Styletone
Vera van den Heuvel
Super fijne items voor een bizarre prijs!
Trudy
Super fijne producten, niet duur en snel in huis!
Antwoord van StyletoneWat leuk om te lezen dat je weer tevreden bent met je producten Trudy! Geniet er weer van 💖
Hoe beoordeel je Styletone?
Laila
Ongelofelijk dat wij dit krijgen voor deze prijs! Goede levering, fijne producten en een handgemaakt kaartje. Ik ben heel tevreden.
Antwoord van StyletoneWat een geweldige review, bedankt! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de producten en de extra persoonlijke touch. Veel plezier met je beautybox! 🌟
B. Kennedy
Leuke producten zaten er in pakket! Unboxen is iedere maand een feestje!
Antwoord van StyletoneWat leuk om te horen dat ook de producten van deze maand weer goed in de smaak vallen! Geniet weer van je fijne producten en tot snel!
Saskia Verhees
Fijn contact, snelle levering en producten voldoen aan de beschrijving op de website
Antwoord van StyletoneBedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat zowel het contact als de levering goed zijn bevallen en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! 💖
San
Erg leuk en had het snel binnen het waren producten die ik nog niet kende . Kun je weer eens iets uitproberen.een kadootje voor jezelf als je het opent. En ik had er 2 kan ik er iemand anders ook blij mee maken. Ik zal hier wel weer bestellen bedankt
Antwoord van StyletoneWat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met jouw box! Geniet van deze fijne producten en we verrassen je graag snel weer met een leuke box.
Désirée
Snelle levering met fantastische producten. Een leuk cadeau voor mezelf!
Antwoord van StyletoneWat leuk om te horen dat je tevreden bent met jouw Styletonebox! Geniet van dit fijne cadeautje voor jezelf.
Nicolle van Iersel
Snel, goed geprijsd, volgens verwachting
Antwoord van StyletoneBedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service, scherpe prijzen en dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We kijken ernaar uit om je ook de volgende keer weer een leuke box toe te sturen!
Joke
Snelle levering. Verder gewoon goed.
Antwoord van StyletoneBedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We blijven ons best doen om je verwachtingen elke keer weer te overtreffen. Mocht je tips hebben om de laatste ster ook te halen dan horen we het natuurlijk graag! liefs.
Margaret Dickson
Nicely packed products and cute note attached … I love to buy here at styletone especially when. Olay products show up
Antwoord van StyletoneWe’re so glad you enjoyed the packaging and the personal touch with the note! It’s wonderful to hear how much you love our Olay products. Thank you for being such a loyal customer—enjoy your new items Margaret.
Gaby Arians
Altijd goede service, mooie producten met een persoonlijke boodschap
Antwoord van StyletoneOntzettend bedankt voor je lieve woorden! Wat fijn om te horen dat je onze service, mooie producten en het persoonlijke tintje waardeert. We vinden het geweldig om jouw unboxing-ervaring extra bijzonder te maken!
Hennie Lei
Super leuk kadootje voor mezelf
Antwoord van StyletoneWat leuk om te horen dat je jezelf hebt verwend! Je verdient het om iets speciaals voor jezelf te kiezen. Bedankt voor je review en veel plezier met je cadeautje!
Petra Van Dijk
Snelle levering, product zoals omschreven
Antwoord van StyletoneDankjewel voor jouw positieve review Petra. Fijn dat je tevreden bent over de producten en de levering. Hopelijk tot snel weer.
Svitlana Kryvenko
Super snelle levering; leuke producten; fijn dat je je box zelf kan samenstellen
Antwoord van StyletoneFijn om te horen dat je zo tevreden bent Svitlana. We hopen je snel weer te mogen verrassen met heerlijke producten.
Loes Kramer
Ik heb vroeger ook wel hier boxen besteld alleen het viel heel erg tegen deze keer. Ik twijfel over nog een keer bestellen, ik hoop dat dit een 1 malige teleurstellende box was. Normaal altijd erg positieve dingen gehoord, gezien en gekregen van StyleTone!
Antwoord van StyletoneWat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je box Loes! Je mag ons altijd laten weten welke producten je niet tevreden over bent dan nemen we dit mee. En je kunt natuurlijk altijd zelf je box samenstellen zodat deze helemaal bij jou past.
Jennemie Groot
Snelle levering, mooie producten, goed verpakt! Fijne service!
Antwoord van StyletoneBedankt voor je positieve review Jennemie! Geniet van jouw box en fijne producten.
Rg Silvestrini
Alweer super producten deze maand.
Antwoord van StyletoneWat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de producten van deze maand! Wat leuk dat we je weer hebben kunnen verrassen! Geniet ervan.
Anita Van Den Broek
Geweldige artikelen voor een minimaal bedrag
Antwoord van StyletoneBedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze artikelen en de lage prijs! We blijven ons best doen om je telkens weer te verrassen met nieuwe, mooie producten. Geniet ervan!
Jantien van der Weide - Bromet
Snelle levering, netjes verpakt
Antwoord van StyletoneBedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de zorg waarmee je bestelling is verpakt. We hopen je snel weer te mogen verwennen met nieuwe producten! 💖✨
Svetlana
Prachtige winkel met een goede selectie van kwaliteitscosmetica. Het was leuk om bij mijn bestelling een mooi versierd doosje te ontvangen met daarin ook een handgesigneerd kaartje.
Antwoord van StyletoneBedankt voor jouw positieve review!! Hier doen we het natuurlijk allemaal voor. Geniet van jouw box en fijne producten.