staan klaar voor je volgende beauty-moment! 💄

• Ria Pelt

Mooie producten

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je review! 🥰 We zijn blij dat je tevreden bent met de producten. Veel plezier ermee en we hopen je snel weer te verrassen!

• lianne witte
    Geverifieerde klant van Styletone

snel geleverd en een leuke prijs

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je positieve review Lianne! Wat fijn dat je tevreden bent over jouw beautybox. Hopelijk mogen we snel weer een pakketje bij je leveren ;)!

• Didier Vandecasteele-Bursens

Perfect, geweldig, vriendelijk. Correct afgeleverd. Dank u

Antwoord van Styletone

Wow, bedankt voor deze fijne review! Hier worden wij ook weer vrolijk van. Tot een volgende keer Didier!

• Annemiek
    Geverifieerde klant van Styletone

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding, regelmatig leuke extraatjes of korting, snelle levering, heel goed geholpen toen er iets mis was met een product, fijn dat je zelf een box kunt samenstellen!

Antwoord van Styletone

Bedankt voor jouw positieve review! Zo starten we deze week op kantoor weer met een mooi glimlach! Dankjewel Annemiek en hopelijk tot snel weer.

• Lenora
    Review voor Styletone

Fantastisch, snelle bezorging en klantenservice
    Een absolute aanrader.

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je geweldige review Lenora! hIer doen we het voor :). Geniet van je box en hopelijk tot snel weer.

• Pascale

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je positieve review Pascale! Fijn dat je tevreden bent over onze levering. Hopelijk mogen we snel weer een pakketje bij je bezorgen ;).

• Justyna

Fantastisch!

Antwoord van Styletone

Fantastisch! Soms is één woord genoeg, maar we waarderen het dat je het zo mooi hebt verwoord. 😉 Bedankt voor de geweldige review, we zien je graag weer snel!

• Brigitte
    Geverifieerde klant van Styletone

Mooie prijzen en goede service

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je mooie review Brigitte! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze beautybox. Hopelijk tot snel weer!

• Wendy

Prima x 1.000!!! ❤️👍🏻☺️

Antwoord van Styletone

Wow, dankjewel Wendy. Met zulke reviews gaat die glimlach de hele dag niet meer van ons gezicht af! Dankjewel daarvoor :-)

• Nicky
    Geverifieerde klant van Styletone

Snelle levering, net ingepakt, goede producten!

Antwoord van Styletone

Bedankt voor je positieve review Nicky! Wat fijn dat je tevreden bent met jouw box en vooral de producten. Hopelijk tot snel weer!

• Piroska Kaczander
    Geverifieerde klant van Styletone

Ik heb zelf allemaal heerlijke dingen bestelt en het bevalt heel erg goed en super snel geleverd

Antwoord van Styletone

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! Heerlijk dat alles zo goed bevalt én snel geleverd is. We hopen je snel weer te mogen verrassen! 😊💖

• Deborah Boers
    Geverifieerde klant van Styletone

Heerlijke producten en goeie levering ..echt effe een verwenmomentje

Antwoord van Styletone

Wat een mooie review, dankjewel! We zijn blij dat je zo geniet van de producten en dat het een echt verwenmomentje voor je is. Dat is precies waar we het voor doen! 🧖‍♀️✨

• Vera van den Heuvel
    Geverifieerde klant van Styletone

Super fijne items voor een bizarre prijs!

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je positieve review Vera!! We hopen je snel weer te mogen verrassen met een Beautybox. Geniet van je producten.