Studio Patries
Graag help ik jou om jouw communicatie persoonlijk, vriendelijk en opvallend te maken met jouw eigen gepersonaliseerde mini-me's. Laat jouw mini's het werk doen om ervoor te zorgen dat jouw berichten opvallen tussen de rest en zorgen voor een fijne sfeer zodat jij en jouw merk benaderbaar wordt.
illustraties verven, kleuren & tekenen cursussen
Filter 48 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 43 met beschrijving

• Daisy Reitsma
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Ik ben zo onwijs blij met Patricia. Eerst heb ik mijn Mini logo besteld, top! Mensen herkennen mij gewoon. Toen konden de Minis niet achterblijven. Oeps! Daarnaast is Patricia lief, enthousiast en denkt ze fijn mee. Ik 'vrees' dat ik nog niet uit besteld ben. 🩷

• Annette Smits
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Patricia heeft een super-leuke illustratie voor de verjaardags- en kerstkaart voor mijn klanten gemaakt. Het contact was gezellig, duidelijk en snel. Bedankt!

Antwoord van Studio Patries

Wat een fijne review! bedankt Annette :-) Ik vond het ook leuk om met je samen te werken en ik ben blij dat jij blij bent met het resultaat.

• Hoe beoordeel je Studio Patries?

• Monica Buijsen
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Heel vlot, gezellig en persoonlijk contact! Patricia heeft mijn bestelling ook heel snel geleverd en was helemaal naar mijn zin! Topservice!

Antwoord van Studio Patries

Yay! Super leuk om te lezen, dank je wel! 🥰 Heel veel plezier met jouw mini’s!

• Suzan Biemans
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Ik bestelde eerder leuke mini's bij Studio Patries en heb nu een mini op maat besteld, zo mooi gemaakt, snel klaar en nog leuker dan ik ooit had kunnen denken.

Antwoord van Studio Patries

Wat weer een leuke review van jou! Dank je wel Suzan! 🥰 En heel veel plezier met jouw logo mini!

• Iris Vd klooster
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Fijn persoonlijk contact. Snelle service en super leuke gepersonaliseerde producten

Antwoord van Studio Patries

Bedankt voor jouw mooie review! 🥰

• Ina Den Boer
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Leuke en creatieve uitstraling met de leuke poppetjes. Contact verloopt soepel en vriendelijk.

Antwoord van Studio Patries

Bedankt voor jouw mooie review 🥰 heel leuk om te lezen. Heel veel plezier met jouw mini’s!

• Daniëlle Tol
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Wat een plezier om de gepersonaliseerde illustratie te zien die Patricia van @studiopatries.nl voor mij heeft gemaakt! 🌟✨ Haar creativiteit en oog voor detail zijn echt buitengewoon. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Op naar meer 🤩

Patricia weet echt hoe ze een visie tot leven moet brengen met haar unieke en prachtige illustraties. Het is duidelijk dat ze haar werk met passie doet, en dat zie je terug in elk detail.

Antwoord van Studio Patries

Nou wat een prachtige review! 🥰 ontzettend leuk om te lezen. Dank je wel! Natuurlijk ben ik super blij dat jij blij bent!

• Tamara Bambacht-Meesters
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Vriendelijk contact, helemaal naar eigen smaak een super leuke mini ontvangen. Heel erg blij mee, bedankt Patricia.

Antwoord van Studio Patries

Super fijne review! Dank je wel! En ik ben super blij dat jij blij bent 🥰

• Shelley
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Studio Patries heeft al een aantal illustraties voor me gemaakt. Het mini poppetje was een van de laatste. Ze zijn zo leuk! Ben er heel blij mee!

Antwoord van Studio Patries

Fijn dat je er blij mee bent Shelley! Dank je wel voor jouw mooie review.

• Atelier Kuku
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit die Patricia levert. Ik heb gebruik gemaakt van de kennismakingsmini. Patricia had bijzonder vlug een eerste proefversie klaar en ook de definitieve versie was razend snel klaar.
    Daarnaast heeft Patricia goed ingespeeld op de aanpassingen, qua verandering in kapsel van mijn mini.
    Ik kan studiopatries dan ook van harte aanbevelen!

Antwoord van Studio Patries

Wat een mooi review, dank je wel Irma!

• Marjolein Moerings
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Snelle service en mooi resultaat!
    Had de mini-actie besteld echt heel gaaf geworden.

Antwoord van Studio Patries

Nou wat leuk om te horen! Dank je wel voor jouw mooie review!

• Tineke
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Patricia denkt altijd goed mee en is zeer vriendelijk en enthousiast. Ze levert snel en goed.

Antwoord van Studio Patries

Wat een mooie review, dank je wel!

• Corine van pakjecreativiteit.nl
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Ik heb gebruik gemaakt van de vaderdag actie. Super leuk en origineel creatief 'product'. Het wordt naar wens geleverd en daarnaast is de communicatie ook erg prettig.

Antwoord van Studio Patries

Dank je wel voor jouw mooie review!

• Ontbijt enzo
    Review voor Studio Patries

Ik heb een geweldig poppetje gekregen van Patricia , ze denkt met je mee en is zeer creatief. Fijne samenwerking en snelle levering.
    Ik geef patricia een 10+ en haar bedrijf studio patries is een echte aanrader!!

• Passievol coachen
    Review voor Studio Patries

Dit was niet de eerste keer dat Patricia een opdracht voor mij deed. Zo blij met het poppetjespakket dat Patricia speciaal voor mij gemaakt heeft. Kleuren aangepast aan mijn logo na onderling overleg. Er is een hele duidelijke communicatie, ook tussendoor. Ik zou zo weer bij Patricia aankloppen voor een opdracht.

Antwoord van Studio Patries

Wat een ontzettend mooie review. Heel erg bedankt! En je bent natuurlijk altijd welkom voor een nieuwe opdracht, leuk! Bedankt voor de fijne samenwerking weer!

• Cups and plates
    Review voor Studio Patries

Ik heb een geweldig poppetje gekregen van studio patries
    Zeer goede communicatie en snelle levering.
    Ik geef ze een dikke 10 en raad haar zeker aan, je zal er GEEN spijt van krijgen.
    ====
    Ik heb daarna een poppetje laten maken voor mijn man voor Vaderdag wat een leuk poppetje is dat geworden , deze print ik voor op een doos bij zijn vaderdagontbijt (www.ontbijtenzo.nl) dan hebben wij ook een origineel kado.
    Dus wil je iets origineels geven bestel bij studio patries ook zo een gepersonaliseerd poppetje, ik ben verslaaft eraan inmiddels en dank weer voor de goed service.

Antwoord van Studio Patries

Wat een super fijne review. Heel erg bedankt!

• Sandra | Signatures
    Geverifieerde klant van Studio Patries

De poppetjes die Patricia voor mij gemaakt heeft, zijn super leuk. Ook fijn dat ze na mijn verzoek voor twee aanpassingspuntjes die ook gelijk heeft doorgevoerd. :-)

Antwoord van Studio Patries

Ah wat lief! Dank je wel voor deze mooie review Sandra! Was leuk om met je te samenwerken!

• Ed Hofman
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Patricia denkt super goed mee, stuurde meerdere ideeën toe en ik heb prachtige poppetjes ontvangen. Ik kom zeker nog een keer terug, wat een gave heb jij.

Antwoord van Studio Patries

Wat een ontzettend mooie review. Dank je wel! Het was een gezellige samenwerking!

• Lisette Sillessen
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Studio Patries heeft ontzettend mooie poppetjes voor mij gemaakt. Het contact was heel prettig, het eindresultaat is super en helemaal passend bij datgene waar ik ze voor wil gebruiken. Dank je wel Patricia. Groetjes Lisette

Antwoord van Studio Patries

Nou wat een super fijne review Lisette! Het was ook echt een super leuke samenwerking. Bedankt voor het leuke contact! En natuurlijk heel veel plezier met jouw poppetjes!

• Suzan Biemans
    Geverifieerde klant van Studio Patries

Patricia maakt echt prachtige, vrolijke ontwerpen. Makkelijk besteld, duidelijke uitleg en fijn contact.

Antwoord van Studio Patries

Wat een fijne review. Dank je wel Suzan! Het was leuk om met jou samen te werken!