Studio Dinkie
(Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. De beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.
WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.)
Mathilde
Snelle levering! Erg blij met de 'kerstballen' met naam.
Roos H
We zijn absoluut verliefd op dit behang (boerderij thema). Mijn dochter is grote fan van varkentjes en Studio Dinkie heeft op ons verzoek extra varkentjes toegevoegd aan ons behang. We hebben om haar kamertje af te maken ook de boerderij posters. We zijn heel blij met studio dinkie en zouden zo weer opnieuw bestellen.
Hoe beoordeel je Studio Dinkie?
Celeste
Erg te vreden met de bestelling! Het was snel in huis! Ik was nog iets vergeten erbij te bestellen, hiermee kwam ze gelijk met een oplossing. Dit had ze niet hoeven doen, maar toch denkt ze mee. Ik ben erg te vreden met dit bedrijf!
Femke Pickkers
Denkt met je mee. Mooi behang
N. H
Snelle levering en heel tevreden van mijn hout naam en rugzakje
Lisa
Mooie producten van goede kwaliteit en fijne communicatie
Mariëlle
Top product en service!
Ingeborg
De swaddle met naam erop geborduurd is echt het leukste kado voor baby’s, altijd een succes.
Lian van den Heuvel
Een prachtige dino muurcirkel ontvangen! Het maakt de slaapkamer van mijn zoon helemaal af.
Fijne en snelle service.
DHL was het ophangsysteem verloren. Dit werd snel opgelost, Inge stuurde gelijk een nieuw ophangsysteem en deze werd de volgende dag geleverd.
Mijn zoon is helemaal weg van zijn stoere dino kamer!Antwoord van Studio DinkieWat fijn om te lezen Lian! En super bedankt voor de prachtige foto's en filmpje! Veel plezier ermee. Liefs Inge
Marleen Ter Avest
Goede service! Fijn dat er met mij mee gedacht werd! Behang is nog mooier dan op de website! Heel erg blij mee
Antwoord van Studio DinkieWat fijn te lezen Marleen. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Liefs Inge
Christina Ullrich
Goede service, waarbij er persoonlijk meegedacht werd en een mooi product!
Zeynep Basaran
Een hele fijne communicatie, snelle levering en goede kwaliteit!
Merel Guijt
Super fijn dat ze zo meedenkt wat mooi is en zoals altijd prachtige kwaliteit!
D.D.
Een goede service!
Nori Picnics
Fijne communicatie, snelle levering en goeie kwaliteit zoals altijd!
Ivan Niksic
Snelle levering! Goede kwaliteit! Vriendelijk!
Antwoord van Studio DinkieDank je wel Ivan! Leuk te horen! Liefs Inge
Leandra
Heel mooi jungle behang gekocht bij Studio Dinkie. Inge is heel aardig, ze reageert snel en denkt mee over de print. Ook heeft ze handige tips gestuurd voor het behangen. Het behang is van onwijs goede kwaliteit, het zit prachtig op de muur. Mijn zoontje is er helemaal gek op!
Antwoord van Studio DinkieWat een leuke review Leandra. Heel leuk om te lezen. Heel veel plezier ervan! Liefs Inge
Dominique
Prachtige raamsticker!
Erg leuk en netjes ingepakt. -
Danielle Gardeniers
Prachtig ontworpen behang, perfect passend gemaakt voor een muur met schuine wanden! Heel blij mee.
Henriette
Geweldige service! Hadden per abuis een te groot lettertype besteld. Kregen heel attent een mail met de tip dat een kleiner type mooier staat. Pakketje ook heel leuk verpakt. Echt een cadeautje!
Antwoord van Studio DinkieWat fijn om te lezen Henriette! Dank je wel! Liefs Inge