Studio Meex

Studio Meex

Studio Meex is een webshop met originele cadeaus, woonaccessoires, kaarten, lifestyle - producten, stationery en meer

• oma

zeer snelle service

• Gertie
    Review voor Studio Meex

Studio Meex is behulpzaam bij het uitzoeken van pakketten en ontzorgend door dit hele proces zelf te verzorgen tot en met bezorging. Ik hoefde me nergens druk over te maken, alles werd geregeld.

• Hoe beoordeel je Studio Meex?

• Nathalie Schmitz
    Review voor Studio Meex

Goede service, alles mooi verpakt.
    Super service, een theelichtje was gebroken er werd gelijk een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten.
    Dank je lieve Edith.

• Jolanda Dohmen-Loos
    Review voor Studio Meex

Fantastisch leuke producten. Vriendelijk contact. Snelle bezorging.

• Annie bogget
    Geverifieerde klant van Studio Meex

kado voor kerst besteld, snelle verzending, mooi ingepakt en een presentje erbij top!!

• 't Vlinderhuis Nancy Seerden
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Top service, snelle levering en met liefde en aandacht, feestelijk verpakt en daar word ik heel blij van 💖 dankjewel.

• Truus
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Snel verzonden en superleuk ingepakt!!!

• Bianca
    Review voor Studio Meex

Wat een service , dat zie je zelden nog !
    Edith doet echt moeite voor je , zeer snelle reacties op appjes .schiterend ingepakt ! Ga zo door !

• Eugenie Nijssen
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Super service, mooie producten, hele mooie pakketjes voor kerst gemaakt. Snelle bezorging.top!!!!

• Wim
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Leuke dingen en super service. Had het de volgende dag in Huis. Ga hier zeker vaker bestellen

• Mariëlle
    Review voor Studio Meex

Wat een prettige en persoonlijke benadering! Superleuke presentjes gekocht voor de eerste keer. Studio Meex heeft er een fan bij!

• Monique
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Snelle levering, mooi ingepakt. Leuk presentje erbij!

• Diana Duym
    Review voor Studio Meex

Hele mooie cadeautjes, heel mooi ingepakt! Studio Meex neem een heleboel werk uit handen.

• Ellen
    Review voor Studio Meex

Snelle levering, uitstekende service!

• Marion
    Review voor Studio Meex

Ik was opzoek naar een klein kadootje om een aantal mensen te bedanken. Op deze website hebben ze ontzettend leuke spulletjes. De levering was snel en de kadootjes waren heel leuk ingepakt zodat ik dat zelf niet meer hoefde te doen. Ik ben super tevreden en zal zeker weer bestellen.

• Ellen Janssen
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Echt heel snel de bestelling gekregen! Heel tevreden

• Yvette
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Netjes verpakt en verstuurd! Mooie cadeautjes!

• Wilma Boender
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Wat een fantastische service! Ik heb heel veel kleine kadootjes gekocht en alle kadootjes zijn met liefde ingepakt! Echt fantastisch. Zeer snelle reactie ook. Aanrader!! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

• Abbygail Philippi
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Snelle levering!! Leuk verpakt!

• Monique Hermans
    Geverifieerde klant van Studio Meex

Snelle levering en met zorg ingepakt. Leuke kerstkaarten besteld. Super blij mee!!