Studio Legenda
Lidmaatschap per 14-03-2024 stopgezet
Wilco Bouwmeester
Prima persoonlijke benadering
Erik
Via twitter volg ik de ontwikkelingen van nieuwe kaarten. Leuk de persoonlijke boodschap bij de verzending, word je vrolijk van!
Y. de Jong
Mooie kaarten, mooi voor aan de wand, bestellen gaat makkelijk , snel in huis en zeer goed verpakt, sympathiek bedankje voor de bestelling, en wat leuke stickers cadeau erbij,
Ard de Mooij
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Kees jr. Zuijdwegt
Zorgvuldig verpakt en prachtig gemaakt product.
Jorik Pijnacker
Goede prijs-kwaliteit verhouding! Mooie kaarten en netjes en snel geleverd.
Jasper Hebbink
Goede service en goede communicatie. Maar bovenal unieke producten.
Jonas
Snel, en aardig
Marcel Haddeman
Goede service en kwaliteit 👌🏽
Floris
Mooie website, mooi verpakt en een leuk persoonlijk bedankt tekst bij de bestelling. Ook ben ik zeer tevreden over het product (Nederlandse spoorkaart). Al met al een goede webshop!
JvD
Keurig verpakt, mooi verzorgd. Goede service!
Hans de BLES
Mooie spoorkaart van Nederland!
M. Jutte
snel geleverd,mooie kaart!
Friso van Daalen
Snelle levering, super tof dat ik nog een persoonlijk handgeschreven bericht heb ontvangen en de site was ook super duidelijk! Keep it going ;)
Dominique
Service is heel goed. Snel verstuurd, stevige koker/verpakkingsmiddel en een handgeschreven briefje erbij! Kan niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben met het product, de webwinkel en het verzenden en ontvangen van het product.
Ewan Moralidis
Snelle levering, geen klachten verder, prima winkel
Michiel
Snelle levering en netjes verpakt
Frank Piersma
goede service
Marjon Hulsegge
Goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!
Chesidiyah Schreve
Natuurlijk, zijn de prijs kwaliteitverhouding, snelle verzending en enthousiaste afhandeling ook super tof maar het begint allemaal met een heel erg goed product! TOPKWALITEIT!