Studio 5121
Ieder seizoen releasen we limited edition sets met inspirerende kleuren en unieke samenstellingen van het moment.
Altijd in complete sets, uniek en van top kwaliteit.
R van Buuren
Hele goede persoonlijke service en top kwaliteit! Een echte aanrader!
Betty
Prachtige kaarsen,heel blij mee.
Hoe beoordeel je Studio 5121?
Marieke Wielinga
Prachtige ledkaarsen . Heel blij mee. Snelle levering. Vriendelijk contact.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel voor je compliment. Heel veel plezier met de set.
C.N.
3 prachtige led-kaarsen besteld. Snelle levering en zorgvuldig verpakt, met een persoonlijke touch.Heel erg bedankt!
Antwoord van Studio 5121Graag gedaan en heel veel plezier van de set
Hennie Zwetsloot
Alles netjes verpakt en snelle bezorging
Antwoord van Studio 5121Graag gedaan en heel veel plezier met de sets
Geri Westerink
Snelle service en hele toffe producten! Erg tevreden.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel, super om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor :)
Arno van der Kleij
Tot op zekere hoogte kan je wel wat bedenken om je huiskamer aan te passen. Maar zodra er b.v. kleuren moeten worden gekozen, begint het moeilojk te worden. Wij waren blij met het recente advies. Vreemde ogen kijken toch anders naar je huiskamer, vooral een styliste. Er waren een aantal eye-openers bij, onverwachte goede oplossingen. Er wordt nu een plan gemaakt. Er zal het nodige op ons afkomen, maar je hebt wel het gevoel dat alles straks een stuk gezelliger, beter, evenwichtiger wordt in huis.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel Arno, het wordt straks een mooi geheel. Stap voor stap naar een nieuw interieur.
Sabrina Diepenhorst
Snelle levering! Als kado gekocht en moet nog gegeven worden, dus nog geen reactie op de lamp te geven.
Antwoord van Studio 5121Bedankt Sabrina en heel vee plezier met geven.
H. A. Sieraad
Binnen 3 dagen in huis, prima apparaat
Tanja
Mooi produkt, goede service.
Blij mee!Antwoord van Studio 5121Dankjewel Tanja, geniet van de mooie set.
Mathie Schuurmans
Volgens afspraak zijn de zeer mooie led kaarsen met kaarsenblok in kleur goed verpakt en tijdig afgeleverd. Wij zijn er erg blij en tevreden over.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel en heel veel plezier van jullie KaarsenBlok
Ina Strating
Mooi product en keurig verpakt
Antwoord van Studio 5121Dankjewel voor je review en heel veel plezier ervan.
Jannie
Uitstekend service, en een prachtige wandkandelaar.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel voor de mooie review en heel veel plezier met de wandkandelaar.
Taeke Wouda
Zeer tevreden en degene die het cadeau heeft gekregen was er heel erg blij mee!
Antwoord van Studio 5121Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de set.
L Laurent
Eindelijk een mooi kaarsenblok gevonden met prachtige led kaarsen. Mooi ingepakt aangekomen, duidelijk zorg aan besteed.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel voor het mooie compliment. Veel plezier ervan.
Groeten Charlotte -
Ina Harland
Een prachtig handmade blok met kaarsen die niet van echt te onderscheiden zijn. Een complete bestelling, zelfs de batterijen zijn niet vergeten.
Een mooie toevoeging aan elk interieur.Antwoord van Studio 5121Dankjewel Ina, geniet ervan!
Ellen
Dát is service!!! Bedankt Charlotte.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel Ellen. Heel graag gedaan en veel plezier van je aankoop.
Marion van Meerendonk
Duidelijke website en goede service. We ontvingen een prachtig verpakt pakketje om cadeau te geven.
Antwoord van Studio 5121Dankjewel Marion en veel plezier met geven.
Marit
Charlotte is mega klantvriendelijk en denkt met je mee in een passende oplossing. Ik wilde een bepaalde kleur led kaars die niet op de website stond, Charlotte een privé berichtje gedaan en ze gaf meteen aan hem voor mij te willen bestellen bij de leverancier. Dat vind ik nou nog eens mee willen denken met je klant!
Antwoord van Studio 5121Dankjewel Marit en graag gedaan.
Roland
Snelle service! Zeer vriendelijk en correct, heb zelfs nog een klein presentje erbij ontvangen
Antwoord van Studio 5121Dankjewel Roland en veel plezier ervan.