Studio Lilly
Manon
Veel keuze. Goed verpakt en snel in huis.
Derry Jacob
Prima afhandeling van de bestelling, snel en volgens afspraak. Tof dat er een handgeschreven kaartje én extra kaartjes bij de bestelling zaten.
Antwoord van Studio LillyDank je wel voor je mooie review! Ik ben ontzettend blij te horen dat de bestelling snel en volgens afspraak is afgehandeld. Hartelijk dank voor het tijd nemen voor het schrijven van je feedback! Ik hoop je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊
Hoe beoordeel je Studio Lilly?
Christine
Snelle service en product zoals omschreven. Ook nog leuk ingepakt en in een mooi doosje geleverd. Heel blij mee!
Antwoord van Studio LillySuper bedankt voor je lieve woorden! Ik waardeer het enorm!
Jeroen van Engelen
Fantastisch persoonlijke tintje op onze aankondiging mokken; ingepakt met kleuren lintjes voor de opa en oma mokken, handgeschreven kaartje met toelichting. En de optie tot bezorging op PostNL locatie - top! Zeker als de bezorging een raam heeft van 3-5 dagen, dan hoef je het thuis zijn niet te plannen.
Antwoord van Studio LillyWat fijn om te lezen dat je blij bent met de persoonlijke tint en verpakking. Het betekent veel voor me dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Super bedankt voor je positieve review!
Liranda Keereweer
Voor mijzelf een boekenlegger besteld en wat ben ik er blij mee , super leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij , snelle levering , deze site verdiend een dikke tien
Antwoord van Studio LillyJe review maakt me echt blij! Bedankt voor tijd nemen en het delen van je ervaring.
Dm Loddema
Goede service en leuk in gepakt
Antwoord van Studio LillyHartelijk dank voor je positieve feedback!
Chantal Stevens
Snelle, persoonlijke levering en alles mooi ingepakt. Echt een aanrader een een cadeautje om thuis te laten bezorgen!
Antwoord van Studio LillyBedankt voor je prachtige review! Enorm blij met jouw positieve feedback
Yanthe Habets
Snelle levering, heel erg mooi ingepakt en super tof dat er een persoonlijke boodschap bij gestoken werd.
Antwoord van Studio LillyBedankt voor je lieve woorden en het tijd nemen voor het schrijven van een review! Wat geweldig dat je de persoonlijke touch waardeerde.
L
Goede service, snel antwoord op mijn vraag, snelle levering
Antwoord van Studio LillyDank je wel voor je mooie review!
Nureen Hoosein
Really fast delivery and the products were perfect! Highly satisfied!
Antwoord van Studio LillyThank you so much for taking time to write this beautiful review! Really appreciate it! Thank you!
Jessica
Een snelle levering en goed verpakt. Ik was helemaal verbaasd bij het uitpakken hoe mooi het was ingepakt. Ik kon het zo cadeau geven. Netjes een handgeschreven kaartje erbij met uitleg welk cadeautje waar in zat. Super service!
Antwoord van Studio LillyWat een fantastische review! Dank je wel voor je steun en het delen van je ervaring.
Stephanie van den Berg
Leuke producten voor leuke prijzen! Super leuk en zorgvuldig verpakt en heel snel verzonden. Bij de persoonlijke boekenleggers zou nog wel iets duidelijker mogen dat je deze ook zonder tekst kunt bestellen.
Antwoord van Studio LillyBedankt voor je leuke feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, prijzen, verpakking en snelle verzending. We waarderen je suggestie over de persoonlijke boekenleggers en zullen ervoor zorgen dat het duidelijker wordt aangegeven dat je deze ook zonder tekst kunt bestellen. Nogmaals bedankt!
Bo De Vaal
Perfect
Antwoord van Studio LillyHartelijk dank voor je positieve feedback!
Melissa Heppener
Onwijs goede service bij dit bedrijf!
Via Instagram meteen antwoord op mijn vraag en dezelfde dag werd mn pakketje nog op de bus gedaan!! Bij aankomt was het onwijs mooi ingepakt!! Mooie sleutelhanger met goede kwaliteit foto!
Bonus paps is er onwijs blij mee.
Bedankt!!Antwoord van Studio LillyHartelijk dank voor je geweldige feedback! Ik ben ontzettend blij dat je tevreden bent met de service en de sleutelhanger. Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te laten weten. Bedankt voor het kiezen van Studio Lilly!
v.prati
Hele snelle en vriendelijke service ! super tevreden over deze leuke webwinkel. Toen ik een mailtje stuurde met wat vragen werd dit meteen opgepakt en ik werd ook gelijk geholpen met een aanpassing aan het ontwerp, de volgende dag werd het ook al verzonden. Zeker een aanrader
Antwoord van Studio LillyHeel erg bedankt dat je tijd hebt genomen om zo'n fantastische review te schrijven! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je aanbeveling enorm. Bedankt voor je support!
Nikki Hakkesteegt
Super snel in huis. Cadeau prachtig ingepakt!
Vivianne Langenberg
Heel netjes geholpen met het uitkiezen van het product, en super snel binnen gekregen.
Adinda
Mooie gepersonaliseerde sleutelhanger besteld. Zag eruit zoals verwacht!
Antwoord van Studio LillyHeel blij dat je tevreden bent, Adinda! Dank je wel voor je mooie reactie.
Marloes Klaassen
Super mooi design, snelle levering en goede service!
Antwoord van Studio LillyHartelijk dank Marloes voor het tijd nemen van het schrijven van zo'n positieve feedback!
Fiene
Super leuk Vaderdag's cadeautje! En super goede en snelle service